PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کامپوننت لینکستان

esteghlali
07-17-2007, 11:20 AM
سلام . . . آقا جونم براتون بگه که من در حال آماده کردم یه سایت جدید روی لوکال بودم که ماژول اسکرول لینک هم روش نصب کرده بودم . به این فکر افتادم که از لینکهای یکی دیگه از سایتها بک آپ بگیرم و اینجا پیاده کنم . از جدول mos_weblink سایت قبلی بک آپ گرفتم و تو این سایت import kardam . بعد تو قسمت اسکرول لینک این لینکها رو نشون می داد . ولی هر لینکی که به لینکستان اصافه می کردم اونجا نشون نمی داد !!!! ماژول رو حذف کردم اول جدول DB رو هم Drop کردم بعد کامپوننت لینکستان رو با همون دایرکتوری تو قسمت کامپوننت های مامبو زیپ کردم بعد اصلی رو پاک کردم بعدش می خواستم کامپوننت لینکستان رو دوباره نصب کنم نشد ! :'( :'(
من لینکستان می خوام :'( چیکار کنم ؟؟؟

sorry4uboth
07-17-2007, 11:43 AM
از خود مامبو تیبل دیتابیس رو کپی کن

query رو هم برای ساخت منو تو کامپوننت ها از دیتابیس اصلی کپی کن.

esteghlali
07-17-2007, 11:53 AM
منظورت رو نفهمیدم

sorry4uboth
07-17-2007, 12:02 PM
شما باید از مامبو اصلی (همونی که دانلود کردی) Query های ساخت لینکستان رو وارد کنی!

کل کامپوننت لینکستان رو حذف کردی الان؟
در منوها هست؟
تیبلش هست/

esteghlali
07-17-2007, 12:10 PM
دایرکتوری کامپوننت لینکستان رو کامل پاک کردم . سایت هم کامل شده نمیشه به بقیه DBیش دست زد ! این کوئری رو هم که می گی نمی دونم باید چکار کنم :'( در منو هم نیست . جدولش هم اگه همون mos_weblink باشه هست.

sorry4uboth
07-17-2007, 12:25 PM
این فایلها رو در مسیر خودشون دوباره کپی کن

\administrator\components\com_weblinks
\components\com_weblinks

این کد رو هم تو phpMyAdmin تو قسمت SQL اجرا کن.

CREATE TABLE `mos_weblinks` (
`id` int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
`catid` int(11) NOT NULL default '0',
`sid` int(11) NOT NULL default '0',
`title` varchar(250) NOT NULL default '',
`url` varchar(250) NOT NULL default '',
`description` varchar(250) NOT NULL default '',
`date` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`hits` int(11) NOT NULL default '0',
`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`checked_out` int(11) NOT NULL default '0',
`checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`ordering` int(11) NOT NULL default '0',
`archived` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`approved` tinyint(1) NOT NULL default '1',
`params` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`),
KEY `catid` (`catid`,`published`,`archived`)
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO `mos_components` VALUES (4, 'لينكستان', 'option=com_weblinks', 0, 0, '', 'مديريت لينكها', 'com_weblinks', 0, 'js/ThemeOffice/globe2.png', 0, '');
INSERT INTO `mos_components` VALUES (5, 'وب لينكها', '', 0, 4, 'option=com_weblinks', 'وب لينكهاي موجود', 'com_weblinks', 1, 'js/ThemeOffice/edit.png', 0, '');
INSERT INTO `mos_components` VALUES (6, 'مجموعه وب لينكها', '', 0, 4, 'option=categories&section=com_weblinks', 'مديريت مجموعه هاي وب لينكها', '', 2, 'js/ThemeOffice/categories.png', 0, '');

syaqoubi
07-22-2007, 08:31 AM
سلام
من می خواهم از کامپوننت weblinksدر 2 جای سایتم استفاده کنم ولی نمی دانم چه طوری باید دیتا بیس را متفاوت کنم .هر مجموعه ای که می سازم در هردو نشان داده می شود نمی توانم این دوتا را از هم جدا کنم باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟باید جدول جدید بسازم؟؟؟؟؟ یا کامپوننت دیگه ای نصب کنم؟؟؟؟؟

radmehr
07-22-2007, 10:21 AM
باید یک کامپوننت weblink رو تغییر نام بدید و نصب کنید

syaqoubi
07-23-2007, 11:33 AM
سلام
منظورتون این است که ففط نام پوشه رو تغییر بدهم؟؟؟؟؟ بهد از ساختن دیتابیس جدید و جدول جدید با دستور sql که زدید در کد php باید چه چیزهایی رو تغییر بدهم؟؟؟؟؟؟این کامپوننت که نصبی نیست از اول بروی سایت قرار داره چه طوری این کامپوننت جدید را به لیست اضافه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه طوری قابلیت نصب پیدا می کنه؟؟؟؟؟؟؟

sorry4uboth
07-23-2007, 12:31 PM
باید با SQL QUERY منو ها رو هم به اونجا اضافه کنید.

فایل SQL رو بررسی کنید متوجه میشید

پس شد:
1- تغییر نام کامپوننت
2- اجرای دستور SQL برای ساخت اسم در منو
3- اینجاد تیبل برای دیتابیس مورد نظر