ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : <مامبو ، جوملا ، نيوك ، زوپس ، ميترا ، ايزي پيچ ، سايت سا

shahab_62s
07-01-2007, 03:31 PM
سلام
مردد و دو به شك بودن در انتخاب يك برنامه مديريت محتوا يا cms بدون شك براي تمامي افرادي كه با cms آشنا شدن وجود داره

در اين تاپيك ميخوام افراد بدون تعصب و غرض ورزي از برنامه اي كه پسنديدن دفاع كنن يا به عبارتي برتري هاش رو عنوان كنن.

به عنوان مثال من قبل از اينكه با سايت مامبولرن آشنا بشم با نيوك آشنا شده بودم
در سايت پشتيباني نيوك براي نصب اين برنامه دقيقا 2 روز وقت صرف كردم ودر انجمن هاي اون سايت تاپيك هاي مشكل در نصب بسيار بسيار زياده و همه تقريبا سر در گم
و بعد از نصب در حدود عيد نوروز امسال سايت ايشان تقريبا يك ماه down بود .

در مامبو لرن مشكل نصب تقريبا وجود نداره ولي مشكل پراكندگي آموزشها مثل مابقي سايت هاي پشتيباني وجود داره

وليكن سايت پشتيباني نيوك داراي بازديد زياد هست و اينكه خيلي ها از php-nuke تعريف مي كنند از طرفي ميگن بهترين برنامه cms رايگان جوملا هستش و به عبارتي هم مامبو و جوملا تقريبا يكي هستند با اين تفاوت كه مامبو فارسي پشتيباتي بهتري داره از طرفي هم يكي مياد سورس همين برنامه رو براي خودش استفاده ميكنه و يه اسمي روش ميزاره و مثلا 50 هزار تومان هم قيمت ميزاره يه عده هم ميرن ميخرن !!
يكسري هم بر خلاف مامبولرن به open source بودن نرم افزار اصلي احترامي نميزارن
وخلاصه بازار آشفته .......

قرض از اين همه روضه خوني
افرادي كه در اين زمينه تخصص دارن حتما تفاوت هاي اين برنامه رو ميدونن
اگر براشون زحمتي نيست بيان نقاط ضعف و قدرت رو بيان كنن به عنوان مثال كسي كه قصد راه اندازي سايت گالري عكس يا سايت خبري يا فروم يا ........ رو داره كدوم قوي تر هستش
پايان !

يا حق

نوید
07-01-2007, 04:21 PM
در لینک زیر می تونید تمامی cms ها را با هم مقایسه و یکی را انتخاب نمایید:

مقایسه cms ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

hossein.shokrzadeh
07-03-2007, 07:35 AM
سلام
شهاب جان علاوه بر چيزي كه آقا نويد فرمودند من خودم جوملا و مامبو رو تست كردم، ببين جوملا قالب هايي كه به عنوان پيشفرض داره يه مقدار خوشگل تره
يعني خوش رنگ و لعاب تره
ولي در كل من با مامبو راحت تر بودم، انصافا بخوام قضاوت كنم نميتونم بگم جوملا بد بوده يا چيز ديگه اي، ولي با توجه به پشتيباني كه از مامبو داره ميشه، و تقريبا اين فروم داره تبديل ميشه به چت روم (تبديل كه شده ;) ) انتخاب اول من هميشه مامبو بوده
يا علي

firoozmandan
07-03-2007, 10:25 AM
موضوعی که شاید هیچ یک از شما خبری در مورد اون نداشته باشید اینه که در نسخه بعد، مامبو با CakePHP یکپارچه میشه ... این موضوع برای اون کسایی که میدونن CakePHP چیه یعنی یک انقلاب ...
قدرت مامبو به توان N میشه ...

موضوع بعدی اینه که با پیگیریهایی که کردیم در حال حاضر زبان فارسی به عنوان یکی از 3 زبان پیشفرض مامبو در اومده . یعنی اگر شما مامبو 4.6.2 انگلیسی رو دانلود کنید فایل زبان فارسی در اون قرار داره و میتونید زبان رو فارسی انتخاب کنید . هر چند در این نسخه تغییرات مورد نیاز برای تاریخ و ... اعمال نشده اما با صحبتهاییی که شده در نسخ بعد این کار هم انجام میشه یعنی شما مستقیما نسخه فارسی رو میتونید از بنیاد مامبو دریافت کنید ....

