PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت «نظرات کاربران» مبتنی بر Web2

webpen
05-09-2007, 05:43 PM
من مدت‌ها دنبال یک کامپوننت خوب و با امکانات برای بخش نظرات کابران بودم تا هر چه بیشتر بتونم کاربران سایت رو در فعالیت‌ در سایت ترغیب بکنم. تا اون‌ها یک خواننده صرف نباشن.

تا حالا به جز کامپوننت کامنت جوملا کامپوننت دیگه‌ای ندیدم. این کامپوننت در نوع خودش یکی از بهترین‌هاست

- رایگان بودن
- رای به هر نظر
- نقل قول
- طراحی مبتنی بر آژاکس
- خروجی RSS
- جستجو در بخش نظرات
- مدیریت ساده و قدرتمند
- دارا بودن چندین نوع تمپلیت
و ...

نمونه‌ای از کار این کامپوننت رو در سایت فارسی الف ببینید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این کامپوننت فارسی هم شده ولی متاسفانه با مامبو کمی مشکل داره. پیشنهادم اینه اگر دوستان ما در تیم امکانش رو دارند مشکلات این کامپوننت رو با راهنمایی اون ها حل کنیم و از این برنامه فوق العاده استفاده کنیم.

دمو و دانلود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دوستان دیگه هم اگر براشون ممکنه اینو تست کنن.

firoozmandan
05-10-2007, 04:57 AM
سلام

ممنون مهدی جان

اگر لطف کنی و لینک فارسی شده رو بفرستی حتما در تیم مطرح و روش کار میشه ...

یا علی

webpen
05-10-2007, 06:48 AM
محسن جان جالبه که این در بخش کاربری فارسی شده.
یعنی فایل زبان فارسی در کنار سایر زبان های برنامه هست.

webpen
05-10-2007, 07:01 AM
این برنامه در بخش مدیریت فکر کنم به طور کامل فارسی نشده. ولی در بخش کاربری به طور کامل فارسی هست.
فایل زبان فارسی: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دوستانی که از برنامه AKO Comment استفاده می کردن هم نباید نگران کامنت های قدیمی باشن چون در این برنامه میشه با یک کلیک کامنت های قدیمی رو ایمپورت کرد.
اسکرین شات: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بخش مدیریت واقعا قدرتمند و در عین حال ساده کار شده.
اسکرین شات یک: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mazdakam
05-22-2007, 03:53 PM
JoomlaComment 2.40 Finalن خیلی کامپوننت خوبیه البته j reaction هم خوبه منتها JoomlaComment 2.40 Final مشکلی که داره اینه که دو تا فیلد ایمیل و وب‌سایت کم داره من یه زمانی داشتم درست می‌کردم فیلد‌هاش رو نمی‌دونم دارمش هنوز یا نه کسی هست که روی این قضیه‌ی کامپوننت کار کرده باشه؟

yaser1
09-12-2008, 09:50 AM
فایل زبان فارسی: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سلام
در صفحه باز شده لینکی برای دانلود دیده نمیشه. حتی عضو هم شدم ...

مهدی.
09-12-2008, 10:05 AM
ياسر جان - به تاريخ ايجاد تاپيك نگاه ميكردي جواب تو مشتت بود.
الانم دير نشده. يه نگاه بكن.

موفق و پيروز باشيد.

yaser1
09-12-2008, 10:53 AM
سلام
لینک جدید کسی داره؟

emad_67
09-14-2008, 06:24 AM
سلام
لینک جدید کسی داره؟

تو همون سایتی که داده شده شده دانلود هم هست دیگه !!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

yaser1
09-14-2008, 06:24 PM
سلام
فایل زبان فارسی ! لینک جدید کسی داره؟