PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكلي در چيدمان پستها

EbliiS
07-09-2007, 10:17 AM
سلام دوستان..من يه مشكلي تو جوملا دارم..
اونم اينكه من نميدونم كدوم قسمت index.php رو تغيير بدم تا مطالبم توي صفحات home‌ و ديگر صفحات اينطوري واينسته...ميخوام زير هم بايسته...اما هر كاري كردم نشد.. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعد اين mainbody.php كجاست كه در اينجا تگش هست؟! &lt;?php include (&quot;mainbody.php&quot;); ?&gt; <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون ميشم راهنماييم كنيد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

abtin
07-09-2007, 10:25 AM
این آمورش را مطالعه بفرمایید

نحوه تنظيم چيدمان مطالب در صفحات (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

ضمن اینکه :

16 ) اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو میباشد !!! لطفا سوالهایی که به مامبو مربوط نمیشوند را در انجمن مطرح نکنید . در صورت مشاهده بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف خواهد شد

EbliiS
07-09-2007, 02:23 PM
ممنون از راهنماييت آبتين جان...من قبلا كه اين صفحه رو ديده بودم عكساش مشكل داشت كه الان درست شده.
اين سوال هم از اون جهت كه سيستم جوملا شبيه مامبو هست پرسيدم و چون يكسري تاپيك جوملا هم در فرومتون ديده بودم.
بهر حال چشم ديگه راجع به جوملا نميپرسم...ممنون <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>