توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیایید مشکل smf را برای همه دوستان حل کنیم .
dardesar
03-28-2006, 05:29 AM
بسیاری از کابران مامبولرن با اس ام اف مشکل دارند
سلام دوستان . بهتر نیست که دوستانی که وارد هستند کمک کنند تا مشکل اس ام اف برای همه کاربران مامبویی حل بشه ؟؟
یه نگاهی به صفحه مربوط به کامپوننت ها در انجمن مامبولرن بندازید ...
بیشتر از هر پستی از اس ام اف ایراد گرفته شده ...
------------------------------------------------------
[ آموزش ] استفاده از SMF برای مامبو
مشکل در ورود اعضا به مامبو پس از نصب smf
فارسی کردن smf
بالا نیامدن ایندکس مامبو پس از نصب smf
------------------------------------------------------
درسته دوستان .. می دونیم که اینجا انجمن مامبو هست . ربطی به اس ام اف نداره .....
ولی گروه مامبولرن که این همه به همه بچه ها لطف داره و همه نوع آموزشی داره .. جدیدا هم آموزش مولتی مدیا گذاشته ... خوب می تونه این یه مشکل بچه هارو هم حل کنه و همه رو راحت کنه ......
به نظر من همه پست های smf رو حذف کنید و یه پست خاص بزنید و مشکل بچه هارو حل کنید ...
مشکل اکثر دوستان که من دیدم :
1 . ایندکس مامبو و اس ام اف پچ نمشه.... : برای حل این مشکل دوستان می تونن ایندکس پچ شده بگذارند برای دانلود
2 . مامبو یا اس ام اف باز نمیشه .... : برای این کار هم دوستان دو راهنمایی کنید
3 . مشکل با ورژن ها ..... : ورژن هارو هم توضیح بدید با لینک های داونلود ..
دوستان می دونیم که یه آموزش اس ام اف در سایت مامبو لرن هست .. ولی اونجوری که باید و شاید ... نتونسته مشکلات بچه هارو حل کنه .... فقط به توضیح کلیات پرداخته ..
به امید روزی که مشکل اس ام اف همه حل بشه .....!!!!!!
منتظر جواب دوستان هستم .
از تمام مامبولرنی ها تشکر می کنم
navid
03-29-2006, 08:04 AM
منم واقعا مشکلات عدیده ای در SMF دارم با MR dardesar موافقم...
Siamak
03-29-2006, 08:38 AM
دوست گرامی
به این سوالات به دفعات زیاد پاسخ داده شده.
نکته قابل توجه این هست که شما بهتره اصلا از خیر پچ کردن این دو تا بگذرید و به صورت جداگانه استفاده کنید!
علت هم واضح هست
SMF vs Mambo دو پروژه جداگانه هستند و هر زمان ممکنه یه پچ جدید برای هر کدوم بیاد. کامپوننت اتصال هم خودش یه پروژه مستقل هست و ممکنه هر زمانی نو یسندش دیگه منتشرش نکنه! یا دیر منتشر کنه.
حالا فرض کنید الان یه ورژن جدید از مامبو و اس ام اف بیاد! ولی کامپوننت اتصال نیاد! و شما هم بخواهید آپ دیت کنید! حالا تکلیف چیه؟!
اگر حتمی نیاز دارید که این دو تا اینتیجرت باشن بهتره از مامبو برد استفاده کنید. ;)
در جواب سوالات شما باید بگم که:
مشکل اصلی در ورژن هست.
کامپوننت ارایه شده برای اتصال ورژن RC1 هست ولی اکثر دوستان برای RC2 استفاده میکنن و این ایجاد مشکل میکنه.
alirezagoodarzi
03-29-2006, 08:49 AM
این درست
اتصال این دو رو فراموش کنیم.
باز هم مشکلات زیاد داریم.مثلا:
وقتی کاربر ثبت نام میکنه بعد از کلیک تایید اطلاعات تمام تنظیمات فونتها و رنگها به حالت Defalt اون قالب بر میگرده.
