PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب مامبو روی سرور

mohammad
07-12-2007, 06:34 AM
سلام به همه آقایان

بنده قسمت آموزش نصب مامبو را مطالعه کردم و در انجمن هم سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد.
من همه کارهای مربوط به نصب را انجام دادم ، ولی در قسمت نصب آنجا که نام هاست و نام کاربر و نام بانک و پسورد را میخواهد به مشکل برخوردم.
اروری که میدهد این است: The password and username provided are incorrect.
در ضمن نام کابر MySQL و نام بانک MySQL همانطور که در قسمت آموزش نصب مامبو اشاره کردید( بايد نام کاربري Cpanel خود را هم به آن اضافه کنيد)
را هم اضافه کردم .
لطفا بفرمایید مشکل از کجاست؟
با تشکر

abtin
07-12-2007, 07:43 AM
1- مطمئن شيد ديتابيس ساخته شده و يوزر پسورد رو درست مي ديد .

2- چك كنيد نام سرورتون چيه ؟ ( بعضي هاست ها localhost نيست ! )

3- يك بار ديگه به دقت آموزش نصب را بخوانيد و عمل كنيد .

در انجمن هم جستجو كنيد .

mohammad
07-12-2007, 08:45 AM
آبتین جان ممنون
من یک دیتابیس ویک یوزر ساختم ونام سیپنل را به اول آن اضافه کردم ولی باز هم ارور میدهد آیا میشود از گلوبال و اینجور چیزها باشد. در صورتی که ارور همان ارور یوزرپسورد است.؟

mohammad
07-12-2007, 09:15 AM
من ابتدا از سی پیل وارد MySQL® Databases شدم ویک دیتابیس جدید ساختم به نام j بعد یک یوزر ساختم یوزنیم و پسورد را هم j دادم سپس از قسمت پی اچ پی مای ادمین دیتابیسی که ساخته بودم را انتخاب کردم و ایمپورت را زدم سپس دیتابیس را از کامپیوتر خودم فراخانی کردم. که بعد از اینکار تمام جدولها نمایش داده شد.
سپس دوباره وارد قسمت MySQL® Databases شدم و یوزر را با دیتابیس مچ کرم(Add Users To Your Databases:)

firoozmandan
07-12-2007, 10:45 AM
قطعا یه جای کار شما اشکال داره

اگر دوست داشتید یوزر نیم و پسورد رو بفرستید براتون چک میکنم و ...

یا علی