توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کندی باز شدن صفحات کاربری
vafavafa
06-01-2007, 08:09 PM
Apache Web Server Version 1.3.34
PHP Script Language Version 4.4.1
MySQL Database Version 5.0.16
phpMyAdmin Database Manager Version 2.5.7-pl1
ZendOptimizer-2.6.0-Windows-i386
Mambo 4.5.4p
Winxp SP2 with full update
PCtoolFirewall+,Semantec Corporate9, WinDefinder
این سرویسها روی سیستمی با مشخصات:
Dell Inspiron6400/E1505:2gig ram, cpu 2ghz coreDue2, Sata hdd,...
حدود یک هفته اول بعد از نصب appserv و Mambo مشکلی از نظر سرعت نداشتم و در حالت Local صفحات بلادرنگ باز می شدن.
بنا به دلیل نامشخصی باز شدن همه صفحات علی الخصوص صفحه اصلی (component/option,com_frontpage/Itemid,1/)کند شده و زمانی حدود 10 الی 17 ثانیه طول می کشه تا لود بشه.
خطایی در آپاچی ثبت نشده.
لاگ فایروال هم فعاله و خطا از جانب اون نیست.
سرویسهای مشکوک هم غیرفعال شدن ولی کندی پابرجاست.
یک گیگ و نیم هم از رم آزاده.
تنها مورد مشاهده شده در cpu اینه که موقع کلیک روی هر لینک، کارکرد یکی از کور ها به مدت 10 ثانیه به 50% می رسد و تا چهار ثانیه بعد از لود شدن صفحه در Browser ادامه دارد ، سپس به میزان عادی اش(0~2%) بر می گردد.
تنها تغییرات حذف و نصب ماژولها و کامپوننت ها و کپی ماژولهای مامبو بود.
من mod_section_thumbnails را 5 بار کپی نموده ام و در مجموع 6 بار این ماژول در صفحه اصلی ام به کار گرفته شده است. و عدم انتشار اونا هم کمکی به حل این مشکل ننمود.
جالب اینجاست که قسمت مدیریت با سرعت بسیار خوب باز می شود و در دسترس می باشد.(این صفحه در 0.068238 ثانیه اجرا شده است.)
مشکل از هسته مامبو می تونه باشه یا از وب سرور یا ...؟
نمی خوام با نصب مجدد سرویس ها یا .. صورت مساله رو پاک کنم.
پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی تون.
sorry4uboth
06-01-2007, 08:12 PM
خوب
از مدیریت خطایابی رو فعال کنید و تعداد query ها رو ببینید
سیستم شما که سرور نیست اسم برنامه هم روشه! شبیه ساز!
vafavafa
06-01-2007, 08:41 PM
52 queries executed
اگر لازمه تا کلش رو براتون بگذارم؟
52 الی 54 برای صفحه اصلی و 29 گزارش برای مطالب کامل.
شبیه ساز؟
سیستمم چیزی کم ندارد :( و همه سرویس ها اصلی بوده در حال کارند.
sorry4uboth
06-01-2007, 08:46 PM
مهم اینه که شما شبیه ساز دارید! نه سرور 6 ملیون تومنی!!!!
رابط بین MySQL & Apache ضعیفه که خوب کاملا طبیعی هست!
vafavafa
06-01-2007, 09:38 PM
خب یعنی ایراد از ضعف سیستممه؟
در ضمن اکثر سیستمها هاستینگ مشخصات به نسبت پایینتری دارند.
منظورتون از ارتباط ضعیف چیه؟
apache & mysql هر دو به وسیله loopback به هم ارتباط دارند، که برای 29 querie فکر نکنم ضعیف باشه.
sorry4uboth
06-02-2007, 10:01 AM
شما یه Linux نصب کن
Apache & PHP & MySQL رو بریز
بعد تست کن!
کامپیوتر شما یک سیستم سرور هست یا desktop?????!!!!
vafavafa
06-02-2007, 11:44 AM
نوت بوک هستش
روی همین سیستم citrix به کمک vmware با سرعت باور نکردنی اجرا شده است.
...
من تقریبا تونستم مشکل رو حل کنم
به نظر میومد که کندی به هسته مامبو بر می گرده و حدس زدم ضعف ماژول mod_frontpage_thumbnails در کار با GD (که تصاویر مطالب را برای نمایش کوچک می کند) باعث این تاخیر بشه.
ماژول رو غیر فعال کردم و همه چی درست شد.
