PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروم وبجکس

Bdehghaniyan
07-16-2007, 07:55 AM
فروم وبحکس با بهره گیری از فارسی ساز smf مامبولرن ایجاد گردید و به زودی به مرحله بتای خود نزدیک می شود، از تمام دوستانی که مایل به همکاری هستند، برای مدیریت بخش های مختلف انجمن دعوت به همکاری می شود.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sorry4uboth
07-16-2007, 08:03 AM
سلام
تبریک میگم بهتون.

لطفا انجمن خودتون رو بر اساس این تایپیک معرفی کنید:

قوانین معرفی سایتهای استفاده کننده از SMF فارسی مامبولرن
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Siamak
07-16-2007, 08:06 AM
براي اينكه بهتر باشه ميتوني فعلا كه سايتت چيزي توش نيست آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو ريدايركت كني روي فارومت.

Bdehghaniyan
07-16-2007, 10:36 AM
جناب آقای محمد ...
از راهنمایی تون متشکرم، لطفا اشتباه بنده را عفو فرمایید، ولی بنده نمی توانم تاپیک پیشین خود را ویرایش یا حذف نمایم. فکر می کنم زیاد درست نباشد که تاپیک جدیدی ایجاد کنم و اصلاحات را به آن اضافه کنم.

جناب آقای سیامک ...
از راهنمایی شما هم متشکرم، راستش منتظر ورشن جدید مامبو هستم که در شاخه اصلی نصبش کنم، و هر روز دارم برای آن لحظه شماری می کنم. (ان شاء الله با ظهور آقا مامبو ورژن جدید بر روی شاخه روت هاست قرار خواهد گرفت.)

sasan_blue
08-24-2007, 04:58 PM
به نظرم بهتره اول SMF رو روی لوکال نصب کنید و قالب اون رو ویرایش کنید چون تبلیغات farsithemes در اون دیده میشه و خوشایند نیست.
ضمنا هرچه رنگ قالب بازتر باشه بازدید کننده بیشتر حوصله داره تو فاروم چرخ بزنه !!!

ضمنا قصد داری چه زمینه هایی بیشتر فعالیت کنی؟