مامبو از GetText پشتیبانی میکنه .... موضوعی که اگر شما برنامه نویس باشید میدونید چقدر کار شما رو راحت تر میکنه ...

در نسخه 4.7 که منتشر میشه قالب قسمت مدیریت تغییر اساسی میکنه و سرعت اون افزایش چشمگیری پیدا میکنه

استاندارد جدیدی برای SiteMap جدیدا منتشر شده که از این موضوع کمتر کسی اطلاع داره . در مامبو 4.7 به صورت پیشفرض شما SiteMap خواهید داشت که از این استاندارد پشتیبانی میکنه

در مامبو مامبوت authenticator یوزر داریم که در نسخه 4.7 بهبود داده میشه

و در نهایت مهمترین مسئله پشتیبانی اون در ایران هست . شما تیم های مختلف رو اگر یه بررسی ساده کنید قطعا به نکات مثبت خوبی خواهید رسید که به شما در تصمیم گیری کمک بیشتری میکنه ....

و دهها مورد دیگه که در نسخ بعدی اضافه میشه و در حال حاضر از دادن اطلاعات در مورد اونها معذورم .

یا علی

hossein.shokrzadeh
07-03-2007, 11:43 AM
اين يعني عشق :D :-*

Cake is a rapid development framework for PHP which uses commonly known design patterns like ActiveRecord, Association Data Mapping, Front Controller and MVC. Our primary goal is to provide a structured framework that enables PHP users at all levels to rapidly develop robust web applications, without any loss to flexibility.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و gettext:

GNU `gettext&#039; is an important step for the GNU Translation Project, as it is an asset on which we may build many other steps. This package offers to programmers, translators, and even users, a well integrated set of tools and documentation. Specifically, the GNU `gettext&#039; utilities are a set of tools that provides a framework to help other GNU packages produce multi-lingual messages. These tools include a set of conventions about how programs should be written to support message catalogs, a directory and file naming organization for the message catalogs themselves, a runtime library supporting the retrieval of translated messages, and a few stand-alone programs to massage in various ways the sets of translatable strings, or already translated strings. A special GNU Emacs mode also helps interested parties in preparing these sets, or bringing them up to date.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و

The gettext functions implement an NLS (Native Language Support) API which can be used to internationalize your PHP applications. Please see the gettext documentation for your system for a thorough explanation of these functions or view the docs at » <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فكر مي كنم واقعا ديگه جاي بحث براي كسي باقي نگذاشته :)
يا علي

poopey
07-04-2007, 04:02 AM
سلام دوست من
من نظر شخصی خودم را میگم من بین تمام CMS های جوملا و مامبو را انتخاب میکنم
و شایدم Drupal که اینم خوبه
ولی مزیت جوملا اینه که هرچی بخوای توش پیدا میکنی و با یک هسته خالیش هر سایتی میتونی بسازی
اوضاع ساپورت مامبو بهتر ولی جوملا نه! که تازگیهای جوملا هم یک تکونی خورده
در ضمن شما هر مشکلی با جوملا بخوری اینجا هم سوال کنی بهت میگن
حالا این انتخاب خودت موفق باشی

radmehr
07-04-2007, 05:51 AM
قطعا اگر roadmap هر دوی این سیستم ها رو مطالعه کنید مامبو در آینده قدرت به مراتب بالاتری خواهد داشت بخصوص با اضافه شدن فریم ورک هایی نظیر cakePHP که سورپرایزهایی از طرف بنیاد مامبو هستند و قدرت مامبو رو صد چندان خواهند کرد. در مورد نسخه 4.7 هم که آقای فیروزمندان اطلاعات رو دادند و در نهایت نسخه 5 که یکی از شاهکارهای معماری نرم افزار خواهد بود.
توصیه هم میکنم به نظر دوستان بسنده نکنید و خودتون کدها و معماری هر دو رو بررسی کنید و یا با چند نفر تحصیل کرده ی این رشته در مورد جزئیات این سیستم ها گفتگو کنید.

