توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد صفحه اصلی
sectorf
03-30-2006, 11:12 PM
سلام. ببخشید من میخواستم که ببینیم چطوری باید تعداد پست های صحه اول را از نمایش 3 پست به 10 پست برسانم و چگونه به جای قسمت زیرین صفحه (ادامه مطالب) فقط شماره صفحات بعدی را درج نمایم ؟!
ممنون.
farhad
03-31-2006, 10:09 AM
آموزش نحوه تنظيم چيدمان مطالب در صفحات ::
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای ایجاد نشدن لینک ( ادامه مطلب ) ..هنگامی که برای ارسال مطلب جدید اقدام میکنید...در قسمت Intro Text متن کامل را بنویسید... تا لینک ادامه مطلب ظاهر نشه و اگر در قسمت Main Text متنی بنویسید..لینک ادامه مطلب ظاهر میشه.
dardesar
03-31-2006, 10:23 AM
چطوری زیر صفحه اصلی شماره صفحه ها رو قرار بدهیم ؟؟؟ یعنی بنویسه صفحه بعدی . صفحه 1 . 2 . 3 . 4 .....؟؟؟؟
farhad
03-31-2006, 11:02 AM
administrator => Global Configuration => Content => Content Item Navigation => YES
shahinSssS
05-05-2007, 04:33 PM
سلام.
من وقتي مطلبي مي نويسم.قسمت اول در Intro Text و كاملتر در Main Text
ولي پايين نمي نويسه ادامه مطلب. جاي بايد گزينه ادامه مطلب را فعال كنم؟
دومين سوالم مطلبي رو كه مي نويسم قسمت Intro Text در .آخرين مطالب در صفحه اي اول نشون ميده ولي براي ادامه يا كليك خبري ازش نيست.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
shahinSssS
05-05-2007, 04:47 PM
من قبل از زدن پست سرچ كردم .ولي بيشتر سوال ها در باره اي سطح دسترسي بود.و خواهشا اگه كاري بايد انجام شه اسمها رو به صورت انگليسي بگييد.مرسي
abtin
05-05-2007, 06:49 PM
1 - Global Configuration >> content >> Read More Link : show
2- متوجه نشدم واضح تر بگين .
در ضمن قالب شما اصلا براي فارسي سازگار نيست ! چرا از مامبوي فارسي استفاده نمي كنين !چرا از هاست هاي رايگان استفاده مي كنين! اينا خودش خيلي مشكل هست !
shahinSssS
05-06-2007, 07:42 AM
سلام خيلي ممنون از پاسختون.
من گزينه ادامه مطلب رو پيدا كردم.ولي تو صفحه نشون نميده تا وقتي كه با موس روشو آبي كني فكر مي كنم ادامه مطلب همرنگ زمينه سفيد است.
براي تجربه اين كار رو كردم.
sorry4uboth
05-06-2007, 09:33 AM
سلام خيلي ممنون از پاسختون.
من گزينه ادامه مطلب رو پيدا كردم.ولي تو صفحه نشون نميده تا وقتي كه با موس روشو آبي كني فكر مي كنم ادامه مطلب همرنگ زمينه سفيد است.
براي تجربه اين كار رو كردم.
باید فایل CSS قالبتون رو دستکاری کنید
کلا اون قالب بدرد نمیخوره!!
shahinSssS
05-07-2007, 09:26 AM
سلام.
دوست عزيز من با كلي ذوق شوق تونستن فارسي كنم بعضي قسمت ها رو ديگه تو ذوق مون نزن :'(.اگه ميشه توضيح بدي از كجا مي تونم اين كار رو كنم مرسي :)
Sirvan
05-07-2007, 12:52 PM
از مامبو فارسی استفاده کنید
shahinSssS
05-08-2007, 12:49 PM
از مامبو فارسی استفاده کنید
سلام.
مامبو روي سرور فارسي نيست.
دوست عزيز من با كلي ذوق شوق تونستن فارسي كنم بعضي قسمت ها رو ديگه تو ذوق مون نزن .اگه ميشه توضيح بدي از كجا مي تونم اين كار رو كنم مرسي
hossein.shokrzadeh
05-08-2007, 02:37 PM
سلام رفيق
ببين موضوع اينه كه خودت به دردسر ميافتي
مامبويي كه تيم فارسي كرده خيلي از باگ هاش گرفته شده و مشكلاتش رفع شده
اون زحمتي كه كشيدي و فارسي كردي رو بزن به حساب تجربه كسب كردن ;)
همه پيشنهاد ميكنند از مامبوي فارسي شده استفاده كني
خيلي بهتره انصافا
موفق باشي
يا علي
30vil
12-08-2007, 04:22 PM
administrator => Global Configuration => Content => Content Item Navigation => YES
میشه اینو بگید در مامبوی جدید چه طوری هست منظورم فارسیش؟؟
منم می خوام صفحه ها رو در پایین نمایش بده
firoozmandan
12-08-2007, 06:17 PM
سلام
مدیریت مامبو >> تنظیمات کلی >> محتوا >> لینک های بعدی و قبلی در زیر مطالب
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.