PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در تغيير در قالب

shahabazizi
07-21-2007, 05:43 AM
سلام به همه ی دوستان و با تشکر از گروه مامبو
اگه میشه به این سایت یه نگاهی بندازید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ببینید من می خوام زیر عنواع هر مطلب که کنارشم دسته یه عکی بندازم در واقع یک بک گراند اضافه کنم چون عنوان و بقه ی چیزها تو سایت مشکیه
سایت از حالت یکسانی برخورداره . اگه میشه بگید چه چیزیرو و کجا باید اضافش کنم . ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم این قالب با مرورگرهای اوپرا و.. مشکل داره و فقط تو اکسپلورر درست دیده میشه
آیا راهی برای حل این مشکل هست که تویه همه ی مرورگرها درست نمایش داده بشه

abtin
07-28-2007, 03:29 PM
با خوندن آموزش طراحي قالب به راحتي همه ي اين كار ها رو مي تونين انجام بدين . راجب نا سازگاري با فايرفاكس هم توي انجمن مطلب زياد هست .

مي تونين اين كار رو به تيم ما بسپرين البته با كمي هزينه . دوست داشتين با info تماس بگيرين .

پيروز باشيد .

shahabazizi
07-28-2007, 06:23 PM
مرسی آبتین جان . باشه با اینفو تماس میگیرم
راستش آموزشو خوندم ولی چیزی در این مورد پیدا نکردم .
میشه یکم کمک کنی

farhad
07-28-2007, 09:14 PM
ببینید من می خوام زیر عنواع هر مطلب که کنارشم دسته یه عکی بندازم در واقع یک بک گراند اضافه کنم

خب یک بگراند بزارید !
css رو ویرایش کنید

contentheading

یه سوال دیگه هم داشتم این قالب با مرورگرهای اوپرا و.. مشکل داره و فقط تو اکسپلورر درست دیده میشه

این موضوع کاملا به کد نویسی قالب و css شما مربوطه
اگر که خودتون تسلط ندارین میتونید با info تماس بگیرید تا برای شما با مروگر مورد نظرتون سازگاری داده بشه.

shahabazizi
07-30-2007, 03:53 PM
مرسی جناب آقای نوری .
من ایند کد رو در css ام قرار دادم ولی بازم تغییر نکرد

.contentheading{
font-family: tahoma;
font-size: 10px;
font-weight: bold;
color: #000000;
text-align:right;
background: url(../images/vasat.gif) ;
background-image: url(../images/content.gif);
background-position: right;
background-repeat: no-repeat;
height: 30px;
width: 100%;;
display: block;
padding-right: 47px;
margin: 0px 0px 0px 0px;
border-bottom: 1px solid #BDBDBD;
}
من background: transparent; به background: url(../images/vasat.gif) ; تغییر دادم ولی تغیر نکرد و بکگراندو نمایش نداد
اگه میشه بگید مشکل کجاست ;)

farhad
07-30-2007, 05:13 PM
دوست من..شما باید فقط یک بکگراند رو برای این قسمت انتخاب کنید
من به شما پیشنهاد میکنم که دو بکگراند رو با برنامه فتوشاپ یکی کنید و سپس استفاده کنید.

shahabazizi
07-30-2007, 08:52 PM
مرسی جناب نوری
با راهنماییاتون مشکلم حل شد . متشکرم