PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گرفتن internal server error

hamed85
05-21-2007, 03:00 PM
سلام
من وقتی یه مطلبی می خوام ایجاد کنم و توش لینک بدم همیشه به مشکل می خورم.
اگه تو یه مطلب به یه سایت دیگه لینک بدم مثلا یاهو . می تونم لینک اولو بدم و سیو کنم.ولی لینک دوم که تو مطلب می دم(این لینک دوم میتونه یه مطلب توی سایت خودم و یا جای دیگه باشه. به محض اینکه سیو رو می زنم این ارورو می گیرم

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@tbzmc.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

mhadaily
05-21-2007, 04:39 PM
دوست من لینک های زیر رو ببین

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و ...
یک جستجو بکنید ببنید مشکل حل میشه
ممنون از شما
یا علی

hamed85
05-23-2007, 09:31 AM
سلام
1-من keyworde زیاد ننوشتم.
2- فايل .htaccess و htaccess.txt رو از پوشه public_html حذف كردم ولی باز درست نشد.
3-موقع نصب هم این ارور به من نیم ده. فقط موقع لینک دادن
4-اگه مشکل از سرورم باشه(که به احتمال قوی اینجوریه) من به ساپورت بگم چی رو درست کنه؟ یعنی کدوم تنظیم با مامبو مشکل داره؟
ممنونم که با حوصله جواب می دین

sorry4uboth
05-23-2007, 09:57 AM
یوزر و پسورد بفرستید بررسی میکنم و همینجا میگم

هاست و مامبو

sorry4uboth
05-23-2007, 11:04 AM
مامبو خودتون رو به 461 ارتقا بدید!!

mot.moh
05-23-2007, 02:00 PM
این خطا با حذف اون فایل ها درست میشه. اما اگه اون فایل ها حذف نشدند یه مدت صبر کنید. بعد حداکثر 24 ساعت این مشکل خودش حل میشه. اما اگه نشد بعد 24 ساعت دوباره سعی کنید اون فایل هارو حذف کنین. ان شالله حل میشه. این تجربه ی شخصی خود منه.

hamed85
05-23-2007, 02:32 PM
مامبو خودتون رو به 461 ارتقا بدید!!

ببینید من الان 4.5.4 رو روی یه سرور دیگه دارم و چون استیبل تر از 4.6.1 هست از اون استفاده می کنم. فقط مشکل در سروره. درخواست من اینه اگه لطف کنین و بگین من توی این سرور به ساپورت بگم چی رو عوض کنه یا تغییر بده؟

firoozmandan
05-24-2007, 08:42 AM
دوست من قطعا مامبو 4.6.1 از 4.5.4 استیبل تر و بهتره ...
این مسئله رو میتونید با بررسی سایتهای امنیتی جویا بشید .

اگر ممکنه یوزر و پسورد مامبو و cpanel رو بفرستید بررسی میکنم .

یا علی

firoozmandan
05-24-2007, 09:57 AM
صفحه اول سایتتون رو ببینید
6 لینک به قسمت تماس با ما در زیر مطلبتون گذاشتم

سایت شما مشکلی نداره ...
شاید connection شما مشکل داره ...

یا علی

hamed85
05-24-2007, 11:07 AM
سلام
عرض کنم که بله. منم تست کردم . البته من قبلش این دو تا فایلو htaccess و htaccess.txt رو پاک کرده بودم. احتمالا از اینم باشه.
ممنونم از زحمتی که تقبل نمودید