ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل حذف نوار ابزار در لوكال

nabegheyegharne
06-11-2007, 03:53 PM
باسلام داشتم با مامبو كار ميكردم كه برق رفت .

حالا كه دوباره وارد شدم مي بينم كه نوار ابزار ادمين حذف شده و فقط به پنل صفحه اصلي دسترسي دارم . روي تب كامپونتها كليك ميكنم ارور زير رو ميده

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ponents.php on line 34

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ponents.php on line 47

بعد از خروج هم ارور ديگه اي مي ده .

Warning: mysql_query(): Unable to save result set in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 171

Fatal error: Call to a member function on a non-object in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 2537

لطفا كمك كنيد سايتم بيشتر كارهاش انجام شده بود اگه از بين بره ديگه نمي تونم دوباره شروع كنم .

من با دو تا مابو كار ميكنم يكي براي تست يكي براي ساخت سايت. اوني كه براي تست هست اصلا براش مشكلي پيش نيومد .

nabegheyegharne
06-12-2007, 05:02 PM
ببينيد مشكلمو با كلي دردسر و بكاپ گيري و كپي و ... حل كردم اما هنوز يه مشكل دارم .
ويرايشگر فارسي در سايتم ديگه درست نيست و ابزارها رو نشون نميده و فقط دو تا كادر نشون ميده كه توش بايد انگليسي نوشت . چند دفعه پاك كردم و دوباره نصب كردم اما نشد .
:&#039;(

radmehr
06-12-2007, 05:13 PM
راجع به ویرایشگر تو انجمن زیاد صحبت شده
کلماتی مثل ویرایشگر٬ ادیتور و ... رو SEARCH کنید

nabegheyegharne
06-12-2007, 05:31 PM
من اين مشكل رو دارم .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعد از مشكل قبلي كه حل كردم پيش اومد و به مرور گر ها ربط نداره.

نه ببخشيد اين مشكل روي لوكال مديريت و كاربري

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

*** دو پست شما یکی شد

نوید
06-12-2007, 07:05 PM
راه حل ها به ترتیب:
1- ببینید ویرایشگر در تنظیمات کلی انتخاب شده باشد
2- فایل های پوشه editor را جایگزین نمایید
3- مامبوت ویرایشگر را یکبار عدم انتشار و مجددا منتشر نمایید
4- مامبوت جدید ویرایشگر را نصب نمایید

nabegheyegharne
06-13-2007, 04:51 PM
حل نشد .

حذف ميشه و اين ارور رو هم ميده .

Warning: XML error in c:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> CREATEDDATE not permitted within MOSINSTALL

نصب ميشه واين ارور رو هم ميده .

Warning: XML error in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> HTMLArea2_Farsi.xml: CREATEDDATE not permitted within MOSINSTALL

البته تو مامبو هاي ديگه درسته . فكر كنم به همون مشكل ديتابيس برمي گرده .
:&#039;(

radmehr
06-13-2007, 07:55 PM
ادیتور HtmlArea با مامبو 4.6.1 مشکل داره
ازش استفاده نکنید!

nabegheyegharne
06-14-2007, 08:53 PM
من گفتم

البته تو مامبو هاي ديگه درسته . فكر كنم به همون مشكل ديتابيس برمي گرده .

پس مشکلی نداره .
اما به فرض مشکل از چی استفاده کنم که mosimage و lighttump رو پشتیبانی کنه و فارسی باشه .

radmehr
06-15-2007, 11:05 AM
خود مامبو 4.6.1 از ادیتور قدرتمند MostlyCE استفاده میکنه!

nabegheyegharne
06-15-2007, 12:26 PM
ولی اون که از اینا پشتیبانی نمیکنه . من ندیدم.

radmehr
06-15-2007, 12:27 PM
چه ربطی به ادیتور داره !!؟

پشتیبانی میکنه!

nabegheyegharne
06-29-2007, 04:19 AM
ببینید این ویرایشگر سنگین هست و برای کاربر هم اصلا مناسب نیست نوشتن در اون زحمت زیادی رو میطلبه چون با فارسی میانه خوبی نداره

abtin
06-29-2007, 06:25 AM
شما مي تونين اديتور رو غير فعال كنيد و براي ارسال مطلب متن رو در فرانت پيج بنويسيد و كد html اون رو در قسمت ارسال مطلب قرار بدين . اينجوري سنگيني اديتور هم از بين مي رده . فعلا بهترين اديتور همين هستش .

iransbs
06-29-2007, 08:15 AM
ببینید این ویرایشگر سنگین هست و برای کاربر هم اصلا مناسب نیست نوشتن در اون زحمت زیادی رو میطلبه چون با فارسی میانه خوبی نداره

دوست عزیز شما در تنظیمات ویرایشگر می توانید فشورده سازی را فعال کنید که حدودا حجم ویرایشگر رو 70٪‌ کم می کنه و اینکه سرور شما از zgip پشتیبانی می کنه یا نه دیگه به انتخاب شما بر می گرده و ارتباطی به قدرت ویرایشگر پیشفرض مامبو نداره
ویرایشگر MostlyCE یکی از بهترین ویرایشگر های سازگار با زبان فارسی و عربی هست و چه طور شما به این نتیجه رسیدید که با فارسی میانه خوبی نداره ،‌خدا می دونه!

موفق و پیروز باشید
یا علی

nabegheyegharne
06-30-2007, 07:49 AM
شما مي تونين اديتور رو غير فعال كنيد و براي ارسال مطلب متن رو در فرانت پيج بنويسيد و كد html اون رو در قسمت ارسال مطلب قرار بدين . اينجوري سنگيني اديتور هم از بين مي رده . فعلا بهترين اديتور همين هستش .

اون وقت کاربران برای ارسال چه کنند؟

ویرایشگر MostlyCE یکی از بهترین ویرایشگر های سازگار با زبان فارسی و عربی هست و چه طور شما به این نتیجه رسیدید که با فارسی میانه خوبی نداره ،‌خدا می دونه!

باور کنید : ساده ترین مسئله، ممکنه با اعصاب بازی کنه. مثلا یه چیزی می نویسم حالا وقتی back spase رو می زنم عمل نمی کنه. خوب بقیه مشکلات بماند. حالا به نظر شما با زبان فارسی میانه خوب داره؟

iransbs
06-30-2007, 08:35 AM
من این مشکلات رو نداشتم خوشبختانه !!

موفق و پیروز باشید
یا علی