PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب دارای 3 موقعیت برای تبلیغات و دو ستون چپ و راست برا

onlyman
05-30-2007, 04:25 AM
:) سلام به اساتید ارجمند
لطفا اگه سراغ داریر قالبی معرفی کنید که یک محل برای تبلیغات قبل از نوشته های سایت (پایین هدر) و دو مکان برای تبلیغات ( یکی طوری باشه که بشه کد جاوا اسکریپت یا rss توش معرفی کرد) و حتما دارای دو ستون چپ و راست باشه

من از قالب akowinterportal و cleangreen استفاده کردم و متاسفانه این قالب ها این مکان ها رو ندارن و me_earth هم فقط یه ستون داره

یا اگه ممکنه آموزش بدید تا خودم این موقعیت ها رو اضافه کنم
(با خوندن آموزش های 1-مامبو چیست؟ و 2-نحوه ساخت قالب نتونستم تغییری ایجاد کنم :-[

خواهشمندم کمک نمایید :-X

radmehr
05-30-2007, 07:15 AM
اینطور آموزشها کار ۴-۵ خط نیست
شما اگر اصولی برید دنبال یادگیری HTML و CSS قطعا براحتی مشکلات خودتون رو در این زمینه حل میکنید
زمان زیادی هم این یادگیری نمیبره

onlyman
05-30-2007, 07:23 AM
اینطور آموزشها کار ۴-۵ خط نیست
شما اگر اصولی برید دنبال یادگیری HTML و CSS قطعا براحتی مشکلات خودتون رو در این زمینه حل میکنید
زمان زیادی هم این یادگیری نمیبره

درسته استاد اما الان موقع کنکوره و ...
این طور قالب ها رو شما برای فروش ندارین؟

درضمن به این صفحه برید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من قالب رو فارسی کردم و در سی اس اس هم دایرکشن و الاینمنت رو راست به چپ قرار دادم اما منوها هنوز مطالب بصورت چپ چین هستند

================================================== =================
دو روز پیش به سوال من چواب ندادید که شبیه ساز های لوکال تو سی دی مامبولرن هست یا خیر؟

sorry4uboth
05-30-2007, 09:29 AM
دوست من سوال دوم شما ربطی به این تاپیک داره؟

قوانین انجمن رو بخونید بعد پستتون رو در جایگاه مناسب بزنید.

در مورد قالب شما از سایتهای پولی انتخاب کنید و با ما تماس بگیرید تا ما برای شما خریداری کنیم.

onlyman
05-30-2007, 11:07 AM
pls forgive me

من سوالم در مورد سی دی مامبولرن رو کجا بپرسم

sorry4uboth
05-30-2007, 11:23 AM
بله در CD هست شبیه ساز

سوال خاصی دارد در قسمت مربوطه (متفرقه در باره شما)