PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور ميشه اين قالب رو دريافت كرد؟

ashkanjoon
07-20-2007, 08:09 AM
با سلام خدمت مديران مامبولرن
مي خواستم ببينم چطور ميشه اين قالب رو دريافت نمود آيا براي دريافت آن تيم مامبولرن كمكم مي كنه و آيا امكان استفاده از اين قالب در مامبو وجود داره؟ در صورت امكان هزينه هاي مربوطه+ هزينه هاي فارسي سازي قالب رو برام ميل كنيد.

شرمنده آدرس سايت قالب مورد نظر يادم رفته بود چشمک

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** دو پست شما یکی شد

sorry4uboth
07-20-2007, 08:32 AM
لطفا به info [at] mambolearn [dot] com ایمیل کنید تا بررسی بشه

Siamak
07-20-2007, 08:54 AM
دوست عزيز. ما ميتوانيم قالب شبيه اين قالب رو براي شما به صورت كاملا فارسي تهيه كنيم. چون اين قالب تجاري هست و امكان استفاده مجاني از اون وجود نداره.

ashkanjoon
07-20-2007, 11:24 AM
دوست عزيز. ما ميتوانيم قالب شبيه اين قالب رو براي شما به صورت كاملا فارسي تهيه كنيم. چون اين قالب تجاري هست و امكان استفاده مجاني از اون وجود نداره.

بله سيامك جان. من هم از اين موضوع اطلاع كامل دارم و چون Master cart يا ceredit cart ندارم به همين دليل مي خواستم ببينم آيا مامبولرن مي تنه اين قالب رو برام از اون سايت بخره يا قالبي دقيقا با همان خصوصيات و ويژگيها برام تهيه كنه در مورد هزينه ها و ... اون هم مايلم تا پيشنهادات مامبولرن رو بشنوم تا در صورت موفقيت در مزاكرات اين قالب رو تهيه و در سايت جديدم استفاده كنم.
چشم محمد جان به آدرسي كه گفتيد ميل خواهم زد

sorry4uboth
07-20-2007, 11:29 AM
بله ما داریم و میتونیم برای شما انجام بدیم

همون بالا اول نوشتم چیکار کنی ;)

ashkanjoon
07-20-2007, 01:27 PM
بله ما داریم و میتونیم برای شما انجام بدیم

همون بالا اول نوشتم چیکار کنی ;)

محمد جان ايميل رو به ادرسي كه فرموده بوديد ارسال كردم
با تشكر

sobhan
07-21-2007, 08:18 PM
قالب جالبیه!
اما فکر نکنم کار خاصی روش انجام داده باشند
شبیه این قالب با کمی تغییر گیر میاد نه؟

nazi_naz518
07-22-2007, 06:22 AM
سلام .من می خواستم ببینم قالب این سایت و از کجا می تو نم دانلود کنم؟search کردم نبود<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

radmehr
07-22-2007, 10:16 AM
اختصاصی براشون طراحی شده!
خواستید شما هم میتونید سفارش بدید براتون طراحی کنیم