PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : bridge اضافه کردن این کامپوننت چگونه است؟

nikfar
07-09-2007, 10:54 AM
من این پل بین forum و سایت رو نصب کردم اما نمیدونم چطوری تنظیماتش رو کار کنم که سایت و فروم به لحاظ اعضا و غیرو به هم مرتبط بشوند
لطفا کمک.. :-[

sorry4uboth
07-09-2007, 11:02 AM
سلام

از نظر امنیتی پیشنهاد میکنیم که این کار رو نکنید اما اگر بخواید میتونید این کار رو انجام بدید

شما الان چه خطایی دیافت میکنید؟ مشکلتون در کجاست؟

nikfar
07-09-2007, 11:19 AM
من کامپوننت رو نصب کردم ولی در تنظیمات مشکل دارم . ادرس فروم رو به صورت url و نه از جانب کنترول پنل بلکه از جانب ادرس به این شکل دادم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دادم ولی وقتی کاربری رو ثبت میکنم در سایت ثبت میشه ولی در فروم ثبت نمیشه
ممنون از کمکتون

sorry4uboth
07-09-2007, 01:00 PM
مشکل شما حل شد!

nikfar
07-09-2007, 01:31 PM
نه متاسفانه اصلا دیگه وقتی نام کاربری رو میزنم صفحه از حالت لود شدن در نمیاد!!!
و در ضمن تاریخ رو که نشون میده به صورت میلادی هستش که برام عجیبه من آخه تاریخ اصلا نداشتم یعنی این هم تو همان کامپوننت نصب شده و اگه من بخوام فقط وارد سایت بشم و نام کاربری بزنم نمیشه و مستقیم وصل میشه به تالار گفتگو درصورتیکه قبلا فقط تایید نام کاربر بود و همان صفحه اصلی رو نشان میداد

nikfar
07-09-2007, 02:07 PM
خوب آقا محمد من بدون اینکه کاری بکنم و دست به کار بشوم خود به خود سیستم من مدیریت میشه البته شاید از جایی دیگر!!!!!! :) :o ::)
خوب ببینید الان برگشته به حالت قبل یه فکری بکنید.
من یوزر و پسوورد سایت و انجمن و هست رو برا شما ارسال کردم.لطفا در خصوص تقویم هم نظری بیاندازید
ممنون از لطفتون

sorry4uboth
07-09-2007, 02:13 PM
نیازی به ارسال نیست!

آقای رادمهر و بنده در شرکت هستیم و در حال بررسی و کنترل سایت شما هستیم.

به محض اینکه درست بشه همینجا به شما اطلاع میدیم.