PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دیتابیس از لوکال به سرور

esteghlali
06-24-2007, 08:28 PM
سلام . می خواستم ببینم امکانش هست سایت رو روی لوکال طراحی و کامل کنیم . بعد از دیتابیس پشتیبان بگیریم و روی سروری که مامبو نصب شده و تو قسمت دیتابیس اون وارد کنیم و سایت تکمیل بشه ؟؟

abtin
06-24-2007, 08:31 PM
بله !

اتفاقا آموزش اين كار بر روي سايت مامبولرن موجود هست .. جستجو كنيد .

esteghlali
06-24-2007, 08:37 PM
سرچ کردم و چیزی نیافتم ! اگه امکانش هست لینک بدید.

ببینید من اینکار رو کردم اما صفحه اصلی ارور داد ! می خواستم ببیم اگه میشه چه جزئیاتی باید رعایت بشه و تو قسمت پشتیبان گیری منظور از ساختار و داده چیه ؟؟؟

مرسی از همکاریتون با یکی از مسوولان استقلال ;)

abtin
06-24-2007, 08:44 PM
استقلالي هستين ؟ پس ما ديگه از دادن پشتيباني به شما معذوريم ! ( شوخي ) ;)

بهتره بك آپ رو از كامپوننت پيشفرض بانك اطلاعتي مامبو بگيرين و از اون به سرور با همين كامپوننت منتقل كنيد .

اينم آموزش اين كامپوننت

آموزش استفاده از کامپوننت MostlyDB (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

iransbs
06-24-2007, 08:47 PM
لطفا آموزش &quot;نحوه انتقال سایت از لوکال به سرور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)&quot; را مطالعه کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

esteghlali
06-24-2007, 08:52 PM
آقا مرسی . تشریف بیارید سایت ما یا اینکه خود باشگاه پیراهن هر بازیکنی رو خواستید تقدیم کنیم<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>