ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برعکس شدن لینکها

sobhan
07-17-2007, 03:19 PM
1من برای تغییر قالب ، فایل index.htm را توی دریم ویور باز میکنم
1- اما لینکها و کلا صفحه برعکس شده یعنی لینکهای سمت راست رو سمت چپ و بالعکس نشون میده
از کجا باید این اشکال رو رفع کنم ؟ :-\

2- اصلا قابلیت راست به چپ را کجا باید تعریف کرد ؟ همین جا؟ ???

sorry4uboth
07-17-2007, 03:38 PM
این موارد از داخل CSS اصولا تعریف میشند!

sobhan
07-18-2007, 02:16 PM
خب حالا با این مشکل چیکار کنم که صفحه برعکس برای ویرایش باز میشه؟!!!

sorry4uboth
07-18-2007, 02:25 PM
شما باید یه سری اصول ابتدایی مثل html & css رو بلد باشید تا بتونید این کار رو انجام بدید.

اگر هم بلد نیستید بدید براتون انجام بدند.

Bdehghaniyan
07-18-2007, 05:15 PM
سلام دوست خوبم
اگر این کار را کنی امیدوارم که مشکلت حل بشود>
فایل css قالبت را در دریم ویور ایمپورت کن. اگر موفق به این کار بشی؛ تمام تصاویر و مکان هر بخش از سایت به خوبی نمایش داده می شود؟
البته اگر theme شما از لایه ها تشکیل شده، پیشنهاد می کنم نسخه 2007 دریم ویور استفاده کنی، چون نسخه 2004 پشتیبانی خوبی از لایه ها نمی کند!!! (یعنی preview آن لایه ها را به خوبی نشان نمی دهد)

sobhan
07-19-2007, 06:37 AM
من روی این قالب کارمی کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای تغییر هم ابتدا فایل index.htm را توی دریم ویور باز می کنم و همون جا چینش ها یا اسکریپتها را تغییر می دم - بعد از اینکه save کردم می رم توی سایت و refresh می کنم

اما نمی دونم کجا باید css را روی index ایمپورت کنم . البته جداگانه باز میشه اما تغییرات را نمی تونم مستقیم ببینم .

فکر هم نمی کنم این تم از لایه تشکیل شده باشه

حالا چیکار کنم؟

ممنون از راهنمائیتون!

Bdehghaniyan
07-19-2007, 10:03 AM
سلام دوست خوبم
اگر می خوای ببینی که theme از لایه ها تشکیل شده یا نه به فایل index یک نگاهی بنداز. اگر ساختمان اصلی theme از لایه ها &lt;div&gt; تشکیل شده باشد، دریم ویور 2004 را به شما پیشنهاد نمی کنم. ولی اگر از جداول تشکیل شده باشد&lt;table&gt; شما می توانید کار خود را در این نرم افزار ادامه بدهید. البته ممکن است که لایه ها و جداول توامان با هم به کار رفته باشند.
اما برای ایمپورت کردن فایل های css قالبتون مراحل زیر را انجام دهید.
پس از باز کردن فایل index تم مورد علاقه تون در قسمت properties و از کادر کشویی Style، گزینه mange Style را انتخاب نمایید. کادر جدیدی به نام Edit Style Sheet باز خواهد شد. در کادر فوق دگمه Attech را کلیک نمایید. کادر جدیدی به نام Attech External Style Sheet باز خواهد شد. در قسمت Add As نوع وارد کردن فایل را انتخاب کنید. ه گزینه Link را انتخاب نمایید. و بوسیله دگمه Browse آدرس فایل css خود را درج نموده و سپس بر روی دگمه Ok کلیک نمایید و در انتها با انتخاب دگمه Down کار خود را به پایان برسانید.

با آرزوی موفقیت ;)

Bdehghaniyan
07-19-2007, 11:00 AM
&quot;با انتخاب دگمه &#039;Done&#039; کار خود را به پایان برسانید&quot; صحیح است.

sobhan
07-19-2007, 02:11 PM
از شما دوست خوب خیلی ممنونم!

بنیامین جان این صفحه دریم ویور هنوز برعکسه یعنی ایمپورت میشه اما در نحوه چینش تغییری نمیزاره!
اگه ممکنه شما خودتون این فایل را یه بار باز کنین ببینین این مشکل را داره یا نه

** 2 پست شما یکی شد