PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام خطا پس از نصب

reyhoo1
07-17-2007, 08:57 AM
سلام. بعد از اتمام نصب نسخه فارسی که از سایت داونلود کرده بودم، پیغام زیر را دریافت کرده ام. لطفا راهنمایی کنید.
Warning: module2(/home/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): failed to open stream: No such file or directory in /home/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 182

Warning: module2(): Failed opening &#039;/home/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; for inclusion (include_path=&#039;.:/usr/local/php4/share/pear&#039;) in /home/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 182

sorry4uboth
07-17-2007, 09:02 AM
1- لطفا لینک سایت رو بدید
2- چک کنید ببینید همه فایلها آپلود شدند یا خیر

reyhoo1
07-17-2007, 09:31 AM
سلام. بعضی از فایلها فرستاده نشده بود که سعی کردم تا آنجا که می شد مکقایسه کنم و بفرستم و دیگر پیغام خطای بعدی ظاهر نش. ولی مشکل بعدی پیدا کردم و آن اینکه وقتی می خواهم مطلب جدیدی شروع کنم، کادر مربوط به عنوان هست ولی کادر متن ظاهر نمی شود بدون اینکه خطای خاصی بفرستد! وقتی مطالب از قبل نوشته شده سایت را هم خواستم ویرایش کنم باز همین خطا پیش آمد.
این خطا ممکن است از کجا باشد؟!

sorry4uboth
07-17-2007, 09:48 AM
یکبار کلش رو حذف کنید و دوباره بریزید ظاهرا همه فایلها هنوز کپی نشدند.