خیلی وقتها کلید ایجاد تاپیک جدید نشون داده نمیشه (برای اعضای وارد شده)
حالا یه سوال کار راه انداز ;)
بهتر نیست از یک چیز دیگه غیر از SMF استفاده کنیم؟
از چی؟
متشکر
Siamak
03-29-2006, 09:04 AM
استفاده از اس ام فا برای امکانات و قابلیتها و امنیتش هست.
اگر به اس ام اف علاقه ای ندارید میتونید از Vbultin  یا  phpbb2  یا xmb  یا ... استفاده کنید. برای دیدن امکانات فروم ها و سی ام اس های مختلف به سایت  <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;   بروید و نسخه های آزمایشی رو ببینید.
البته باید بگم که مشکل اصلی در اینجا خود SMF نیست. بلکه کاربری اون هست. پس اگر حتی هر انجمن دیگری هم نصب کنید همین مسایل به وجود میاد.
توصیه من اینه که برای اینکه تنظیمات اولیه مثل پرمیشن یا ناقص بودن فایل آپ لود شده که علت بسیاری از این مشکلات هست رفع بشه اس ام اف رو از طریق Fantastico نصب کنید و سپس فایل فارسی رو نصب کنید. همیشه هم از دیتا بیس بک آپ بگیرید.
dardesar
03-29-2006, 11:53 AM
شما توی صحبتها گفتی مامبو برد ..
اون چیه ؟ میشه بگی ؟
و اینم بگید که آیا انجمنی هست که با مامبو خوب کار کنه و مجبور به ثبت نام دوباره کاربر هم نباشه ؟
ahmadzadeh
03-29-2006, 02:34 PM
سلام
مامبوبرد (Mamboboard) یک برنامه فورم تحت مامبو است که از اینجا می تونی دانلود کنی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی/خداحافظ
dardesar
03-29-2006, 03:31 PM
سلام ..
تا حالا کسی این مامبو برد رو فارسی نکرده ؟؟؟
اگه فارسیش باشه که دیگه مشکل همه بچه ها حل می شه ..
Siamak
03-29-2006, 06:01 PM
فارسی کردنش خیلی سخت نیست.
البته قدرتش در برابر اس ام اف مثل مقایسه آمریکا با افغانستان هست!.
اگر کاربران زیادی ندارید و یا قابلیتهای زیادی مد نظرتون نیست انتخاب خوبی هست.
توصیه میکنم اول نمونش رو در سایت رسمیش ببینید و بعد نصب کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
dardesar
03-29-2006, 08:00 PM
سلام ...
بله .. همون طور که گفتین امکاناتش متاسفانه خیلی خیلی کمه ....
حالا هیچ انجمنی نیست که هم فارسیش باشه هم تحت مامبو کار کنه ؟؟ :(
mazlum
03-29-2006, 08:43 PM
سلام
کار کردن با انجمن SMF و ارتباط اون با مامبو خیلی ساده است و هیچ کس نمیتونه قدرت و امکانات SMF رو نادیده بگیره و بره سراغ انجمن دیگه ای 8)
اگر از مامبو 453h یا جوملا استفاده میکنید هیچ مشکلی نخواهید داشت و میتونید به راحتی بوسیله این کامپوننت مامبو و SMF رو به هم ربط بدید
*لینک کامپوننت مربوطه (در صورتی که پرمیشن های مربوطه درست ست بشن در پچ کردن فایلها هیچ مشکلی نخواهید داشت)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
*برای دریافت مامبو فارسی 453h از همین سایت کلیک کنید
*اگر احیانا در پچ کردن فایلها به مشکلی بر خوردید میتونید از فایلهای پچ شده لازم که در همین تاپیک برا دانلود گذاشتم استفاده کنید
باز اگه مشکلی بود در خدمتم
یا علی
dardesar
03-30-2006, 06:49 AM
سلام ...
من از مامبو فوق حرفه ای کاملا فارسی استفاده می کنم ...
