توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرمت فايل پشتيبان چه باشد بهتر است؟
sadatian
07-11-2007, 06:44 PM
با سلام
جستجو كردم چيزي در اين مورد نيافتم.
فرمت فايل پشتيبان گيري از بين اون 5 نوع چه باشد بهتر است؟ (ZIP - BZIP - GZIP - SQL - HTML)
با تشكر
فرقی ندارن!
GZIP از همه فشرده تره و من بیشتر ترجیح میدم به این فرمت باشه
sadatian
07-11-2007, 07:08 PM
با سلام
ممنون. فقط يك موردي كه دارم اين است كه در حالت لوكال وقتي ديتابيس را بر مي گردانم پيغام خطاي تايم اوت (timeout) ميده (appsrv , php 4.4.2)
حجم ديتابيس خيلي كمه ( نيم مگا بايت) ولي اين مشكل را دارم. راستش را بخواهيد در حال تعويض هايت بر روي سرورهاي مامبولرن هستم ولي مي تورسم نتونم روي سرور ديتابيس را برگردانم و اونجا هم تايم اوت بده.
اگه امكان داره لطفاً بگوييد در حالت لوكال اين مشكل را چطور حل كنم.(ضمناً براي تست برخي كارها در حالت لوكال از ديتابيسهاي اوليهي سايتم استفاده ميكنم كه داراي حجمي حدود 170 كيلو ميباشد)
در مورد سرور هم آيا فكر ميكنيد مشكلي پيش آيد؟
ممنون
اگر سایت شما از کنترل پنل cpanel استفاده میکند ، مامبوسرور به طور رایگان اطلاعات شما را بدون هیچگونه اشکالی در پایگاه داده ها و غیره منتقل میکند.
پس خیالتون راحت باشه
sadatian
07-11-2007, 07:32 PM
انتقال توسط مامبوسرور وجود ندارد زيرا هاست من plesk8 است. مجبورم مامبو را مجدد نصب كنم و ديتابيس را دستي برگردانم.
در مورد لوكال هم اگه اشكالي نداره توضيحي دهيد؟ ممنون
firoozmandan
07-12-2007, 10:39 AM
سلام
اگر حجم دیتابیس 170 کیلو هست پس خروجی فایل رو همون sql انتخاب کنید ...
این فایل رو ایمپرت کنید اگر مشکلی بود بیان کنید ...
یا علی
sadatian
07-13-2007, 10:50 AM
سلام
1) حجم ديتابيس حدود 540 كيلو است. در حالت لوكال تايم اوت ميده. هنوز نتونسيتم مشكل رو روي لوكال حل كنم. نمي دانم بايد چكار كرد.
2) با توجه به اينكه ميخواهم هاست خود را به هاست مامبولرن تغيير دهم و امكان انتقال هم وجود ندارد( زيرا در حال حاضر هاست من پلسك 8 است) كمي نگرانم كه روي هاست هم تايم اوت دهد. اگر چنين اتفاقي روي سرور مامبولرن افتاد چه راهي را پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون
Amir H
07-13-2007, 04:17 PM
شما از چه طریقی پشتیبان میگیرید ؟ phpmyadmin؟
نسخه mysql شما چنده ؟
اگه طبق آموزش پشتیبان گیری از طریق phpmyadmin عمل کنید مشکلی پیش نمیاد
sadatian
07-14-2007, 08:24 AM
سلام
از طريق كنترل پنل مامبو بك آپ ميگيرم. مامبو 4.6.1P
چرا phpmyadmin? پس پشتيبان گيري مامبو چيه؟ اگه اين پشتيبان گيري كارامد نيست پس چرا وجود داره؟
من با phpmyadmin كاري ندارم. من با مامبو پشتيبان گيري ميكنم.
ممنون
firoozmandan
07-14-2007, 08:29 AM
سلام
کارآمدهست اما میبینید که الان با تنظیمات هاست فعلی شما مشکل داره !
پس بهتره از PHPMyAdmin استفاده کنید
یا علی
sadatian
07-14-2007, 11:07 AM
سلام
ميدونيد نگراني من اينه كه آيا اين بك آپي كه گرفتم روي هاست مامبولرن جواب ميده يا نه؟ چون من دارم از روي هاست فعلي خارج ميشوم. و با هاست فعلي هم مشكلي در اين زمينه ندارم. مشكل من روي لوكال هست كه تايم اوت ميده. ميخواستم بدونم براي اين مورد لوكال چاره اي هست يا خير؟
همينطور از نگراني هاست مامبولرن هم در بيام
ممنون
Amir H
07-14-2007, 12:36 PM
سلام
ميدونيد نگراني من اينه كه آيا اين بك آپي كه گرفتم روي هاست مامبولرن جواب ميده يا نه؟
خوب تست کنید...
ولی با PHPMyAdmin حتما جواب میده
sadatian
07-14-2007, 12:45 PM
سلام
امير آقا ميشه بگيد چي رو تست كنم. وقتي كه من هاستي نداشته باشم، به فرض كه جواب نده روي سرورهاي مامبولرن، ديگه چطور ميتونم بك آپ بگيرم از هاست قبلي ام؟ من هنوز هاستم فعال نشده. تازه به فرض هم كه فعال بشه نميشه كه تست كنم. بايد دومينها رو آدرسشو عوض كنم و وقتي اين كارو بكنم ديگه هاست قبلي ام وجود نخواهد داشت كه بخواهم به عقب برگردم.
