PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با قالب akowinterportal

mohsennowruzi
06-02-2007, 06:42 PM
سلام من قالب پیش فرض را به akowinterportal تغییر دادم(از همین جا دانلود کردم)
تو قسمت بالا صفحه این خطا رو میده:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iretrofi/public_html/mambo/templates/akowinterportal/index.php on line 46
خودتون می تونید ببینید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یه سوال دیگه هم داشتم، می شه بگید سایت‌های زیر از چه قالبی استفاده می کنند؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون

mhadaily
06-02-2007, 06:53 PM
دوست عزیز

بارها در این مورد بحث شده است لطفا جستجو کنید Invalid argument supplied for foreach

حتما به نتایجی میرسید

یاعلی

mohsennowruzi
06-02-2007, 07:58 PM
ممنون مشکلم حل شد، از این که سوال تکرای پرسیدم شرمنده :D
حالا یه سوال دیگه بپرسم ، این‌جا من نمی تونم پست‌هام رو ویرایش کنم چرا؟ ::)
بعد اون سوال دوم بالا رو هم اگه ممکنه جواب بدید! :o
یه سوال هم در مورد همین انجمن‌ها، من smf رو از سایت شما دانلود کردم ولی با این که این‌جا هست خیلی فرق داره!

mhadaily
06-02-2007, 08:05 PM
بعد اون سوال دوم بالا رو هم اگه ممکنه جواب بدید! :o
یه سوال هم در مورد همین انجمن‌ها، من smf رو از سایت شما دانلود کردم ولی با این که این‌جا هست خیلی فرق داره!

دوست عزیز
انجمن این سایت با تعییرات مخصوص هست در ضمن از چه نظر فرق داره میشه بگید !!!

اولی : akogreenportal
دومی : digitaleye_mitra_blue
سومی : silver
چهارمی : dastanak7

خواهشن برای هر سوال خود یک تاپیک جداگانه با عنوان مناسب ایجاد کنید
دوست عزیز قوانین سایت رو حتما مرور کنید

ممنون از توجه شما
یاعلی

amirdorna2
06-03-2007, 04:59 PM
والا سایت ir bar .ir از قالب داستانک7 از توی همین فروم استفاده کردیم .