PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی از داکمن

amirhsn
03-28-2006, 05:43 PM
چطوری میشه برای هر مجموعه در داکمن مثل سایت شما عکس جدا گانه ای تعریف کرد؟؟؟
خیلی به این مسئله احتیاج دارم

ahmadzadeh
03-29-2006, 02:35 PM
سلا
برای مجموعه ها تصویر انتخاب کن بعد به بخش Themes برو در قسمت تنظیمات قالب پارامتر Category image را Thumbnil انتخاب کنید
یا علی/خداحافظ

amirhsn
03-29-2006, 03:42 PM
چشم تست میکنم ???

eilia
04-07-2006, 10:12 AM
معذرت می خوام،
می خواستم بدونم می شه با داکمن لینک داد تا فایل از سرور دیگه ای دانلود شه؟ و اگه این امکان هست تنظیمات لازم برای اون چی هست؟

firoozmandan
04-07-2006, 04:08 PM
بله این امکان هم وجود داره .

در قسمت Configuration کامپوننت داکمن در تب Upload گزینه Upload methods هر 3 گزینه را انتخاب کنید ( با انتخاب مورد دوم مشکل شما حل میشه )

صفحه را ذخیره کنید .

در قسمت Documents برای ایجاد یک فایل جدید روی NEW کلیک کنید .
در قسمت فایل Linked Document را انتخاب کنید .

و آدرس فایل در سرور مورد نظرتون را در قسمت URL of Document بنویسید .

یا علی

eilia
04-07-2006, 07:25 PM
معذرت می خوام،
این Upload methods رو نمی تونم تو upload پیدا کنم. می شه نام گزینه دوم رو بگید. :)
ممنونم

firoozmandan
04-08-2006, 06:15 AM
در قسمت Configuration کامپوننت داکمن در تب Upload گزینه Upload methods هر 3 گزینه را انتخاب کنید ( با انتخاب مورد دوم مشکل شما حل میشه )

Link a file from another server to this server

firoozmandan
04-12-2006, 07:05 PM
سلام

فکر کنم تصاویر کاملا گویا است و نیازی به توضیح نداره . اما اگر باز هم مشکلی بود من در خدمتم .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

mansoorgol
07-07-2006, 06:50 AM
آقای فیروزمندان سلام
من &quot;docman123&quot; رو از آدرس &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &quot; گرفتم.اما قسمت Configuration اون اصلا شبیه عکس های شما نیست؟ و اصلا گزینه Upload methods را نداره.
اگر میشه لینک دانلود این ورژنو بذارید.

با تشکر

firoozmandan
07-07-2006, 09:31 AM
سلام

آخرین ورژن رو از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود کنید .
ورژن 13_RC_2

یا علی

mansoorgol
07-14-2006, 07:54 AM
با سلام
دو Categorie دارم مثلا کتگوری 1 و 2
گتگوری 1 را همه می تونن مشاهده کنن اما فقط اعضا می تونن دانلود کنن ( از قسمت Configuration درستش کردم. )

فایل های کتگوری 2 را فقط بعضی افراد خاص که من باید این اجازه را بهشون بدم می تونن دانلود کنن و بقیه افراد چه عضو و چه غیر عضو فقط می تونن توضیحات و بقیه قسمتهاشو ببینن .

سوال من اینه که گتگوری 2 را چجوری می شه با استفاده از داکمن ساخت.

با تشکر

firoozmandan
07-16-2006, 06:44 AM
سلام

شما یه Group ایجاد کنید و یوزر های مورد نظرتون رو در Group اضافه کنید .

پرمیشن فایل ها مورد نظرتون ست کنید و تنها به Group جدیدی که ساختین Access بدین .

یا علی

hamid_ahmadi
07-21-2006, 09:12 PM
سلام
من داكمن رو لوكال نصب كردم.
اما هرچي ميخوام فايل آپلود كن خطاي دايركتوري رو ميده،در حالي كه شاخه dmdocuments موجوده اشكال چيه؟
من خيلي اينو لازم دارم و مخصوصا لوكال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

firoozmandan
07-22-2006, 07:37 PM
سلام

Path for storing files روی چه مسیری ست شده ؟

دقیقا چه اروری میده ؟

یا علی

amirb55
10-04-2006, 08:31 AM
سلام
باید حتما همه فایلها توی یک پوشه باشه (همون پوشه که توی path for... تعریف شده) ؟
یعنی مثلا نمیشه تو اون پوشه مثلا دو تا ساب پوشه !!! ایجاد کرد و فایها رو توی اونها ریخت؟!
در ضمن من هم میام فایل آپلود میکنم (از قسمت ادمین) میگه فایلی با این نام وجود دارد رونویس را فعال کنید !!
در صورتی که فالی با اون نام وجود ندارد!

firoozmandan
10-04-2006, 10:43 AM
سلام

امیر منظورت لینک فیزیکی فایل هست یا پوشه ای که در قسمت کاربری نشون داده میشه ؟
اگر منظورت اولی هست ===&gt; خیر نمیشه
اگر منظورت دومی هست ===&gt; مشکلی نداره و میشه

برای آپلود هم بهتر هست دستی فایلها رو بریزی تو پوشه ای که برای قسمت دانلود ست کردی بعد با باز کردن یک document جدید باز کنی و فایل رو انتخاب کنی ..

یا علی

amirb55
10-05-2006, 01:57 AM
سلام
1- ببین الان تو قسمت کانفیگ یه مسیری خواسته مثلا doc که باید این پوشه را بسازیم و فایلها را بریزیم توش حالا من میگم میشه تو این پوشه 2 تا ساب پوشه!! هم بسازیم و فایلهامون رو مثلا 4 تا تو اولی بگذاریم 5 تا تو دومی ؟ فکر نکنم بشه چون بعدا موقع معرفی داک جدید ساب پوشه را اجازه نمیده بریم توش تو اون کمبو باکس هر چی که توی پوشه doc هست نشون میده و 2 تا ساب پوشه رو هم جوری نشون میده انگار فایلند (من درست میگم یا کامپوننتم مشکل داره ؟)
2-ورژن 1.3 را از مامبوفرج میخوام بگیرم لینکش ظاهرا خرابه دانلود نمیشه ! میتونی برام بفرستیش ؟(طبق جستجویی که در انجمن کردم ظاهرا نسخه های پایین تر از 1.3 یه کم با مامبو 454 قاط میزنند)
3- من 454 دارم کار میکنم اون فارسی که توی اون یکی تاپیک گفتی هست اما با 4.6 سازگار نیست اگه با 454 سازگاره برام میفرستیش؟
(البته به نظرم خیلی هم لازمم نیست فارسی باشه )
مرسی

firoozmandan
10-05-2006, 05:12 AM
سلام

1- نه . نمیشه . شما درست میگید

2- <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

3- اگر دقت کنید داکمنی که خودمون هم استفاده میکنیم فارسی نشده . چون نیازی نداره . اصل مطالب و توضیحات فایلهاست که شما فارسی تایپ میکنید .

یا علی

amirb55
10-06-2006, 02:58 AM
سلام
ممنون از راهنمائیتون