توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننتی شبیه به Excel
faramarz58
05-30-2007, 04:39 PM
سلام به همه دوستان مخصوصا جناب فیرومندان عزیز, می خواستم بدونم ایا کامپوننتی شبیه به Excel وجود داره یا نه? من می خوام مقداری اطلاعات بصورت ماهیانه از کاربر بگیرم, این اطلاعات بصورت عددی هستند, می خوام یک مقدار پیش فرض در صفحه داشته باشم و وقتی کاربر مقادیر خودش رو که در واقع هزینه ها هستند رو وارد میکنه, این جمع و تفریق در صفحه انجام بشه و نتیجه اون برای ماه بعد ذخیره بشه. من فکر میکنم که با Excel این کار زیاد شدنی نباشه چون Excel یک برنامه تحت وب نیست, به نظر شما این کار به چه شکلی صورت پذیره? اگر کامپوننتی وجود نداشته باشه تنها راه ساختن یک فرم میتونه باشه که این محاسبات رو روی یک Database که در واقع MySQL هستش انجام بده, اگر کسی نظری داشته باشه واقعا ممنون میشم. ممنون از لطف همگی, ممنون از مامبو لرن و جناب فیروزمندان.
radmehr
05-30-2007, 08:01 PM
فکر میکنم میشه با نوشتن یک کامپوننت این کار رو به راحتی انجام داد
کار خیلی سختی نیست
faramarz58
05-31-2007, 03:25 PM
سلام, جناب رادمهر عزیز میشه در مورد نحوه کار این کامپوننتی که میگید بیشتر توضیح بدید, من دنبال مطمئن ترین راهم که این کار بدون کوچکترین مشکلی انجام بشه. لطفا بگید اگر لازم هست ادامه این مسئله رو در ایمیل دنبال کنیم.
ashkanjoon
05-31-2007, 06:54 PM
چرا در ایمیل دوست من. شاید دوستان دیگری هم باشند که به چنین موضوعاتی علاقمند باشند لطفا من و سایر دوستان رو از ادامه بحث محروم نکنید
sorry4uboth
05-31-2007, 07:04 PM
سلام, جناب رادمهر عزیز میشه در مورد نحوه کار این کامپوننتی که میگید بیشتر توضیح بدید, من دنبال مطمئن ترین راهم که این کار بدون کوچکترین مشکلی انجام بشه. لطفا بگید اگر لازم هست ادامه این مسئله رو در ایمیل دنبال کنیم.
خوب اگه برنامه نویس باشی که کاری نداره!!
حالا هستی یا نه؟
php & mysql چقدر میدونی؟
از API های مامبو چطور؟
faramarz58
05-31-2007, 07:42 PM
اشکان جان معمولا مباحثی که احتیاج به برنامه نویسی داره رو میگن باید در یک ایمیل مطرح کرد و اون ایمیل رو باید به برنامه نویسهای مامبو لرن فرستاد, منظور این بود دوست عزیز نه چیز دیگه.
و اما دوست عزیز جناب محمد, اگر میدونستم این کار رو چجوری انجام بدم که دیگه این سئوال رو اینجا مطرح نمیکردم. ممنون از همگی.
radmehr
05-31-2007, 07:53 PM
میخوای زیر چیزهایی که میخوای رو کامل بنویس و واسه آقای فیروزمندان (info) بفرست
ببین اگر برات به صرفه بود بدن بچه ها واست بنویسن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.