ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرم ساز facileforms

mazeyar
06-24-2007, 04:48 AM
باسمه تعالي
با سلام
بعد از كلي سرچ توي سايت فهميدم كه براي ساختن فرم بايد از فرمساز facileforms كه با مامبو4.6 مشكلي نداره استفاده كنم.فايلها را از سايت اصلي برنامه گرفتم.اما موقع نصب فايل com_facileforms_147.zip پيغام خطا ميداد كه فايل zip شما اشكال داره.چند بار ديگر اين فايل را دانلود كردم.ولي همون مشكل را داشت.وقتي فايل را با برنامه باز مي كردم محتويات همون فولدري را كه داخلش بود نشون مي داد.سرتون رو درد نيارم .فايل را از اين آدرس دانلود كردم :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مشكل حل شد!فايل سالم بود.نمي دونم چرا برنامه سايت اصلي مشكل داره.
چون ديدم توي يكي دوتا از سايتهاي خارجي <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هم تايپيك در مورد اين مسئله زدند گفتم اينجا مطرح كنم اگر كسي با اين مشكل برخورد كرد بتواند استفاده كند.اميدوارم خلاف قانون انجمن نباشه.

cyrax
02-14-2008, 08:38 PM
سلام به همگی
آقا ترجمه شد
بدون لوس بازی توی فوتر
از اینجا دانلود کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hossein.shokrzadeh
02-14-2008, 10:07 PM
سلام
Not Found
:) فکر کنم باید یه بار دیگه آپ کنی
یا علی علیه السلام

30vil
02-15-2008, 08:26 PM
سلام به همگی
آقا ترجمه شد
بدون لوس بازی توی فوتر
از اینجا دانلود کنید

راست میگن یک بار دیگه آپ کنید

farhad
02-15-2008, 08:39 PM
سلام
Not Found
:) فکر کنم باید یه بار دیگه آپ کنی
یا علی علیه السلام

yes