PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی تبدیل فایلها برای استفاده در مامبو؟

izone
06-07-2007, 12:46 PM
درود بر مدیران و استادان گرامی.

من یکسری (نزدیک به 650) فایل دارم که کل شاهنامه فردوسی میباشد. این فایلها بگونه html یا php (یعنی هر دو فرمت) هستند که قبلا در یک سایت دیگه که با php ساده نوشته شده بود بکار میرفتند. حالا اگر بخواهم اینها را بگونه یک ماژول یا یک بخش در مامبو بگذارم چکار باید انجام بدم روی فایلها؟

آیا باید در خود فایلها تغییراتی انجام بشه؟

آیا میتونم برای همه این فایلها یک css جداگانه بگذارم یا حتما باید از css خود قالب مامبو بهره گیری کنم؟

خواهشمندم که تا آنجا که میتونید واضح توضیح بدهید و راهنمایی کنید چون این برای یک تارنمای خیلی بزرگ فرهنگی باید زودتر آماده بشه.

با سپاس از راهنمایی خوب شما.

abtin
06-07-2007, 01:00 PM
درود بر شما دوست گرامي

مي تونين متون رو معمولي به سايتتون اضافه كنين ولي فكر نكنم جالب بشه ..

بهتره كامپوننتش كنين خوب بايد بشه .. با اين كار هم ميشه براش امكان جستجو گذاشت هم بخش هاي مختلف شاهنامه رو هم خيلي كاراي ديگه كه فكر كنم تك بشه تو كامپوننت هاي فارسي ..

بايد برنامه نويسي بشه مسلما آيا به PHP و API هاي مامبو تسلط كافي دارين ؟

izone
06-07-2007, 09:32 PM
درود بر شما دوست گرامي

بهتره كامپوننتش كنين خوب بايد بشه .. با اين كار هم ميشه براش امكان جستجو گذاشت هم بخش هاي مختلف شاهنامه رو هم خيلي كاراي ديگه كه فكر كنم تك بشه تو كامپوننت هاي فارسي ..

بايد برنامه نويسي بشه مسلما آيا به PHP و API هاي مامبو تسلط كافي دارين ؟

با سپاس از شما دوست ارجمند.

بله اگر کامپوننت بشه گمان کنم خیلی بهتره. من به php آشنایی دارم ولی اصلا به ساخت و API های مامبو آشنا نیستم. اگر ممکن است بیشتر راهنمایی فرمایید.

سپاس فراوان از شما.

radmehr
06-07-2007, 09:38 PM
راجع به ساختار و api های مامبو قبلا تو انجمن صحبت شده
اگر خوب search کنید حتما پیدا میشه

izone
06-09-2007, 07:53 AM
درود بر شما دوست گرامي

چون عجله دارم و باید زودتر اینرا آماده کنم اگر فعلا بخواهم متن را معمولی به سات اضافه کنم چکار باید بکنم؟

ببخشید میدونم پرسش ابتدایی است برای شما ولی در مدیریت مامبو من یک کمی گیج شده ام :o

mhadaily
06-09-2007, 08:13 AM
دوست عزیز

ابتدا یک بخش بسازید بعد یک مجموعه که زیر مجموعه ای برای آن بخش شود سپس به محتوا بروید و به بخش مربوطه رفته و روی جدید بزنید
حالا شما دو ادیتور دارید که در اولی متن ابتدایی و دومی متن کامل رو قرار می دهید .

بعد از انجام تغییرات روی ذخیره کلیک کنید حالا شما یک مطلب وارده کرده اید .

در این مورد می توانید در سایت نیز جستجو کنید

ممنون از توجه شما
یاعلی

izone
06-09-2007, 05:22 PM
دوست عزیز

ابتدا یک بخش بسازید بعد یک مجموعه که زیر مجموعه ای برای آن بخش شود سپس به محتوا بروید و به بخش مربوطه رفته و روی جدید بزنید
حالا شما دو ادیتور دارید که در اولی متن ابتدایی و دومی متن کامل رو قرار می دهید .

بعد از انجام تغییرات روی ذخیره کلیک کنید حالا شما یک مطلب وارده کرده اید .

در این مورد می توانید در سایت نیز جستجو کنید

ممنون از توجه شما
یاعلی

دوست گرامی سپاس از پاسخ شما. ولی اگر پست نخست مرا خوانده باشید میخواهم این 600 فایل را بدون اینکه دوباره در مامبو بنویسم در سایت نمایش دهم. اینگونه که شما میفرمایید بایستی دوباره همه را از نخست بنویسم یا کپی کنم. در نیوک من یک ماژول ساده نوشتم که از iframe استفاده میکند و فایلها را در فریم نمایش میدهد. در مامبو چگونه میتوان اینکار را انجام داد. برای دیدن نمونه ماژولی که میخواهم به نشانی زیر بروید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

از کمک شما سپاسگزارم.

abtin
06-09-2007, 06:20 PM
مامبو قوي تر از اين حرفاست ..

شما همه رو آپلود كنين بعد با كمك لينك آور اون ها رو در سايت نشون بدين .. خيلي راحت تر از نيوك هست ..

در مورد لينك آور جستجو كنين .