PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب به صورت لوکال هاست و...!

miyhridate
03-25-2006, 07:46 PM
سلام.
یه گله از مامبویی ها داشتم که می دونم درد دل خیلی هاست.
نمی دونم چرا بچه های مامبو آموزشی واسه نصب لوکال هاست نداشتن! :o ؟؟؟ اون برنامه های PHPTriad و Appserv رو هم که معرفی کردید فقط توضیح دادین که یک سرور لوکال بسازیم اما نگفتید که چجوری دیتا بیس بسازیم و مامبو رو نصب کنیم!!
تو رو خدا کمک کنییییییییید؟! :(

firoozmandan
03-26-2006, 04:35 AM
سلام

دوست من

تا چند روز دیگه آموزش multimedia این مبحث روی سایت قرار میگیره ...

اگر من جای شما بودم به جای بیان گله این موضوع را در قالب یک پیشنهاد مطرح میکردم ;(

یا علی

Siamak
03-26-2006, 12:18 PM
من از یه موضوعی متعجب هستم!

ما هم مثل شما با کوشش و گاهی مطالعه بعضی متون موجود در اینترنت طرز کار برنامه ها رو یاد میگیریم.

گرچه اینجا برای تسریع انتقال آموزشهاست، ولی آیا خود شما هم برای رفع مشکلات تلاشی میکنید؟؟!!

پیشنهاد میکنم برای اینکه اقلا گستره دانش خودتون افزایش پیدا کنه و البته وابستگی به انجمن ها کم بشه تلاش بیشتری بکنید و اگر واقعا مشکل حاد شد به انجمنهای اینچنینی مراجعه کنید.

ما همیشه پاسخگو هستیم، شما هم بیشتر تلاش کنید!.

miyhridate
03-26-2006, 01:44 PM
بازم سلام...
از همتون ممنونم.فکر نمی کردم ناراحت بشید.شاید اشکال از من بوده که سوالم رو طوری مطرح کردم که ناراحت بشید.به هر حال عذر می خوام.
از شما متشکرم موفق و سربلند باشید...

Siamak
03-26-2006, 08:19 PM
نه جانم ناراحتی سیخی چنده؟!

مطلب تلاش هست برای کمک به همدیگه. منتها منطق حکم میکنه که این کمک یک جانبه نباشه.

...

mhadaily
03-27-2006, 08:53 PM
بازم سلام...
از همتون ممنونم.فکر نمی کردم ناراحت بشید.شاید اشکال از من بوده که سوالم رو طوری مطرح کردم که ناراحت بشید.به هر حال عذر می خوام.
از شما متشکرم موفق و سربلند باشید...

دوست عزیز سریع به دل نگیر موضوع ناراحتی نیست ولی بد نیست شما ابتدا تحقیق و تفحص بکنید اگه نتوانستید مشکل را حل کنید آن وقت ...
موضوع جستجو کردن شما است وگر نه که دوستان در این مکان به صورت مشکل شمارا حل خواهند کرد آن هم از روی حس هم یاری و نه چیز دیگر ...!!!
یا علی