Vito
07-05-2007, 01:42 PM
دوستان من مدتی که کار با Drupal رو شروع کردم, البته بخاطر مشغله کاری خیلی جسته و گریخته فقط در حد سرگرمی شروع کردم, حالا کسی هست که با Drupal سایتی ساخته باشه? ایا Drupal هم مثل جوملا و مامبو چند زبانه هست?

firoozmandan
07-05-2007, 01:47 PM
Drupal هم از بهترین CMS های موجود هست که در ایران متاسفانه زیاد روش کاری نشده ...

مشخصات کامل رو میتونید در 2 لینک زیر ببینید :

یا علی

poopey
07-05-2007, 04:37 PM
البته اینم هست plone
ولی چون کدهاش خیلی سخته من هنوز باهاش کار نکردم تخصصم تو این زبان صفر

Siamak
07-05-2007, 05:07 PM
البته اینم هست plone

دوست عزيز

تعداد CMS هاي معروف خيلي زياد هست. بخشي از اونها اپن سرس هستن و برخي ديگه خير.

اگر قرار بر نام بردم سيستمها باشه ميشه 300 تا 400 سيستم رو نام برد. ولي در واقع معيار اصلي در انتخاب يك سيستم General بودن اون هست. به اين معني كه براي هر نوع وب سايت و يا وبلاگي قابليت تطبيق و سازگاري رو فراهم كنند.

سيستمهايي مثل Plone به دليل اينكه از سرويس دهنده وب غير مشهوري مثل Zoop استفاده ميكنن فقط بر روي سرورهاي خاص و معدودي قابل استفاده هستند. از طرفي اين سيستمها داراي كاربردهاي خاصي هستند و خيلي General نيستند.

امروزه حتا سيستمهايي كه از Java استفاده ميكنن به خاطر عدم دسترسي به سرورهاي ارزان قيمت Java خيلي مورد پسند عموم كاربران نستند.

به همين خاطر در هنگام انتخاب يك سيستم تحت وب بايد ابتدا در دسترس بودن اون رو بررسي كرد، سپس به بقيه مسايل مهم پرداخت مثل:
كاربري
ساپرت
امنيت
امكانات
توسعه پذيري
تعداد Add On ها
راحتي طراحي گرافيكي
پايداري
هزينه نهايي (اين مورد اهميت زيادي دارد. اصطلاح به كار برده شده براي اون TCO هست كه سرنام Total Cost Of Ownership هست)
و ...

در مجموع خود من وقتي كه به مامبو رو آوردم و عضو اين تيم شدم به دليل اين نبود كه مامبو پسرخاله من هست! بلكه تمام سيستمهاي معروف و معتبر رو بررسي كردم و در مجموع با در نظر گرفتن كليه مسايل اين سيستم رو انتخاب كردم.

اگر روزي حس كنم كه سيستم ديگري خواسته‌هاي من رو بهتر پوشش ميده قطعا از اون استفاده ميكنم. ولي در حال حاضر از نظر من بهترين سيستم عمومي براي راه اندازي و مديريت سايتهاي اينترنتي با مصارف غير ويژه فارسي &quot;مامبو&quot; هست.

توصيه اكيد ميكنم كه چشم بسته انتخاب نكنيد و مثل من و بقيه دوستان در مورد ساير سيستمها هم تحقيق كنيد و ...

ارادتمند.

Vito
07-05-2007, 05:31 PM
محسن جان کی بهتر از خود شما و بقیه بچه های مامبولرن? ایشالله اولین پرتال اموزش Drupal رو هم خودتون راه اندازی کنید.

shahab_62s
07-05-2007, 10:10 PM
البته اینم هست plone

دوست عزيز

تعداد CMS هاي معروف خيلي زياد هست. بخشي از اونها اپن سرس هستن و برخي ديگه خير.

