PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشكال در ارسال مطلب توسط كاربر با دسترسي Admin در بخش كارب

mousio
07-04-2007, 07:58 PM
با سلام
من قصد دارم ، بروز رساني مطالب يك سايت كه بوسيله مامبو ايجاد شده را به اپراتور واگذار كنم اما نمي خواهم كه اپراتور وارد بخش مديريتي سايت بشود . در حالت عادي وقتي كه اپراتور با سطح دسترسي admin وارد سيستم مي شود ، در كنار هر مطلب آيكوني مبني ايجاد يا ويرايش مطلب وجود دارد . وقتي آيكون را مي زنم اديتوري باز شده و تغيير خود را در ان مي دهم اما وقتي دكمه ذخيره را مي زنم ، در فايرفوكس هيچي عكس العملي نشان نمي دهد و در اينترنت اكسپلورر ، در status bar پيغام خطا مي دهد . البته وقتي كنسل را مي زنم عمل مي كند و از محيط ويرايش خارج مي شود .

متن ارور اينترنت اكسپلورر:
char:14
Error :'tinyMCE'is undefined
Code:0
URL : ..../index.php?option=com_content&task=edit&id=33

ضمنا در اين اديتور در حالت نمايش ، مطالب را به صورت اچ تي ام ال نشان مي دهد . چون من نتونستم تست كنم ، مي خواستم بپرسم كه آيا براي وارد كردن متن جديد ، بايد محتوا را با كد اچ تي ام ال وارد كنيم يا اينكه به صورت عادي كفايت مي كند ؟ اديتور در اين حالت خيلي ساده است و امكان دادن لينك و تغيير در محتوا را ندارد . آيا مي شود اديتور اين قسمت را تغيير داد و از همان اديتور بخش مديريت سايت استفاده كرد ؟
با تشكر

sorry4uboth
07-05-2007, 01:42 PM
لینک سایتتون لطفا!

ظاهرا شما از مامبو 461 استفاده نمیکنید!!

mousio
07-05-2007, 02:44 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

از همين ورژن استفاده مي كنم
اگر ممكنه در مورد اديتور هم توضيح دهيد

sorry4uboth
07-05-2007, 03:09 PM
تا جایی که من اطلاع دارم مامبو 461 ادیتور tinyMCE رو نداره!

اون جوملا هستش که داره!!!!

شما از تنظیمات کلی ادیتور رو تغییر بدید

mousio
07-05-2007, 05:12 PM
ممنون از راهنماييتون اما ويرايشگر پيش فرض را چك كردم ، MOStlyce بود ....

sorry4uboth
07-05-2007, 05:22 PM
پس اون مواردی که از بالا آوردید رو قبول کنیم یا این یکی رو؟

شما لطفا با عکس مشکلتون رو بیان کنید.

mousio
07-05-2007, 05:48 PM
اين هم گزارش تصويري
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

abtin
07-05-2007, 05:58 PM
چك كنين ببينين مامبوت ويرايشگر منتشر شده ؟ جاوا رو هم چك كنين كه روي مرورگر فعال باشه !

لطفا پست پشت سر هم نزنيد ! يكم صبر كنيد به جوابتون مي رسيد . ممنون

mousio
07-05-2007, 06:15 PM
مامبوت MOStlyCE در قسمت مامبوت ها وجود داشت .
در مورد جاوا اسكريپت هم بايد بگم كه نمي دونم كجا را بايد چك كنم . قسمت INternet Option قسمت Advansed را گشتم اما چيزي پيدا نكردم . IE من ورژن 7 هست .
ضمنا اگر مشكل از جاوا اسكريپت هست ، پس چرا گزينه لغو كار مي كنه ؟!

( پست قبلي را اشتباها دوبار ارسال كردم . و گرنه صبر دارم ;) )

sorry4uboth
07-05-2007, 07:42 PM
جاوا برای لود ادیتور هست!
جاوااسکریپت با جاوا فرق داره

تو مدیریت ادیتور بخوبی کار میکنه؟

mousio
07-05-2007, 07:56 PM
بله ، در قسمت مديريت هيچ مشكلي نداره

balal
07-07-2007, 11:18 AM
سایتتون که باز نمیشه ؟؟!

از همين ورژن استفاده مي كنم
اگر ممكنه در مورد اديتور هم توضيح دهيد

mousio
07-07-2007, 02:36 PM
آدرس درست هست .... من هم الان تست كردم و باز شد ....

mousio
07-16-2007, 09:58 AM
سلام

كسي نتونست مشكل من را حل كنه ؟
من يك گزارش تصويري از آنچه اتفاق مي افتد را هم گذاشتم .... خواهش مي كنم بررسي كنيد و مشكل من را حل نماييد

sorry4uboth
07-16-2007, 10:20 AM
یوزر و پسورد بفرستید چک میکنم و همینجا اعلام میکنم

مامبو + cpanel