توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن منوبار در مامبو
slimon
06-27-2007, 10:33 AM
آقا یه سوال دیگه من یه منوبار به صورت DHTM درست کردم میخوام بزارم تو قالب سایت ...
باید چطور این کار رو انجام بدم و کدوم فایل رو ادیت کنم .
فرمت فایل htm هست .
abtin
06-27-2007, 11:06 AM
از مديريت ماژول ها .. يك ماژول جديد بسازيد .. سپس در قسمت html اديتور كد اون منو رو قرار بدين و ماژول رو در موقعيت مناسب منتشر كنيد.
abtin
06-27-2007, 12:44 PM
لطفا سوالتون رو در پيغام خصوصي نپرسين ممنون ;)
سلام خسته نباشید .
دوست عزیز من میخوام این منوبار رو دقیقاً بالای هیدر سایت یعنی تصویر قالب اصلی مامبو قرار بدم .
باید چیکار کنم ؟!؟!
لینک منوبار :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
باتشکر
كد اين صفحه منو بار رو توي قالبتون كپي كنين .. يعني اون تصوير اصلي قالب مامبو رو از قالب پيدا كنيد و حذف كنيد و بجاش كد اين منو رو قرار بدين .
البته لازم به ذكر هستش كه اين منو استاتيك بوده و مامبو روش تاثيري نداره و شما بايد لينك هاي منو رو به صورتي دستي بسازيد.
slimon
06-27-2007, 01:30 PM
لطفا سوالتون رو در پيغام خصوصي نپرسين ممنون ;)
سلام خسته نباشید .
دوست عزیز من میخوام این منوبار رو دقیقاً بالای هیدر سایت یعنی تصویر قالب اصلی مامبو قرار بدم .
باید چیکار کنم ؟!؟!
لینک منوبار :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
باتشکر
كد اين صفحه منو بار رو توي قالبتون كپي كنين .. يعني اون تصوير اصلي قالب مامبو رو از قالب پيدا كنيد و حذف كنيد و بجاش كد اين منو رو قرار بدين .
البته لازم به ذكر هستش كه اين منو استاتيك بوده و مامبو روش تاثيري نداره و شما بايد لينك هاي منو رو به صورتي دستي بسازيد.
میدونم میخواستم این لینک خصوصی باشه که شما قرارش دادید .
به صورتی دستی یعنی چطوری ؟
abtin
06-27-2007, 02:12 PM
میدونم میخواستم این لینک خصوصی باشه که شما قرارش دادید .
خوب مي گفتين در ضمن
17 ) مدیران انجمن موظف به پاسخگویی سوالات ارسال شده به پیغام خصوص خود نیستند
;)
به صورتی دستی یعنی چطوری ؟
يعني اينكه منو ها رو با مامبو ميسازين . آدرسشون رو پيدا مي كنيد و سپس اون رو به صورت كد در مي آرين و به كدهاي منوباري كه خودتون ساختين اضافه مي كنيد !! در كل مي شه جزوي از قالب نه منو هاي مامبو !
اگه مي خواين مامبو اونها رو در دست بگيره بايد اون رو ماژولش كنيد كه مستلزم به دونستن PHP هستش .
بهترين راه استفاده از منوي جاوايي هستش ! در انجمن جستجو كنيد !
slimon
06-27-2007, 06:52 PM
ُسلام ممنون .
فکر میکنم کمی برای من پیچیده باشه .
اگه یوزر نیم و پسورد رو بدم برایم انجام میدید .
در ضمن مثل منو بار بخش مدیریت هم بدنیست همچین چیزی در بیاد .
باتشکر
radmehr
06-27-2007, 07:41 PM
اگر خواستید درخواستتون رو به info بدید تا برآورد هزینه بشه و براتون انجام بشه
slimon
06-27-2007, 07:50 PM
اگر خواستید درخواستتون رو به info بدید تا برآورد هزینه بشه و براتون انجام بشه
info کجاست ؟
radmehr
06-27-2007, 07:55 PM
info [at] mambolearn [dot] com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.