اگر قرار بر نام بردم سيستمها باشه ميشه 300 تا 400 سيستم رو نام برد. ولي در واقع معيار اصلي در انتخاب يك سيستم General بودن اون هست. به اين معني كه براي هر نوع وب سايت و يا وبلاگي قابليت تطبيق و سازگاري رو فراهم كنند.

سيستمهايي مثل Plone به دليل اينكه از سرويس دهنده وب غير مشهوري مثل Zoop استفاده ميكنن فقط بر روي سرورهاي خاص و معدودي قابل استفاده هستند. از طرفي اين سيستمها داراي كاربردهاي خاصي هستند و خيلي General نيستند.

امروزه حتا سيستمهايي كه از Java استفاده ميكنن به خاطر عدم دسترسي به سرورهاي ارزان قيمت Java خيلي مورد پسند عموم كاربران نستند.

به همين خاطر در هنگام انتخاب يك سيستم تحت وب بايد ابتدا در دسترس بودن اون رو بررسي كرد، سپس به بقيه مسايل مهم پرداخت مثل:
كاربري
ساپرت
امنيت
امكانات
توسعه پذيري
تعداد Add On ها
راحتي طراحي گرافيكي
پايداري
هزينه نهايي (اين مورد اهميت زيادي دارد. اصطلاح به كار برده شده براي اون TCO هست كه سرنام Total Cost Of Ownership هست)
و ...

در مجموع خود من وقتي كه به مامبو رو آوردم و عضو اين تيم شدم به دليل اين نبود كه مامبو پسرخاله من هست! بلكه تمام سيستمهاي معروف و معتبر رو بررسي كردم و در مجموع با در نظر گرفتن كليه مسايل اين سيستم رو انتخاب كردم.

اگر روزي حس كنم كه سيستم ديگري خواسته‌هاي من رو بهتر پوشش ميده قطعا از اون استفاده ميكنم. ولي در حال حاضر از نظر من بهترين سيستم عمومي براي راه اندازي و مديريت سايتهاي اينترنتي با مصارف غير ويژه فارسي &quot;مامبو&quot; هست.

توصيه اكيد ميكنم كه چشم بسته انتخاب نكنيد و مثل من و بقيه دوستان در مورد ساير سيستمها هم تحقيق كنيد و ...

ارادتمند.

منظورت از غير ويژه چيه ؟
به عنوان مثال من كه ميخوام يه گالري تصاوير با چيزي حدود 5000 عكس راه اندازي كنم با اين cms هاي رايگان و متن باز مشكل پيدا ميكنم ؟

در ضمن جوملا رو نصب كردم ولي در نگاه اول به اين برخوردم كه آيكون هاي اينفورميشن داخلش وقتي موس روش قرار مي گيره آلتي كه نشون داده ميشه هنوز انگليسيه ولي در مامبو نه . خوب اين فعاليت تيم حمايت كنندش رو نشون ميده.
يك سوال اينكه آخر نفهميدم مامبو از جوملا گرفته شده يا برعكس ؟
و اينكه اين نرم افزار هايي كه الان تو بازار ايران داره فروخته ميشه و من تو نمايشگاه پارسال نزديك بود بخرمش (سايت ساز) يا به خاطرش ميخواستم از آريا نيك هاست بخرم ( بره تو پاچم) چه حكايتي دارن خودشون نوشتن ؟ يا ترجمه شده ؟ هر چي پول بدي آش ميخوري اينجا هم صدق ميكنه ؟

من وقتي شنيدم ايستگاه از مامبو استفاده سرچ كردم تا مامبولرن و پيدا كردم سايت هاي فارسي بزرگ ديگه اي هم هستن كه از مامبو استفاده ميكنن ؟

firoozmandan
07-06-2007, 07:57 AM
سلام

به هیچ مشکلی بر نمیخورید ... نه با 5000 بلکه با 500000000000 هم به مشکلی بر نمیخورید .

از نظر ساختار کسی که برنامه نویس باشه و مامبو 4.6.2 رو با جوملا 1.0.12 مقایسه کنه متوجه میشه که تفاوت از زمین تا ... هست . در حال حاضر تنها خوبی جوملا اینه که Addon های بیشتری برای اون وجود داره که مامبو با یکپارچه شدن با CakePHP این مشکل رو کاملا حل میکنه و ... آینده مامبو با توجه به RoadMap اون خیلی روشن تر هست .