در این صورت باید چیکار کنم ؟
راستی من ایندکس های پچ شده که گفتی در همین تاپیک گذاشتی رو ندیدم !!! کجاست ؟؟
حسین جان من خودم 10 نفر از اعضای مامبو لرن رو می شناسم که با اس ام اف مشکل دارن .. پس شما لطفی بکن و کامل برای یک بار برای همه توضیح بده و مشکل همه رو حل کن . من برای شما پیغام خصوصی هم زده بودم ..
یه لینک از اس ام افی که کامپوننت باهاش کار می کنه . یه لینک از فارسی ساز اون ورژن اس ام اف و یه لینک از کامپوننتی که متصل به مامبو می کنه برای مامبوی فوق حرفه ای بگذار .....
ایندکس های پچ شده مامبو فوق حرفه ای و اس ام اف هم بگذار که اگه پچ نشد دستی پچ کنیم ...
من و دوستان دیگر منتظر راهنمایی شما هستیم .!
mazlum
03-30-2006, 08:03 AM
سلام ...
من از مامبو فوق حرفه ای کاملا فارسی استفاده می کنم ...
در این صورت باید چیکار کنم ؟
راستی من ایندکس های پچ شده که گفتی در همین تاپیک گذاشتی رو ندیدم !!! کجاست ؟؟
حسین جان من خودم 10 نفر از اعضای مامبو لرن رو می شناسم که با اس ام اف مشکل دارن .. پس شما لطفی بکن و کامل برای یک بار برای همه توضیح بده و مشکل همه رو حل کن . من برای شما پیغام خصوصی هم زده بودم ..
یه لینک از اس ام افی که کامپوننت باهاش کار می کنه . یه لینک از فارسی ساز اون ورژن اس ام اف و یه لینک از کامپوننتی که متصل به مامبو می کنه برای مامبوی فوق حرفه ای بگذار .....
ایندکس های پچ شده مامبو فوق حرفه ای و اس ام اف هم بگذار که اگه پچ نشد دستی پچ کنیم ...
من و دوستان دیگر منتظر راهنمایی شما هستیم .!
مامبو فوق حرفه ای رو برای استفاده از این کامپوننت توصیه نمیکنم
از این مامبو اگر استفاده کنید به هیچ مشکلی بر نمیخورید
فریوم SMF rc2 رو هم از آدرس زیر دانلود کنید
یا علی
dardesar
03-30-2006, 11:07 AM
خوب حالا من و دوستان دیگر که مامبو فوق حرفه ای داریم ...
چیکار کنیم ؟؟؟
یک انجمن فارسی سازگار با مامبو فوق حرفه ای می خواهیم ... یا اس ام اف یا هر چیز دیگری که باشه .. فقط فارسی باشه و سازگار با مامبو فوق حرفه ای ولازم به 2 بار عضویت نداشته باشه
dardesar
03-30-2006, 06:30 PM
خوب کسی سراغ نداره یک انجمن سازگار با مامبو و یکپارچه با اون و فارسی ..؟؟؟
مامبو برد فارسی نشده ؟؟
navid
03-30-2006, 08:24 PM
این لینک smf فارسی شدست ؟؟
Siamak
03-30-2006, 10:00 PM
بله اس ام اف فارسی هست. با فایلهای پچ شده.
نکته اینکه باید از مامبو فوق حرفه ای استفاده نکنید.
dardesar
03-31-2006, 04:21 AM
حالا انجمن فارسی و سازگار و یکپارچه با مامبو فوق حرفه ای نداریم ؟؟؟؟
مامبو برد فارسی هم نداریم ؟؟؟
درسته ؟
اگه داریم لینک دانلود ؟؟
firoozmandan
03-31-2006, 10:08 PM
خیر نداریم . ( البته در حال حاضر )
من اگر جای شما بودم دستبکار میشدم و مثل خیلی از دوستان این کامپوننت رو فارسی میکردم .
هم خودم استفاده میکردم و هم به بقیه میدادم ...
skh_med
04-03-2006, 02:12 PM
ببنيني دوستان من گيج شدم . مي شه بگين الان مامبوي من مامبوي mambo453h_pro[1] هست . در يك كلام آيا امكانش هست كه من از smf يكپارچه با مامبو استفاده كنم يا نه . لطفا حتما جواب بدين . چون وقتي استفاده مي كنم ارور مي ده كه پرميشن درست نيست در حاليكه تنظيمش كردم . منتظر جوابتون هستم .
