PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راست چین کردن

sectorf
04-02-2006, 04:20 PM
سلام.
من قالب sample_longorange را نصب کردم و پس از پیش فرض کردن این قالب تمام آیتم های منو سمت چپ کشیده شده اند! چطور باید همه را به سمت راست یا همان حالت فارسی تنظیم کنم ؟!

Sirvan
04-02-2006, 06:01 PM
دوست عزیز با سلام
اگر شما یه مقدار در بخش قالب ها جستجو کنید - حتما به جوابتون می رسین
من بارها و بارها دیدم که به این سئوال پاسخ داده شده

farhad
04-02-2006, 08:20 PM
سلام

فایل CSS را باز کنید و ...
این دو class رو پیدا کنید :

a.mainmenu:link & a.mainlevel:link

و کد زیر را اضافه و یا اصلاح کنید :

text-align: right;

در ضمن ... برای class های زیر هم که مربوط به اون دو تا class بالا میشه هم تغییرات رو بدید.

a.mainlevel:hover & a.mainlevel:visited
a.mainmenu:hover & a.mainmenu:visited

یا علی

mhadaily
04-05-2006, 09:36 AM
سلام.
من قالب sample_longorange را نصب کردم و پس از پیش فرض کردن این قالب تمام آیتم های منو سمت چپ کشیده شده اند! چطور باید همه را به سمت راست یا همان حالت فارسی تنظیم کنم ؟!

سلام
دوست عزیز اگر فایل ایندکس را باز کنی در قسمت body بنویسید dir="rtl" } s } تقریبا مشکل شما حل می شود و کلیه صفحه شما از راست به چپ چیده می شود . البته باید css را هم تغییراتی بدهید همانطور که دوست عزیز آقای نوری نوشتند .
در ضمن اگر در انجمن جستجو بکنی جواب سوالات را پیدا خواهی کرد
یاعلی

firoozmandan
04-05-2006, 02:21 PM
سلام

نوشتن dir=rtl در قسمت Body درسته که مشکل رو حل میکنه اما کار منطقی نیست و ممکنه در قسمت های دیگه به مشکل بر بخورید .
بهترین راه کنترل تمام قسمت ها از CSS است . چرا که اگر این تگ رو در قسمت BODY قرار بدین روی تمام قالب شما تاثیر میذاره ...

یا علی

rockboy
04-21-2008, 03:01 PM
سلام

فایل CSS را باز کنید و ...
این دو class رو پیدا کنید :

a.mainmenu:link & a.mainlevel:link

و کد زیر را اضافه و یا اصلاح کنید :

text-align: right;

در ضمن ... برای class های زیر هم که مربوط به اون دو تا class بالا میشه هم تغییرات رو بدید.

a.mainlevel:hover & a.mainlevel:visited
a.mainmenu:hover & a.mainmenu:visited

یا علی

ممنونم
من بعد از جستجوهای بسیار آخر اون چیزی رو که میخواستم پیدا کردم
فقط یه مشکل هست که وقتی راست چین میکنم خیلی میره راست و با عکسها قاطی میشه ..
راه حلی نداره که بتونم اینور و اونورش کنم؟؟؟

mr_aliagha
04-21-2008, 04:04 PM
با padding و margin می شه احتمالا

rockboy
04-22-2008, 08:33 AM
لطف میکنی خودت یه تست بزنی
بعد اگه جواب داد بزاری آموزششو

mr_aliagha
04-22-2008, 10:03 AM
هیچی، مشخصه دیگه . مثلا با padding-right:2px دو تا پیکسل متن مربوطه میره سمت چپ و برای padding-left برعکس.

rockboy
04-23-2008, 08:00 AM
دادا دست گلت درد نکنه
به نظر من تنها فرومیه که توش میشه جواب گرفت
از همه دوستان ممنونم

rockboy
04-23-2008, 08:37 AM
ولی مشکل من با این padding حل نشد
چه باید کرد؟
هم اکنون به یاریه سبزتان نیازمندیم

mr_aliagha
04-23-2008, 10:36 AM
قاعدتا باید حل می شد، تو چه براوزری چک می کنید؟
با margin-right چی؟

amir.d
04-23-2008, 11:56 AM
سلام
من معمولا برای فارسی کردن یه قالب از این سه مرحله استفاده میکنم . اول عکس هایی که لازم هست رو قرینه میکنم ، بعد اچ تی ام ال ها رو که align ها رو برعکس میکنم .
اما CSS ها که خیلی مهمه !! هر کلاس رو بررسی میکنم برای هر قسمت که نیازهست هم Text-align و هم margin , padding رو تغییر میدم .
مثلا در قالب مورد نظر شما :

برای تغییر مکان عنوان مطالب کلاس contentheading رو در text-align برعکس می کنید .
در ویرایش منو ها هم در CSS کلاس a.mainlevel رو پیدا کن و یه text-align:right; اضافه کن تا منو به راست بیاد .
برای تغییر عنوان ماژولها هم باید کلاس table.moduletable th رو تغییر بدی تا راست چین بشه .
....
موفق باشید