جوملا از نسخه 4.5.3 مامبو جدا شد و بر پایه 4.5.3 مامبو کار خودش رو شروع کرد .

- این سوال شما عمومیت نداره پس نمیشه در موردش اظهار نظر درستی کرد .

نه تنها ایستگاه بلکه ایرنا هم از مامبو استفاده میکنه ... سایتهای بزرگ زیادی هستند که با مامبو فعالیت میکنند .

یا علی

amirb55
07-06-2007, 08:03 AM
سلام
من امروز رفتم اون سایتی که اون بالا گفتید برای مقایسه !
پورتال webgui رو دیدم نظرتون درباره اون چیه ؟!؟ در مقایسه که بهتر از مامبو نشون میداد !
هیچ کسی تو ایران پشتیبانیش میکنه ؟!

هرچند فقط مامبو!

Siamak
07-06-2007, 12:35 PM
محسن جان کی بهتر از خود شما و بقیه بچه های مامبولرن? ایشالله اولین پرتال اموزش Drupal رو هم خودتون راه اندازی کنید.

ما تا وقتي كه با مامبو ادامه بديم سيستم ديگري رو ساپرت نميكنيم. ضمنا تيم مامبولرن جزو تيم CORE مامبو فانديشن هست و ...

منظورت از غير ويژه چيه ؟

هر سيستمي يه سري قابليتهاي پيش فرض داره. و قابليتهاي به غير از پيش فرض بايد به سيستم اضافه بشن.

مثلا اگر شما يك پورتال براي صدور اتوماتيك گواهي ديجيتال بخواهيد اين قابليت در مامبو يا هيچ CMS ديگري به شكل پيشفرض نيست.

يا براي مثال سيستم دوست يابي تحت وب در هيچ CMS اي وجود نداره. بلكه بايد به شكل يك Add On به سيستم اضافه بشه. مثل كامپوننت دوست يابي مامبو.

به اين چنين كاربردهايي كاربردهاي &quot; خاص &quot; ميگن.

البته مامبو به دليل بهره گيري از ساختار ماژولار اين قابليت رو داره كه تقريبا هر ماژول دلخواهي رو بشه بهش اضافه كرد. خصوصا حالا كه با CakePHP اينتجريت شده.

mohajer
07-07-2007, 11:20 AM
با سلام
راستش من تازه وارد دنیای cms شدم و قصد حرفه ای شدن در این زمینه رو دارم منتها برای انتخاب به کمی مشکل برخوردم
من با زبان پایتون آشنایی دارم با توجه به پتانسیل بالای این زبان دنبال یک cms به این زبان می گشتم که به plone برخورد کردم . با توجه به صحبتهایی که اینجا شد در اون سایتی که معرفی کردید رفتم و مامبو و plone رو با هم مقایسه کردم . خب با توجه به تازه کار بودنم خیلی سر در نیاوردم
حالا سوالم اینه : دقیقا مابو چرا از plone بهتره و آیا cms دیگه ای به زبان پایتون هست که بهتر از plone باشه ؟
ممنون میشم کمکم کنید

Siamak
07-07-2007, 11:28 AM

كاربري
ساپرت
امنيت
امكانات
توسعه پذيري
تعداد Add On ها
راحتي طراحي گرافيكي
پايداري
و ...

دوست عزيز

به انجمن تخصصي مامبو خوش آمديد.

لطفا پيش از طرح سوال در انجمن جستجو كنيد. در همين تاپيك پاسخ شما داده شده است.

