PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در قالب نگارخانه

sobhan
07-17-2007, 08:26 AM
من از اینجا قالب نگارخانه را دریافت کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اما ظاهرا مشکلاتی داره
کسی میتونه به من کمک کنه

راستی کسی قالب به این شکل و شمایل سراغ داره؟ اگه ممکنه لینکشو برام بزارین!

sorry4uboth
07-17-2007, 09:00 AM
مشکلاتش چیه؟

لطف میکنید با عکس توضیح بدید؟

این قالب رو از کجا دانلود کرده بودید؟

sobhan
07-17-2007, 02:17 PM
اول عکسش رو میزارم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

همون طور که معلومه بعضی عکسهای سمت چپ نشون داده نمیشه . یعنی اصلا داخل فولدرهای قالب وجود نداده

ثانیا این پیغام در وسط صفحه نمایش میده

Warning: include_once(components/com_comments/comments.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 351

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening &#039;components/com_comments/comments.php&#039; for inclusion (include_path=&#039;.;C:\php5\pear&#039;) in D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 351

sorry4uboth
07-17-2007, 03:05 PM
خوب این قالب درست فارسی نشده!
از کجا گرفتید؟
اون اررور هم بخاطر اینه که سیستم کامنتینگ رو ندارید! باید کدش رو از تو قالب حذف کنید

sobhan
07-17-2007, 03:13 PM
این لینک مربوطه به &quot;یه گونی قالب فارسی هستش&quot;
من هم آخرین ورژن مامبو لرن استفاده می کنم

به نظر شما میشه با کمی تغییرات از این قالب استفاده کرد؟

اون کامپوننت چیه ؟

sorry4uboth
07-17-2007, 03:18 PM
بله میشه استفاده کرد

نیاز به بازبینی زیادی داره! کل قالب رو بزارید اینجا تا بررسی بشه.

sobhan
07-18-2007, 02:15 PM
کل قالب در همون لینکی هست که گذاشتم

sobhan
07-19-2007, 06:29 AM

این همون لینک بالاست ! اگه ممکنه تغییراتی که داخلش میدین را برای من هم بگین
چون من هم دارم برای سایت خودم تغییرش میدم

با تشکر فراوان