توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژولی برای شمارش تعداد کلیک ها یر روی لینک دلخواه
آیا ماژولی هیت که بشه با اون تعداد کلیک هایی رو که بر روی لینک های دلخواهمون می کنند رو شمارش کنه.
مثلا داخل متن لینکی رو قرار دادیم و میخایم تعداد کایک هایی رو که روش میشه برای مدیر یا برای همه نشون بده
mhadaily
05-17-2007, 08:21 AM
اگر از ماژول لینکستان خود مامبو استفاده کنید ین کار را خواهد کرد
در صورتی که لینک ها نیز در بین محتوا هست باید براش برنامه نویسی بشه
با Info --- at -- mambolearn----dot---com
یاعلی
این که داخل متن نباشه رو میشه یه کاریش کرد ::)
ولی خوب لینکستان به دردش نم خوره
ماژولی یا کامپوننتی نیست که بصورت منو در قسمت left این کار رو انجام بده؟
من نمونش رو دست فرهاد دیدم ولی خوب نمی دونم الان سرش شلوغه :D یا با من قهره :-\ :'(
sorry4uboth
05-17-2007, 08:34 AM
اینجا رو ببین
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سمت راست رو ببین. میتونی از کامپوننت شرکا استفاده کنی
mhadaily
05-17-2007, 08:45 AM
اگر موارد بیشتری نیاز دارید به سایت های زیر مراجعه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یاعلی
یا اگر می خواهید اختصاصی باشه و سفارشی برای خودتون با Info---at--mambolearn---dot---com تماس بگیرید
یاعلی
مطمئنا با جستجو به نتایجی خواهید رسید
اینجا رو ببین
سمت راست رو ببین. میتونی از کامپوننت شرکا استفاده کنی
ضمن سپاسگذاری از لطف مجید آقا
توی صفحه اصلی این Ofc که شمارنده نداشت. جای دیگه ای هستش؟
sorry4uboth
05-17-2007, 09:13 AM
در Backend میتونید مشاهده کنید ضمن اینکه میتونید با یه سری تغییرات در خود این کامپوننت این امکان رو براش فراهم کنی ;)
د ضمن اینکه میتونید با یه سری تغییرات در خود این کامپوننت این امکان رو براش فراهم کنی ;)
شما درس بزرگی به من دادید. این باعث شد که من php یاد بگیرم!!! و یک سیستم کامنتینگ خودم بنویسم. همش در مدت همین چند روز!
ای کاش کارما در انجمن مامبولرن فعال بود تا از شما تشکر می کردم.
به هر حال این از اون حرف هایی بود که انسان رو بنده میکنه.
یا علی مدد
** معادل انگلیسی کارما حذف شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.