PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال عدم ورود به جوملا

reza_3737
02-14-2017, 02:14 PM
با سلام خدمت عزیزان
یک مشکلی برای من بوجود آمده آن هم این است که موقعی که یوزرنیم پسورد را در قسمت مدیریت میزنم صفحه رفرش میشه و وارد نمیشه در صورتی که در address bar وارد index.php میشه و اینکه دوباره صفحه یوزرنیم پسورد میاد
یعنی فقط صفحه رفرش میشه و فیلد یوزر و پسورد دوباره خالی میشه
راهنمایی بفرمایید و اینکه من هر جا گشتم به هیج جواب درستی نرسیدم لطفا راهنمایی بفرمایید و جواب کامل بدهید ممنونم

aminomidvaar
02-14-2017, 09:38 PM
سلام دوست عزیز . بعد از اینکه دکمه ورود به مدیریت رو میزنید صفحه رفرش مبشه و دوباره همین صفحه میاد چه پیغامی بالاش بهتون میده ؟
توی بهترین حالت اینه که شما وارد php myadmin بانک اطلاعاتیتون بشین و جدول user رو باز کنید نگاه کنید که یوزر و پسورد رو درست وارد میکنید یا خیر و از همونجا هم میتونید مقادیر زو تغییر بدین . برای اینکه پسورد رو به ثورت هش شده نیاز نباشه وارد کنید فیلد نوعش رو در مقابل پسورد md5 قر ار بدین و هر پسوردی خواستبن بذارید

reza_3737
02-15-2017, 10:11 PM
بله متاسفانه همه این ها رو چک کردم ولی باز نشد و فقط رفرش میشود و در ادامه که در تایپک اول توضیح دادم هستش

aminweb
02-16-2017, 06:40 AM
دوست عزیز اگر بخواهیید می تونیم بطور تخصصی حلش کنیم.از طریق امضا در ارتباط باشید.ممنون

reza_3737
02-16-2017, 06:41 PM
دوستان کسی نیست که بنده را راهنمایی کند

چهارسوق
02-17-2017, 10:37 AM
سلام ببین این صفحه به کارت میاد<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

RezaDesign
02-17-2017, 12:52 PM
پیش از اعمال تغییرات حتما اطمینان پیدا کنید که کش مرورگر History رو خالی کرده باشید.. یا از یک مرورگر دیگه استفاده کنید تا بهتر به نتیجه برسید

reza_3737
02-18-2017, 12:59 AM
متاسفانه خیر این روش همانطور که گفتم کار ساز نبود و واقعا مثل اینکه یا فکر میکنم دوستان تا به حال به این مشکل برنخوردن،و بنده عرض کردم دوباره صفحه ی لاگین میاد ولی در ادرس بار وارد x.com/administrator/index.php میشود ولی با صفحه لاگین من احتمال میدم که مربوط به پلاگین ها باشه ولی متاسفانه در دیتابیس phpmyadmin این قسمت پلاگین ها رو پیدا نمیکنم و حتی search هم که میکنم چیزی پیدا نمیشود

aminweb
02-18-2017, 06:16 AM
دوست عزیز این مورد قابل حل هست.اما باید دسترسی های هاست و مدیریت رو ارسال کنید تا بررسی و اصلاح شود.ممنون