PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب مخصوص لینکستان

tabatabaey
05-21-2007, 11:16 AM
سلام بر دوستان عزیز

آیا کسی قالبی سراغ داره که بعنوان یک لینکستان قابل استفاده باشه ؟ گرافیکش هم مهم نیست !

mhadaily
05-21-2007, 12:19 PM
دوست عزیز

منظورتن از این قالب چی هست چی امکاناتی می خواهی داشته باشه ؟؟؟
منظور برای ایجاد یک وب دایرکتوری هست ؟؟؟

به سایت های دارنده ی قالب های مامبو / جوملا سر زدید یا نه ؟؟؟

در اینترنت سرچ کردید ... گوگل یار و یاور شماست

یاعلی

tabatabaey
05-23-2007, 09:30 PM
سلام

بله تعداد زیادی از قالبهای مخصوص مامبو و جوملا رو دیدم اما مورد خاصی پیدا نکردم البته در مورد سرچ عمومی مثلا در گوگل دقیقا نمیدونم این قالب رو با چه مشخصه یی باید سرچ کرد . اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم . بله یک وب دایرکتوری که حداقل دو امکان "موضوع بندی" و "وارد کردن لینک توسط بازدیدکننده" رو داشته باشه و اگر امکانات بیشتری هم داشت که خیلی بهتر !
متشکرم

ebrahim1110
05-24-2007, 08:39 AM
سلام
چند تا كامپوننت پيدا كردم كه شايد بدردت بخوره:
1-<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2-<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
3-<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
4-<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اينو هم حتما ببينيد چون دقيقا براي كار شماست:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
باي

tabatabaey
05-25-2007, 01:31 AM
سلام
ابراهیم عزیز ممنون از لطفت خیلی زحمت کشیدی
راستش بهترین و کاملترین این کامپوننتها همون بوک مارک هست که متاسفانه با مامبو 4.6 سازگاری نداره و مابقی کامپوننتهایی هم که زحمت معرفیشون رو کشیدی باید تست کنم ببینم جوابگوی نیاز من هست یا خیر
باز هم تشکر میکنم و از دوستان میخام اگر میتونند در این زمینه کمک و راهنمایی کنند
ممنونم

ebrahim1110
05-25-2007, 05:52 AM
سلام
ببين اگر كارت خيلي مهمه و ارزش داره و يه ايميل بزن به اينفو ببين چقدر خرج بر ميداره براي 4،6 سازگارش كنن
باي