PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کد خبر

farhadgreat
06-08-2007, 10:15 AM
سلام دوستان
من خیلی وقته که دنبالی مامبوتی یا کامپوننتی هستم که بتونم واسه هر کدوم از خبرام کد تعریف کنم
اول فکر می کرم که همچین قابلیتی تو مامبو نیست ولی وقتی سایت زیر رو دیدم فهمیدم که مامبو خیلی قدرتمند تر از این حرفاست

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
الان دنبال اینم که اگر کسی یه همچین چیزی داره که ما تو سایتومن بتونیم واسه خبرها کد بزاریم ممنون میشم

radmehr
06-08-2007, 03:43 PM
با نوشتن یک مامبوت میشه این کار رو کرد .. البته شایدم مامبوتش موجود باشه
تنها کاری که به نظرم میکنه اینه که میاد id هر مطلب رو در میاره و جلوی عبارت &quot;کد خبر&quot; مینویسه!

farhadgreat
06-08-2007, 03:53 PM
همون دیگه من دنبال یه همچین چیزی هستم می خوام ببینم کسی داره یا نه
با تشکر

Siamak
06-08-2007, 04:23 PM
به راحتي ميشه اون رو نوشت. اگر به برنامه نويسي PHP مسلط هستيد اين كار رو خودتون دقيقا شكل كاري كه رادمهر گفت انجام بديد. در غير اين صورت اون رو به يه برنامه نويس بسپاريد.

iransohrab
04-12-2008, 01:35 PM
اینکار که توسط بخش مدیریت و تنظیمات سایت و در بخش seo امکان پذیره و تنها کافیه از طریق ftp سایت فایل htacc.txt رو به .htacc تبدیل کنیم تا آدرسها اینطوری بشه . البته کامپوننت جومسف هم هست که متسفانه کسی آموزشش رو نننوشته و حاضر نیست در موردش راهنمایی کنه

farhadgreat
04-12-2008, 05:05 PM
منظورت .htaccess هست؟

با htaccess کد خبرم میشه گذاشت؟

** دو پست شما یکی شد

firoozmandan
04-17-2008, 05:18 AM
سلام

به نظر میاد اشتباهی رخ داده !
منظور فرهاد SEF یا امثال اون نبود !

ایشون میخواد جلو خبر کد خبر رو بنویسه که دوستان توضیحات لازم رو دادند . برای این کار فقط کافیه کامپوننت Content رو ادیت کنید و کنار هر خبر ID قرار بدید ... به همین راحتی ...

یا علی