ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور ميتونم رنگ سفيد اطراف يه عكس لينك دار رو حذف كنم؟!

smahdi
07-06-2007, 05:38 AM
چطور ميتونم اين حاشيه ي سفيد رنگ رو از اطراف عكس پاكش كنم؟!
ميدونم كه از داخل CSS هست، ولي نميدونم كدوم يكيشون مال اينكاره. يا كه حداقل كاري كنم كه براي تصاوير لينك دار چنين حاشيه اي رو نياره.
اين هم از تصوير:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
07-06-2007, 07:52 AM
سلام

border را برابر 0 قرار بدید مشکل حل میشه .

یا علی

smahdi
07-06-2007, 09:28 AM
كدوم Border رو ميفرماييد؟!
Border در Image Editor يا در CSS؟

در Image Editor مقدار 0 هست. ولي در CSS نميدونم چي كاركنم. فقط ميدونم كه از خود CSS هست.

smahdi
07-06-2007, 10:59 AM
جالب اينجاست كه در مرورگرهاي مختلف رنگش هم فرق ميكنه:
در اينترنت ايكسپلورر به صورت آبي ديده ميشه.
در فاير فاكس سفيد ديده ميشه.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

radmehr
07-06-2007, 11:38 AM
تو ادیتور وقتی یک عکس رو میخواین بزارید تو متن توی تنظیمات اون برید و border رو مقدارش رو 0 بزارید !

Siamak
07-06-2007, 12:17 PM
&lt;img src=&quot;download.gif&quot; alt=&quot; &quot; width=&quot;115&quot; height=&quot;40&quot; align=&quot;right&quot; /&gt;

در اين قسمتي كه عكس رو قرار ميدهيد، اين رو هم اضافه كنيد:

border=&quot;0&quot;

smahdi
07-06-2007, 07:49 PM
&lt;img src=&quot;download.gif&quot; alt=&quot; &quot; width=&quot;115&quot; height=&quot;40&quot; align=&quot;right&quot; /&gt;

در اين قسمتي كه عكس رو قرار ميدهيد، اين رو هم اضافه كنيد:

border=&quot;0&quot;

نه من عرض كردم كه border در اونجا صفر هست.
من اگر بخوام Border رو در اونجا يك و بيشتر كنم، كه خيلي افتضاح ميشه.

mhadaily
07-06-2007, 08:18 PM
دوست عزیز

دوست عزیز در فایل css قالبتون این کد رو اعمال کنید

.img {border:0}

ببنید مشکل حل میشه یا نه ;)

smahdi
07-07-2007, 12:32 PM
دوست عزیز

دوست عزیز در فایل css قالبتون این کد رو اعمال کنید

.img {border:0}

ببنید مشکل حل میشه یا نه ;)

ممنونم از شما، ولي كار نكرد.
من اين طور فهميدم:
اون خط دور عكس به خاطر اينه كه عكس ما به صورت لينك هست:
وقتي ما در متن، HyperLink ي رو قرار ميديم، مرورگر اينترنت اين لينك ها رو به رنگ ديگه اي نشون ميده، ولي مشكلش اينجاست كه بر روي عكس ها هم كار ميكنه و دور اونها يك خط لينكي(به رنگ ساير لينكها) ميكشه. از انجا كه قالب سايت من آبي هست، اين رنگ كه سفيد هم هست، ديده ميشه ولي در سايتهايي كه قالب اونها به رنگ سفيد هست، فكر كنم چنين مشكلي نباشه و اون خط سفيد دور عكس به خاطر همرنگي با پس زمينه ديده نميشه.

اين نظريه من هست. آيا كمكي در به دست آوردن راه حل ميكنه؟!

mhadaily
07-07-2007, 12:37 PM
کل قالبتون رو بزارید ببینم

smahdi
07-07-2007, 12:59 PM
براتون در پيغام خصوصي فرستادم.
يعني ممكنه كه از Index.php باشه؟!

mhadaily
07-07-2007, 01:33 PM
دوست عزیز
این قالبی که به من دادید مشکل زیاد داره اما راه حل شما همون هایی بود که در بالا گفته شد شما یک راه دیگر در پیش بگیرید
وقتی می خواهید عکس رو وارد کنید از ویرایشگر در تب دوم کلمه ی appereance رو می بینید وارد اون بشید و Border رو 0 بزارید این کار رو انجام بدید مشکل حل میشه

در حال حاضر این قالب اگر بخواهد بهینه بشه کلی نیاز به تغییرات داره و مهمترین اون هم تغییرات در css هست که شما با نام P30sun ذخیره کردید .

به هر حال مشکل شما با راه حلی که الان گفتم کاملا حل میشه

smahdi
07-07-2007, 01:38 PM
ممنونم.
بله متاسفانه چون من خودم اين رو فارسي كردم، مشكل زياد داره. ولي فكر نميكنم مشكل جدي براي سايت ايجاد كنه. نه؟!

mhadaily
07-07-2007, 01:43 PM
اشکالات زیاد محسوس نیست در دید اما ... ;)
انشا الله که مشکلی پیش نمی آید :)
یاعلی

smahdi
07-07-2007, 02:33 PM
بله...
ظاهرا كه مشكل از همون Border بوده. من دوباره مقدار صفر رو وارد كردم و مشكل حل شد.
ممنونم.