این بار تیک همه ذخیره سازی ها(همه ماژولها و در تنظیمات کلی نیز) رو زدم و دوباره ماژول رو فعال کردم که زمان لود صفحه اول رو از 12 الی 9 ثانیه به 5 الی 2 ثانیه کاهش پیدا کرده بود که البته کافی نیست.
ورژن GD ام هست bundled - 2.0.28 ، ممکنه با ارتقاش بهبودی توی سرعت داشته باشم؟
حالا یه مساله دیگه که من رو به استفاده از mod_frontpage_thumbnails مجبور کرد این بود که در صفحه اصلی تصاویر mos image ظاهر نمی شن. و تحقیقا ابزاری برای کنترل سایز اون تصاوری به همراه متن خلاصه وجود نداره. به ناچار mod_frontpage_thumbnails رو جایگزین com_frontpage کردم که اونم هزار مشکل دیگه به بار آورده.
علت عدم نمایش تصاویر همراه متن خلاصه در صفحه اصلی چیه؟
آیا این امکان گذاشته نشده یا تداخلی باعثش شده؟
ممنون
trueend5
06-02-2007, 11:59 AM
به قول دوستمون سیستم هایی که مشخصاتشون به مراتب پایین تر یا در حد همین مشخصات هست الان دارن به خوبی خدمات میدن نمونشم سرور های اغلب دانشگاهها تو ایران که اکثرا رو همین سیستم های معمولی و با ویندوزن و مشکلی تو سرویس دادن به کاربرا ندارن. بیشتر پهنای باند اهمیت داره تا سرعت سی پی یو یا رم وگرنه شما با رم 512 و سی پی یو 2 هم میتونی به راحتی 5 , 6 تا سایت معمولی رو هاست کنی بدون هیچ مشکلی اگه پهنای باند مناسب داشته باشی. رو لوکال که هیچی اصلا نباید مشکلی با لود صفحه ها باشه چون باری به سیستم تحمیل نمیشه اصلا.
مشکل شما اگه از اون ماژول باشه پس از اون نباید استفاده کنی ولی اگه از GD باشه مشکلتون , پی اچ پی 5 هم همین نسخه از GD رو داره تا اونجایی که یادمه پس ارتقا به PHP5 کمکی نمیکنه. احتمالا البته!
sorry4uboth
06-02-2007, 12:18 PM
من راه حل رو بالا گفتم!
ضمن اینکه شما که نمیخواید سایتتون رو رو نوت بوکتون بزارید؟
اگه اینجوری بود منم اینجا 10MB پهنای باند دارم. سایتمو رو نوت بوکم میزاشتم!!!!
اما بهتره شما رو لوکال با همین شبیه سازها بسازید و ...
vmware هم یک شبیه سازه ;)
همون سرورهایی که شما میگید خیلی ضعیف تر از سیستم شماست حداقل 2 -3 ملیون تومن پولشه چون سرور هستند نه دسکتاپ و لپتاپ!!
کارشون با هم فرق داره ;)
vafavafa
06-02-2007, 12:44 PM
خب پس این جسارتا این سوال بی ربط منم جواب بدین که شما که منو میفرستید رو لینوکس، یه رابط خوب گرافیکی برای css معرفی کنید.
البته جسارتا عرض کردم.
javid
06-02-2007, 01:05 PM
خب پس این جسارتا این سوال بی ربط منم جواب بدین که شما که منو میفرستید رو لینوکس، یه رابط خوب گرافیکی برای css معرفی کنید.
البته جسارتا عرض کردم.
من رو لينوكسم از bluefish استفاده ميكنم !
برنامه خوبيه ميتونيد ازش استفاده كنيد !
در ضمن براي يك مورد ديگه يك تاپيك جداگانه بزنيد ....
trueend5
06-02-2007, 04:59 PM
همون سرورهایی که شما میگید خیلی ضعیف تر از سیستم شماست حداقل 2 -3 ملیون تومن پولشه چون سرور هستند نه دسکتاپ و لپتاپ!!
