توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئوال ساده
mazeyar
06-22-2007, 07:12 AM
باسمه تعالي
من مي خواستم در دو طرف header صفحه ،دوتا ماژول داشته باشم.ديشب تا ساعت 4 صبح با كلي دردسر و استفاده از اموزش و جستجو و قالبهاي ديگر تونستم اين كار رابكنم.اما مشكل من اين است كه چطور اين ها دو طرف باشند.يعني چطور يك ماژول را چپ يا راست قالب قرار مي دهند.من هر كاري كردم دو تا ماژول مثل پت ومت به هم چسبيده بودند!و فقط يك طرف بودند.
در ضمن آيا ماژولي هست كه ساعت و تاريخ فارسي را نشون بدهد.اگر نيست براي اينكه دستي اينكار را نكنيم از چه كدي استفاده كنيم؟اگر بخواهم پايين ماژول طلوع و غروب ساعت و تاريخ فارسي داشته باشم چه كار كنم.
يك سئوال ديگه اينكه چه كار كنم مطالب صفحه اصلي بالا باشد.يعني وسط چين از جهت عمودي نباشد.در يكي از صفحات گفته بودند از كد valign=top استفاده كنيد .اين كد را كجا قرار بدهم؟
mhadaily
06-22-2007, 07:55 AM
سلام
۱- شما باید قالبتون ۳ ستونه بشه و در ستون سمت راست و ستون سمت چب موقعیت های راست و چب رو قرار بدید . یعنی به ساده ترین شکل اینکه جدولی سه ستونه داشته باشید . این راحترین راه هست .
۲- برای آوردن ساعت و تاریخ فارسی در انجمن جستجو کنید کدی خواهید یافت که باید در قالب یا در ماژولی که می سازید قرار دهید .
۳- در طراحی قالب موقعیتی که این حالت درونش هست رو در برنامه های مربوطه وارد بشید و در جدول مربوطه این کد را قرار دهید .
سوالات خود را جدا جدا مطرح کنید در تابیک های جداگانه
mazeyar
06-22-2007, 09:17 AM
با تشكر
1- شما چون حرفه اي هستي براتون راحته.خواهش ميكنم اگر براتون مقدوره بيشتر و مفصل تر توضيح بدهيد.
قالب من فينال فانتزي هست و موقعيت بالا و راست و چپ براش تعريف شده.با اين كه واقعا اموزشها را خوندم ولي متوجه نشدم.من در قالبم از اين كد استفاده كردم:
</style></head>
<body>
<table width="90%" cellpadding="0"align="center" cellspacing="0">
<tr>
<td colspan="0" height="80" bgcolor="#eee5cb" style="background-position:center; background-repeat:no-repeat;" background="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/ba_final_fantezy/images/logo5.jpg" />
<table width="18%" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td align="center">
<?php mosLoadModules('user3'); ?>
</td>
</tr>
</table>
اين يك موقعيت به نام user3 در سمت راست صفحه و در كنار لوگوي سايت درست مي كنه.حالا چطور يك ماژول به نام user4 در طرف ديگه لوگو داشتم.
2-كد مورد نظر را پيدا كردم ودر ماژول طلوع و غروب گذاشتم ولي ساعت را به وقت utc نشون ميده.با اينكه من لوكال هستم.ايا راهي داره كه ساعت را به وقت ايران نشون بده.در سايت چيزي پيدا نكردم.يك كد جاوا پيدا كردم كه درست نشون مي دهد.اگر بخواهم از يك كد جاوا در ماژول استفاده كنم چه كار كنم.
3-اين كد را دقيقا كجا بگذارم.
mhadaily
06-22-2007, 01:26 PM
کل قالب رو بزارید
تا بررسی کنم لینک دانلود بدید
یاعلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.