PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر administrator home page

miyhridate
03-30-2006, 03:52 PM
سلام دوستان
می خواستم بپرسم توی صفحه ی ورودی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> چجوری میشه پیام خوش آمد رو تغییر بدم؟من تو تا فایل index.php و index2.php فولدر administrator رو که خواستم edit کنم چیزی پیدا نکردم؟!چی کار باید بکنم؟

Sirvan
03-30-2006, 06:21 PM
به پوشه language رفته و فایل admin_farsi.php رو ادیت کنید

miyhridate
03-30-2006, 09:52 PM
توی این پوشه هیچ کدوم از نوشته های صفحه اول admin (قبل از login کردن) نیست!چی کار کنم؟

ahmadzadeh
03-30-2006, 10:51 PM
سلام
کدام پیام خوش آمد هست گاه منظور همان متن کنار باکس های نام کاربری و کلمه عبور هست که باید فایل login.php قالب ادمین را ویرایش کنی.
یا علی/خداحافظ

dardesar
11-19-2006, 08:28 AM
چطوری می شه کاری کرد که به جای آنکه نام قسمت ادمین administrator باشد ... مثلاً نام آن admin باشد ...
چطوری میشه این رو عوض کرد ؟

sorry4uboth
11-19-2006, 08:37 AM
دردسر جان!
این موضوع ربطی به این تاپیک نداره!

شما دیگه باید حفظ باشد قوانینو!

سرچ کن! قبلا بحث شده

dardesar
11-19-2006, 08:41 AM
هر چی سرچ کردم این صفحه که توش تاپیک زدم اومده ...
میشه لینک بدی .؟

firoozmandan
11-19-2006, 09:49 AM
18 ) مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل info[at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا بعد از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.

براي سيستم درسا ميخوايين پياده سازي كنيد ؟

اگر اين نسخه رو كد نكرديم تنها علتش اين بود كه با ثبت اين نسخه ميتونيم از طريق قانوني اقدام كنيم .

يا علي