شما مرا راهنمايي كنيد كه اين بك آپهايي كه با مامبو ميگيرم(روي سرور و هاست فعلي) آيا كفايت ميكنند يا اينكه حتماً بايد با phpmyadmin بك آپ بگيرم؟
همچنين براي لوكال هم ممنون ميشوم راهنمايي كنيد چون اين بك آپها هيچكدام برگردانده نميشوند و تايم اوت ميدهند. حجم ديتابيس من حدود 540 كيلو ميباشد تا 170 كيلو مشكلي نيست(بك آپهاي خيلي قبل رو ميگويم) ولي بك آپهاي جديد مشكل دارم.
ممنون
sadatian
07-14-2007, 12:51 PM
از طرفي هاست فعلي من plesk8 است. آيا phpmyadmin دارد يا خير؟ چون من هر چي ميزنم ولي خطا ميدهد.
firoozmandan
07-14-2007, 12:52 PM
سلام
شما از طریق PHPMyAdmin ّا توجه به آموزش های موجود در سایت بکاپ بپیرید
اون بکاپ رو برای من بفرستید براتون روی سرور تست میکنم .
تنها کاری است که از دست ما بر میاد ...
یا علی
sadatian
07-14-2007, 01:07 PM
سلام مجدد
من نتونستم phpmyadmin را باز كنم و مطابق آموزش شما بك آپ بگيرم. چطوري phpmyadmin را اجرا كنم. در اين خصوص در آموزشها، چيزي گفته نشده بود
Amir H
07-14-2007, 01:50 PM
سلام مجدد
من نتونستم phpmyadmin را باز كنم و مطابق آموزش شما بك آپ بگيرم. چطوري phpmyadmin را اجرا كنم. در اين خصوص در آموزشها، چيزي گفته نشده بود
از هاستتون بپرسید
شما نیازی برای تست هاست قبلیتون رو قطع کنید...هر موقع هاست جدیدتون فعال شد بدون تغییر آدرس هم میشه تست کرد.. هر کاری راهی داره!
بجز اون آقای فیروزمندان هم میتونن براتون تست کنند... اینجا هیچی نشد نداره ;)
sadatian
07-14-2007, 02:04 PM
بدون نام دومين چطور ميشه هاست جديد رو تست كرد؟
من بك آپ گيري با phpmyadmin را بخوبي ميدانم ولي نميدانم آنرا چطور اجرا نمايم. مگه گفتنش چه اشكالي داره كه نميگوييد؟
abtin
07-14-2007, 02:41 PM
توي پلسك در صفحه اول روی Databases کلیک میکنید .و در صفحه باز شده روی DB WebAdmin کلیک میکنید
sorry4uboth
07-14-2007, 02:43 PM
بدون نام دومين چطور ميشه هاست جديد رو تست كرد؟
من بك آپ گيري با phpmyadmin را بخوبي ميدانم ولي نميدانم آنرا چطور اجرا نمايم. مگه گفتنش چه اشكالي داره كه نميگوييد؟
اجراش که کاری نداره!
تست هم بستگی به سرورتون داره! از کجا سرور تهیه کردید و ... که با یکم بررسی میشه دید!
اشکالی نداره گفتنش! مهم اینه که پرسش صحیح باشه ;)
شما بگید چه خطایی دریافت میکنید تا ..
sadatian
07-14-2007, 05:16 PM
سلام
باور كنيد من بلد نيستم اين phpmyadmin رو اجرا كنم. بك آپ گرفتنشو بلدم. در cpanel هم ميدونم چطور باهاش كار كنم. فقط نميدونم در پلسك 8 چطوري بايد رانش كنم
اگه يكي بگه ممنونش ميشم
sadatian
07-14-2007, 05:34 PM
آقا درست شد. در پلسك 8 پيدا كردم چطوري ميشه phpmyadmin را اجرا كرد:
1- <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> number/
2- وارد كردن يوزر و پسورد
3- كليك روي آيكون Databace در پلسك
4- كليك روي ديتابيسي كه ميخواهيد مديريت كنيد و بك آپ بگيريد.
5- كليك روي آيكون DB WebAdmin
در اين لحظه يك پنجره پاپ آپ باز ميشود كه همان phpmyadmin است. البته بايد popup blocker را از بروزر خود برداشته باشيد. حالا حالشو ببريد.
ممنون
sorry4uboth
07-14-2007, 05:38 PM
شما وارد Phpmyadmin بشید!
بعد به روی دیتابیس مورد نظر برید
گزینه Import رو بزنید
فایل رو بهش بدید
دکمه Go رو فشار بدید!
برای آوردن صفحه PhpMyadmin هم باید تو کنترل پنلتون بگردید ببینید کجاست!
در این مورد فکر کنم پشتیبانی هاستینگ بهتر بتونه بهتون کمک کنه! ;)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.