PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مکان ذخیره سازی فایلهای آپلودشده در Remository کجا بهتر است

drjalalian
05-20-2007, 01:30 PM
سلام. اول یه مقدمه میگم. من وقتی با دلفی کارمیکنم و یک بانک اطلاعاتی حجیم دارم که با SQL کارمیکنه ، وقتی که میخوام مثلا عکس رو برای هر رکورد درنظر بگیرم چون حجم عکس حدود 100 کیلوبایت هست و تعداد رکوردها زیاد است ، عکس رو بعنوان یک رکورد ازبانک اطلاعاتی درنظر نمیگیرم و فقط مسیر اون رو میدم از روی هارد میخونه. با اینکار از سنگین شدن بانک اطلاعاتی جلوگیری میشه.
حالا درمورد Remository هم همینطوره؟ من ابتدا مامبو رو نصب کردم و یک بک آپ از دیتابیس گرفتم که حدود 150 کیلوبایت بود . بعد یک فایل در Remository آپلود کردم به حجم حدود600 کیلوبایت و مجددا که بک آپ گرفتم دیدم حجم دیتابیس حدود 750 کیلوبایت شده. بهنگام تنظیمات کلی در Remository تنظیم کرده بودم که فایلها بصورت پیش فرض در دیتابیس ذخیره شود. حالا اگر بخواهم تعداد زیادی فایل و آنهم با حچم های چندین مگابایتی وارد سایت بکنم دراین صورت دیتابیس من بیش از حد سنگین نمیشه؟ اگر در بخش تنظیمات Remository ، اونجایی که باید یکی ازدوگزینه بلی و خیر را برای مکان پیش فرض ذخیره فایلها در دیتابیس انتخاب کنیم ، برخلاف این انتخابی که من کردم این گزینه را "خیر" انتخاب کنیم ، دراین صورت فایلهای آپلود شده کجا میرن ؟ و آیا این کار اصولا بهتر است از اینکه دردیتابیس ذخیره کنم؟ و با این کار از زیاد شدن بدون مورد حجم دیتابیس جلوگیری میشه؟ و ضمنا دراین صورت تنظیمات خاص دیگری نباید انجام بدهم؟
متشکرم.

mhadaily
05-20-2007, 03:32 PM
دوست من

کل یک فایل درون دیتا بیس قرار نمی گیرد فقط لینک های مورد نظر در دیتا بیس هستن و فایل های بر روی سرور و در فولدر مورد نظر دانلود ذخیره می شن
بنابراین اصلا دیتابیس با وارد کردن فایل 80 مگابایتی تبدیل نمیشه به 80 مگابایت بلکه اون فایل روی هاست قرار گرفته و لینک ها و تنظیمات آن در دیتابیس قرار می گیرند

حالا اشکال کار چیست ؟

امیدوارم درست متوجه منظورتون شده باشم

یاعلی