والا محمد جان تنها تفاوتی که من تو سرور ها دیدم استفاده از RAID controller بوده که یه ذره قیمت تموم شده سیستم رو بالا میبره تازه اونم وقتی بخوای ظرفیت بالایی رو تامین کنی که احتیاج به ظرفیت هارد بالایی داشته باشی یا واسه اینکه ایراد سخت افزاری دیسک , سیستم رو نخوابونه همینطور واسه پشتیبان گیری و این صحبت ها. خب اگه واقعا به این موارد نیازی نباشه و ازشون فاکتور بگیریم اونچیزی که از یه سرور میمونه چیزی بیشتر از کامپیوتر شخصی منو شما نیست!
javid
06-02-2007, 05:25 PM
والا محمد جان تنها تفاوتی که من تو سرور ها دیدم استفاده از RAID controller بوده که یه ذره قیمت تموم شده سیستم رو بالا میبره تازه اونم وقتی بخوای ظرفیت بالایی رو تامین کنی که احتیاج به ظرفیت هارد بالایی داشته باشی یا واسه اینکه ایراد سخت افزاری دیسک , سیستم رو نخوابونه همینطور واسه پشتیبان گیری و این صحبت ها. خب اگه واقعا به این موارد نیازی نباشه و ازشون فاکتور بگیریم اونچیزی که از یه سرور میمونه چیزی بیشتر از کامپیوتر شخصی منو شما نیست!
خب اينجوري كه خيلي خوبه !
محمد و چند نفر ديگه از كاربران و مديران مامبولرن ميتونن با لپ تاپ هاشون به راحتي هاستينگ راه بندازن !!!
فقط من نميدونم چرا اينكار رو نميكنن !
نميدونم چرا با وجود اين موارد هنوز بعد از سالها هاستينگ داخلي نداريم !
نميدونم چرا با وجود اين موارد هنوز براي ايجاد هاستينگ ملي وامهاي ميلياردي ميدن !
--
خواهشاً در مورد حرفهاتون بيشتر فكر كنيد.
vafavafa
06-02-2007, 07:46 PM
مشکل راه اندازی دیتاسنتر و هاستینگ در استیبل بودن لینک هاست.
کشور ایران هنوز لینک قابل قبولی با بک بونهای اصلی نداره.
بستر سازی اونم با من و شما نیست. کار کار دولته. وام هزار میلیاردی می خواد که نباید به این زودی ها برگشتش رو بخوان.
اونم کارررررشناس هاشن که دارن تعین می کنن که اولویت با چیه ...
حالا یکی بره وام بگیره برای لینک کت و کلفت، منم نوتبوکم رو میدم سرور شه. Lol
javid
06-02-2007, 08:01 PM
اگه اینجوری بود منم اینجا 10MB پهنای باند دارم. سایتمو رو نوت بوکم میزاشتم!!!!
شما سوالي پرسيديد و جوابشو هم گرفتيد !
ولي به دنبال اديتور براي لينوكس و لينك كت و كلفت ميگرديد !
فكر كنم اينجا جاي كل كل و اين موارد نباشه !
لطفاً قوانين انجمن را دوباره بخوانيد.
trueend5
06-02-2007, 08:05 PM
لطفا اگه در مورد مساله ای اطلاعات ندارید یا اطلاعاتتون کم هست دیگران رو تمسخر نکنید (یه توصیه برادرانه , اگه اطلاعاتتون زیادم هست بازم سعی کنید دیگران رو تمسخر نکنید متاسفانه مثل اینکه این موضوع داره بین بعضی از مدیرای مامبولرن باب میشه).
بله شما یا هر کس دیگه اگه Valid IP دارید میتونید با همون سیستم شخصیتون یه وب سرور راه اندازی کنید.
همونطور که قبلا هم گفتم اگه می بینید ما تو ایران دیتاسنتر به اون شکل نداریم به خاطر پهنای باند هستش. به خاطر اینکه زیر ساخت های اینترنت و فناوری اطلاعات رو نداریم تو کشورمون.
یه سر به ICT ها بزنید و قیمتاشونو ببینید. برای تامین پهنای باند و ترافیک خیلی معمولی واسه شرکت ها, قیمتا به بالای دو سه میلیون میرسه! حالا چه برسه بخوای پهنای باند یه دیتا سنتر رو ساپورت کنی.
همین سال پیش بود که فیبر نوری امارات به ایران مشکل واسش پیش اومد کل اینترنت کشور یه روز خوابید! یادتون نیست؟
ولی تو خارج از کشور , کشورهایی مثل امریکا قضیه فرق میکنه. همین الان شما میتونید با سالی حدود 250 دلار ددیکیت سرور اجاره کنی و حتی کمتر. با فرض 10 سال اجاره دادن, دریافتی میشه 2500 دلار! شما هزینه های دیگه مثل خرابی , ساپورت , بیمه و خیلیای دیگه رو در نظر بگیر خودت فکر کن شرکت واسه سرور چقد هزینه کرده باشه واسش میصرفه؟ هر چند اونجا سیستم رو تو این کیسهایی که ما میزاریم نمیزارن , شاید تفاوت همین باشه.
vafavafa
06-02-2007, 09:01 PM
جالبه
مهم اینه که شما شبیه ساز دارید! نه سرور 6 ملیون تومنی!!!!