متشكرم.

mohajer
07-07-2007, 11:39 AM
من پاسخ قبلی رو خونده بودم ولی هنوز برام مبهمه . چون خیلی در این زمینه ( شبکه و وب سرور ) اطلاعات کاملی ندارم .
مسئله اصلی من اینه که دنبال یه cms به زبان پایتون می گردم که کارایی خوبی هم داشته باشه .

poopey
07-07-2007, 11:39 AM
Plone با توجه به زبان پیتون از همه بهتر است و این را بگم ما در سال 85 برای پروژه ملی لینوکس فارسی کرده ایم
البته به خاطر زبان آن و آشنایی کمتر ، دوستان کمتر سراغش میرن و علاقه مند هستند از CMS های که بر پایه PHP هست استفاده ببرند
شاید علته دیگه هم اینه که امکانات اضافه آن نسبت به جوملا و مامبو کمتر هست
موفق باشید

mohajer
07-07-2007, 11:41 AM
یه سوال دیگه هم داشتم .کسی درباره PyLucid چیزی می دونه ؟

sorry4uboth
07-07-2007, 12:43 PM
اون هم یه CMS دیگه هست!

mohajer
07-08-2007, 04:48 AM
خیلی ممنون از توجهتون
الان من یه مشکل دیگه دارم اینکه توی اون سایتی که cms های مختلف رو مقایسه می کنه یه سری فاکتور رو مورد نتظر قرار داده من از کجا می تونم مفهوم اون فاکتور ها رو پیدا کنم ؟

mohajer
07-08-2007, 05:00 AM
دیگه اینکه این plone فارسی شده به اضافه آموزش های لازم رو از کجا می تونم پیدا کنم
ممنون میشم کمک کنید

Siamak
07-08-2007, 06:37 AM
دوست عزيز

Plone در خودش بخشهاي فارسي داره. ولي كسي اون رو ساپرت نميكنه. چون اصولا زبان phyton در ايران خيلي همه گير نيست و علاوه بر اون استفاده از اون در كارهاي حرفه اي در ايران و البته ساير كشورهاي دنيا خيلي همه گير نيست.

ضمنا با توجه به اينكه اينجا انجمن تخصصي مامبو هست پرسيدن سوال در مورد Plone بيفايده هست. توصيه ميكنم سوالاتتون رو در وبسايت و فاروم رسمي Plone به زبان انگليسي مطرح كنيد تا جواب لازم رو دريافت كنيد.

mohajer
07-08-2007, 06:45 AM
باشه چشم
فقط کسی نمی دونه درباره فاکتور های مقایسه ای cms ها از کجا می تونم اطلاعات جمع کنم اینکه چی هستن و کاربردشون چیه ؟

Vito
07-08-2007, 06:53 AM

ما تا وقتي كه با مامبو ادامه بديم سيستم ديگري رو ساپرت نميكنيم. ضمنا تيم مامبولرن جزو تيم CORE مامبو فانديشن هست و ...

منظورت از غير ويژه چيه ؟

هر سيستمي يه سري قابليتهاي پيش فرض داره. و قابليتهاي به غير از پيش فرض بايد به سيستم اضافه بشن.

مثلا اگر شما يك پورتال براي صدور اتوماتيك گواهي ديجيتال بخواهيد اين قابليت در مامبو يا هيچ CMS ديگري به شكل پيشفرض نيست.

يا براي مثال سيستم دوست يابي تحت وب در هيچ CMS اي وجود نداره. بلكه بايد به شكل يك Add On به سيستم اضافه بشه. مثل كامپوننت دوست يابي مامبو.

به اين چنين كاربردهايي كاربردهاي &quot; خاص &quot; ميگن.

البته مامبو به دليل بهره گيري از ساختار ماژولار اين قابليت رو داره كه تقريبا هر ماژول دلخواهي رو بشه بهش اضافه كرد. خصوصا حالا كه با CakePHP اينتجريت شده.

سیامک جان در مورد cms برای دوست یابی گفته بودی ,به این یه نگاهی بنداز: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
07-08-2007, 12:38 PM
سلام

حق با شماست ...
صحبت سیامک عمومی بود ...

یا علی

Vito
07-08-2007, 03:29 PM
اقای فیروزئندان واقعا یدونه یی و هیچ پرتالی مثل مامبولرن نیست.

Siamak
07-08-2007, 03:45 PM
دوست عزيز

در پيامهاي خصوصي كه براي شما ارسال كردم توضيحات لازم رو خدمت شما ارائه دادم.

لطفا براي حفظ نظم انجمن با مديران سايت همكاري كنيد.

متشكرم.