PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من توي چاله افتادم!؟



babakkassiri
06-05-2007, 02:22 PM
سلام بر همه دوستان و پيش كسوتان
بيش از دو سال است كه از مامبو روي سايت استفاده مي‌كنم. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> آخرين نگارش مامبو كه تا ابتداي سال جاري از آن استفاده مي‌كردم 4.5.3H بود. نسخه سريع و بسيار خوبي بود و تمام نيازهاي اندك سايت را پاسخ مي‌گفت.
از هشتم فروردين ماه امسال، سايت خود به خود دچار مشكل شد. با توجه به اينكه هم از ديتابيس بك‌آپ سالم داشتم و هم از مامبو، چندين بار مامبو را نصب نمودم و ديتابيس را روي آن ري‌استور نمودم ولي مشكل حل نشد.

جناب «مجيد» عزيز فرمودند:
دوست من این نسخه که استفاده می کنید (4.5.3H) اشکالات بسیار زیادی داره پیشنهاد می کنم حداقل مامبو 4.5.4 مامبو لرن رو نصب کنید و بک آپ سایت تون رو توی اون بر گردونید پیشنهاد بهتر ارتقا به 4.6.1 هست و به زوی 4.6.2 نسخه ی استفاده شده شما مشکل زیاد داره
لطفا اينجا را ببينيد: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

به توصيه پيش‌كسوتان انجمن، از مامبو 4.6.1 استفاده نمودم. ولي دچار مشكلات بسياري شدم:
1- قسمت كاربري كند بالا مي‌آيد.
2- ورود به قسمت مديريت خيلي خيلي خيلي كند است.
3- بعضي وقتها هنگام ورود به قسمت مديريت هنگ مي‌كند.
4- آيتم «چينش» كه در قسمت مديريت وجود دارد، نادرست كار مي‌كند و ترتييب مطالب را به هم مي‌ريزد.
5- هنگامي كه قسمت «ارسال به دوست» فعال مي‌شود، به كاربران پيغام «شما مجاز به استفاده نيستيد» مي‌دهد و اصلا كار نمي‌كند.
6- در قسمت كاربري، وقتي كه ليست مطالب بيشتر از يك صفحه مي‌شود، در پايين صفحات، كليدهايي براي رفتن به صفحات بعدي وجود دارد. هنگامي كه كليدها را استفاده مي‌كنيم تمام مطالب به صورت درهم و نامربوط در صفحات بعدي نمايش داده مي‌شود.
7- هنگامي كه مي‌خواهيم مطلب جديد وارد كنيم، بايد حدود 40 ثانيه صبر كنم تا صفحه اديتور لود شود و بتوانم مطلب وارد كنم. اين صفحه كش نمي‌شود و براي مطلب بعدي مجددا بايد 40 ثانيه صبر كنم. (لازم به توضيح است كه من از ADSL با سرعت يك مگابايت استفاده مي‌كنم)
8- در بخش مديريت بسيار از وقتها صفحه سفيد Page Not Found نمايش داده مي‌شود كه بايد بارها و بارها كليد f5 را فشار داد تا به دوباره صفحه مديريت نمايان شود.
9- حدود 5 هزارنفر عضو سايت هستند. اطلاعات همه آنها وجود دارد و مي‌توانند لاگين كنند ولي اطلاعات آنها در قسمت مديريت نمايش داده نمي‌شود.
10- سايت روي لوكال هم بسيار كند است.
11- هنگامي كه روي قسمت «انتشار در صفحه» كليك مي‌كنيم كه آن را فعال يا غير فعال كنيم، صفحه ري‌فرش نمي‌شود.
12- (بسه يا بازم بگم؟!)

واقعا چكار بايد كرد؟

Siamak
06-05-2007, 02:31 PM
سلام دوست عزيز

اشكالات بسيار جالبي داريد!
من فكر ميكنم ايراد ميتونه در دو چيز باشه

1- هاستينگ شما
2- ناقص بودن مامبو


اول براي اينكه خيال شما از بابت هاستينگ راحت بشه توصيه ميكنم يك بار مامبو رو به طور كامل از سايت مامبولرن دانلود كنيد.

سپس اون رو روي يك فولدر در هاست خودتون نصب كنيد. (مثلا فولدر Test) ببينيد چطور كار ميكنه.

سپس اگر مشكلي نداشت ديا بيس خودتون رو در اون ايمپورت كنيد و دوباره ببينيد چه تغييراتي به وجود مياد.

باز هم اگر مشكلي نبود ميتونيد نتيجه بگيريد مشكل از ناقص بودن فايل دانلودي شما هست.

حتما اين تست رو به همين شكل انجام بديد.


(البته چون سايت شما فيلتر شده بود نتوانستم ببينمش!)

Siamak
06-06-2007, 08:45 PM
شما آزمايشي رو كه گفتم انجام دادي؟ نتيجه چه شد؟