PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در خروجی های سایت

taktops
06-16-2007, 08:13 AM
با سلام،
وقتی روی خروجی های سایتم کلیک می کنم این وارنینگ رو میده:

Warning: fopen(/home/taktops/public_html//cache/rss2.xml) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/taktops/public_html/includes/feedcreator.class.php on line 690

Error creating feed file, please check write permissions.
من حتی پرمیشن دو فایل feedcreator.class.php و rss2.xml را تغییر دادم ولی الان این ارور رو میده:

XML Parsing Error: junk after document element
Location: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Line Number 2, Column 1:&lt;b&gt;Warning&lt;/b&gt;: readfile() has been disabled for security reasons in &lt;b&gt;/home/taktops/public_html/includes/feedcreator.class.php&lt;/b&gt; on line &lt;b&gt;653&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;
^

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سرچ هم کردم ولی مشکلم حل نشد.
شاید باز هم مشکل از safe mode هست، من هر وقت به مدیر هاست می گم ، OFF می کنتش ولی چند روز بعد روز از نو روزی از نو!(کوچ به مامبو سرور ضروریست!)
ممنون میشم راهنماییم کنید..

radmehr
06-16-2007, 08:58 AM
پرمیشن فولدر cache رو 777 بزارید

taktops
06-16-2007, 09:09 AM
باز هم تغییری نکرد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

radmehr
06-16-2007, 09:13 AM
777 نشده .. دوباره چک کنید

taktops
06-16-2007, 09:23 AM
777 هست، اگر می خواید یوزر و پس بدم چک کنید؟

radmehr
06-16-2007, 09:40 AM
خب الان طبق پیغام خطایی که بالا نوشتید:

readfile() has been disabled for security reasons
سرورتون readfile رو غیر فعال کرده
به مسئول هاستتون بگید فعالش کنه