Siamak
04-03-2006, 02:35 PM
چه ورژنی؟
از مامبو لرن دانلود کردید؟
ورژن فوق حرفه ای؟
firoozmandan
04-03-2006, 02:42 PM
دوست عزیز
پچ یکپارچه ساز با نسخه فوق حرفه ای مشکل داره .
اما همینطور که دوستان هم در بالا اشاره کردند به هیچ وجه به شما پیشنهاد نمیشه انجمن خودتون رو با مامبو یکپارچه کنید . مطمئن باشید اگر کار منطقی و درستی بود ما هم همین کار رو میکردیم .
یاعلی
skh_med
04-03-2006, 02:42 PM
خوب گفتم كه از كروم يكي . مامبو 4.5.3H فوق حرفه اي . تازه الان سايت رسمي ماملرن خودش مگه از اين مامبو استفاده نمي كنه . خوب خودش يكپارچگي داره ديگه با smf و مي شه ارسال هاي انجمن رو ديد . لطفا كمكم كنيد . خيلي مشكل بزرگيه واسم . مي خوام ارسال هاي انجمن رو توس صفحه اول بزارم .
firoozmandan
04-03-2006, 02:48 PM
فقط مشکلتون اینه که میخوایید آخرین ارسالها رو در صفحه اول بذارید ؟
( ما مامبو و SMF رو در مامبولرن یکپارچه نکردیم )
دوست عزیز
پچ یکپارچه ساز با نسخه فوق حرفه ای مشکل داره .
اما همینطور که دوستان هم در بالا اشاره کردند به هیچ وجه به شما پیشنهاد نمیشه انجمن خودتون رو با مامبو یکپارچه کنید . مطمئن باشید اگر کار منطقی و درستی بود ما هم همین کار رو میکردیم .
یاعلی
یا علی
skh_med
04-03-2006, 02:56 PM
بله . فقط مي خوام آخرين ارسال ها رو توي صفحه اول ببينن . مثل سايت شما .
firoozmandan
04-03-2006, 03:05 PM
در قسمت مدیریت ماژول ها یک ماژول جدید ایجاد کنید ( آیکون های بالا " جدید " )
در قسمت لینک RSS کد زیر را وارد کنید و ماژول را در موقعیت مورد نظرتون تنظیم کنید .
یا علی
skh_med
04-03-2006, 06:49 PM
دستتون درد نكنه . فقط يه مشكل موند . اونم اينكه الان تنظيمات خروجي rss فروم smf رو چجوري تنظيم كنم. مثلا رنگ آيتم ها و يا انكه title نماش داده بشه و يا نه . مثلا شما به دلخواه خودتون بخش آخرين ارسال ها رو تنظيم كردين و كنار هر ارسال هم يه عكس كوچيك قرار دادين . مي شه توضيح بدين .
skh_med
04-04-2006, 01:06 PM
مي شه لطفا كمك كنيد كه چجوري مي تونم فايل rss خروجي smf رو استايلشو تغغير بدم . فونتشو و ...
Siamak
04-04-2006, 03:44 PM
فایل CSS مربوط به RSS رو ویرایش کنید.
behnam
04-04-2006, 04:07 PM
با سلام
من هم تمام کارهای گفته شده برای نمایش مطالب در صفحه اصلی انجام دادم اما title ماژول به صورت علامت سوال ? ? ? ? ? ? ? نمایش داده میشوند و حتی زمانی که گزینه
نمایش عنوان را غیر فعال می کنم بازهم عنوان نشان داده میشود ، لطفا کمک کنید.
با تشکر
skh_med
04-04-2006, 04:08 PM
مشكل من همينه . نمي تونم اين فايل رو پيدا كنم . مسيرش كجاست ؟
firoozmandan
04-05-2006, 01:31 AM
شما باید فایل CSS قالب رو ویرایش کنید .
اگر میخواهید استایل تمام ماژولهای تغییر کنه که باید تگ های مربوط به ماژولها رو ویرایش کنید.
