توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در قالب نگارخانه
sobhan
07-17-2007, 08:26 AM
من از اینجا قالب نگارخانه را دریافت کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اما ظاهرا مشکلاتی داره
کسی میتونه به من کمک کنه
راستی کسی قالب به این شکل و شمایل سراغ داره؟ اگه ممکنه لینکشو برام بزارین!
sorry4uboth
07-17-2007, 09:00 AM
مشکلاتش چیه؟
لطف میکنید با عکس توضیح بدید؟
این قالب رو از کجا دانلود کرده بودید؟
sobhan
07-17-2007, 02:17 PM
اول عکسش رو میزارم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همون طور که معلومه بعضی عکسهای سمت چپ نشون داده نمیشه . یعنی اصلا داخل فولدرهای قالب وجود نداده
ثانیا این پیغام در وسط صفحه نمایش میده
Warning: include_once(components/com_comments/comments.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 351
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'components/com_comments/comments.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in D:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 351
sorry4uboth
07-17-2007, 03:05 PM
خوب این قالب درست فارسی نشده!
از کجا گرفتید؟
اون اررور هم بخاطر اینه که سیستم کامنتینگ رو ندارید! باید کدش رو از تو قالب حذف کنید
sobhan
07-17-2007, 03:13 PM
این لینک مربوطه به "یه گونی قالب فارسی هستش"
من هم آخرین ورژن مامبو لرن استفاده می کنم
به نظر شما میشه با کمی تغییرات از این قالب استفاده کرد؟
اون کامپوننت چیه ؟
sorry4uboth
07-17-2007, 03:18 PM
بله میشه استفاده کرد
نیاز به بازبینی زیادی داره! کل قالب رو بزارید اینجا تا بررسی بشه.
sobhan
07-18-2007, 02:15 PM
کل قالب در همون لینکی هست که گذاشتم
sobhan
07-19-2007, 06:29 AM
این همون لینک بالاست ! اگه ممکنه تغییراتی که داخلش میدین را برای من هم بگین
چون من هم دارم برای سایت خودم تغییرش میدم
با تشکر فراوان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.