رابط بین MySQL & Apache ضعیفه که خوب کاملا طبیعی هست!
شما سوالي پرسيديد و جوابشو هم گرفتيد !
ولي به دنبال اديتور براي لينوكس و لينك كت و كلفت ميگرديد !
فكر كنم اينجا جاي كل كل و اين موارد نباشه !
لطفاً قوانين انجمن را دوباره بخوانيد.
من جوابی نگرفتم
انتظار هم نداشتم که کسی بیاد و به من راه حل بده.
شما صورت مساله های من رو با جوابهای خودتون مقایسه کنید.
من بار اولم نیست که مامبو رو روی یک pc نصب میکنم. ولی بار اوله که این کندی رو می بینم.
همونطور که در بالا هم گفتم من جواب خودم رو پیدا کردم. مشکل از یک ماژوله نه از ارتباط apache با mysql یا شش میلیونی نبودن سرویس دهنده.
شما هم سعی نکنید نظر خودتون رو به کسی تحمیل کنید.
دوست ندارید؟ پس در بحث شرکت نکنید.
در ضمن نباید انتظار داشته باشید که بحث دقیقا روی یک خط حرکت کنه.
مهم اینه که کسی اینجا چیزی یاد بگیره.
مخلص قانون هم هستیم.
ولی یه مامور قانون یک دنده و عصبانی همیشه به قانون صدمه می زته.
sorry4uboth
06-03-2007, 08:34 PM
سلام!
1- علیرضا جان! شما تا بحال چند تا سرور راه اندازی کردی؟ من خودم به شخصه تا بحال بالای 20 - 30 سرور واقعی (اورجینال مثلا از HP) خریدم و کانفیگ کردم و ...
2- ما مشکلی برای هاستینگ توی ایران نداریم! اطلاعات ندارید همدیگه رو نزنید! من الان جایی که هستم 20MB پهنای باند دارم که برای کار هاستینگ معمولی و .. مناسب هست.
3- یک سیستم سرور فقط به هارد Raid نیست! تهیه یه مادربورد Raid Support فقط 10 15 پومن تفاوت داره هارد هم که مفته!
4- شما یک سرور رو تصور کنید که الان IBM داده اونم بصورتی که حتی CPU هاش Hot Plug & Play هست! حتی منبع تغیه اش!!!!! یعنی داری کار میکنی CPU سوخت شما درش بیار بندازش دور یکی دیگه بزار!!! بدون اینکه کارت عقب بیفته!
5- سرور الزاماتی داره که یک Desktop نداره! روی مادربوردهای سرور به صورتی منابع تعریف شده که مثلا برای هر زمینه ای یک جور عمل میکنند! مثلا برای Active Directory ما نیازی به Process بالا نداریم! فقط اگه یه سرور باشه با Raid 5 با مثلا 4GB رم خیلی بهتر از یه سرور Dual نمیدونم 64 بیتی فلان و فلان عمل میکنه!!!
برای هر کاری یه چیزی مد نظر هست. باید نیاز ها و .. برآورد بشه
دوست عزیز "وفا" کامپیوتر شما برای راه اندازی سرور مناسب نیست! این رو تجربه چندین و چند ساله بنده در زمینه راه اندازی سرور و ... بهم میگه!
لطفا در محیطی آرام بحثتون رو ادامه بدید سوالی داشتید!
در مورد:
"متاسفانه مثل اینکه این موضوع داره بین بعضی از مدیرای مامبولرن باب میشه"
بصورت خصوصی اگه موردی هست بیان کنید تا بررسی کنیم.
با تشکر از همه
trueend5
06-03-2007, 09:49 PM
بله حق با شماست, مثلما هر چی پول بدی همون قد آش میخوری.
من فکر میکنم تمام بحث های این تاپیک یه جورایی تکمیل صحبت های همدیگه بود و این خیلی خوبه.
بابت ابنکه بحث ها رو دنبال میکنید ممنون.
موفق باشی. :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.