اما اگر میخوایید تنها ماژول جدیدی که با نام آخرین ارسالها ساختید تغییر کنه باید برای این منظور از خاصیت "پسوند کلاس ماژول" استفاده کنید .
اگر ماژول جدید خود را ویرایش کنید میبینید که یک پارامتر با عنوان "پسوند کلاس ماژول" داره که قبلا چگونگی استفاده از اون در انجمن بحث شده .
برای اینکه کنار هر نوشته یک تصویر کوچک قرار بگیره باید تگهای UL , LI رو تغییر بدید .
یا علی
amirb55
07-03-2006, 05:49 AM
آقا اين فايله کجاست ؟ css مربوط به rss رو ميگم
firoozmandan
07-03-2006, 06:01 AM
/templates/css/templace_css.css
amirb55
07-03-2006, 07:06 AM
منظورم خروجي rss انجمن smf هست
مشکلم اينه که الان اسم انجمن رو مينويسه و چند خط فاصله ميده بعد مطالب رو مياره ميخوام اين اسم انجمن و چند خط فاصله نباشه بخصوص چند خط فاصله خيلي ضايعه اس!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو ببين
firoozmandan
07-03-2006, 07:39 AM
خروجی RSS انجمن که از CSS پیروی نمیکنه !
amirb55
07-04-2006, 05:16 AM
آقا قالب رو هم عوض کردم باز هم همينه !
چي خاکي به سرم بگيرم ؟!
تبیلغ نباشه
ولی سایت یاران توس داره فعالیتش را توی SMF داره زیاد میکنه و بزودی به عنوان نماینده SMF فارسی مغرفی میشه
azizkhani
11-26-2006, 07:15 AM
من rss رو قرار دادم ولی پیام خطا می ده :
Warning: MagpieRSS: Failed to parse RSS file. (not well-formed (invalid token) at line 10, column 196) in /home/aeeeir/public_html/edu/includes/magpierss/rss_fetch.php on line 238
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/aeeeir/public_html/edu/includes/frontend.html.php on line 101
کجای کارم مشکل داره که این پیام رو داره می ده
ممنونم
firoozmandan
11-26-2006, 07:17 AM
دقيقا مسيري كه براي اين كار طي كرديد رو بنويسيد
چه لينكي در كدون قسمت وارد كرديد & ...
azizkhani
11-26-2006, 07:25 AM
لینک rssی که شما گفته بودید با تغییر نام سایت در قسمت آدرس rss کپی کردم یه نام هم برای ماژول نوشتم و بعد هم ذخیره کردم. دقیقا همین کارها رو کردم
firoozmandan
11-26-2006, 07:32 AM
يوزر و پسورد رو به صورت خصوصي بفرستين تا بررسي كنم
يا علي
delfanatash
12-17-2006, 05:57 PM
درود
مشکل من هم نشان ندادن آخرین ارسالها در پایان فاروم است کسی می تونه راهنمایی کنه
sorry4uboth
12-17-2006, 06:03 PM
آقای دلفانی این موضوع بارها تو انجمن بحث شده!
شما یه ماژول بسازید و لینک RSS انجمنتون رو بهش بدید!!!!!
همین!
delfanatash
12-18-2006, 03:14 AM
درود
آقا محمد با سپس اینی که من گفتم با جوابی ه شما دادیدی متفاوته جواب شما برا زمانیه که بخوایم آخرین ارسالهای انجمن در صفحه اول مامبو نشون داده بشه که این کار شده و مشکلی نیست
اما مشکل من اینه که در خود فاروم smf در پایان صفحه یه آخرین ارسالها داشت که تعداد اونم تنظیم می کردیم الان الان اصلان نه آخرین ارسال هست نه تنظیماتش
firoozmandan
12-18-2006, 05:37 AM
سلام
براي اينكار بايد در قسمت تنظيمات قالب انجمن كه در قسمت مديريت Forum قرار داره تغيير اعمال كنيد اما فكر نميكنيد اين بحث به مامبو مربوط نيست و جاي اون در انجمن ياران طوس هست ؟ ;)
يا علي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.