PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در تنظيمات كامپوننت com_zoom (زوم گالري)

balal
04-06-2006, 08:08 PM
سلام
من زوم رو نصب كردم بعد از نصب وقتي وارد تنظيمات ميشم اين ارورها نمايش داده ميشه:

Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/halzicom/public_html/components/com_zoom/classes/toolbox.class.php on line 692

Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/halzicom/public_html/components/com_zoom/classes/toolbox.class.php on line 698

Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/halzicom/public_html/components/com_zoom/classes/toolbox.class.php on line 704

Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/halzicom/public_html/components/com_zoom/classes/toolbox.class.php on line 710

مشكل از كجاست ؟

firoozmandan
04-06-2006, 08:23 PM
مشکل شما بر میگرده به سرور و تنظیمات موجود در اون

سرور شما دستور

exec()

رو ***** کرده . از اونجایی که این کامپوننت نیاز به اجرای این دستور داره اررور بالا نمایش داده میشه .

یا علی

balal
04-06-2006, 08:29 PM
چيكار بايد كرد ؟

firoozmandan
04-06-2006, 08:34 PM
با پشتیبانی سرورتون تماس بگیرید . اگر اونها اقدامی نکردند میتونید سرورتون رو عوض کنید .

یا علی

ramin3281
04-08-2006, 03:05 PM
والا من apserv رو سیستمم نصب کردم و همین مشکل رو دارم

firoozmandan
04-13-2006, 05:35 AM
مشکل دوست ما روی سرور بود .

لطفا شما دقیقا بگید چه مشکلی دارید . چه اروری ظاهر میشه ؟ و این مشکل چه مواقعی ایجاد میشه ؟
مامبو رو از کدوم سایت دانلود کردید ؟ چه ورژنی ؟

یا علی

balal
04-15-2006, 02:08 PM
نه آقای فیروزمندان
الان که سرور رو از شما گرفتم باز این اخطارها نمایش داده میشه
باید چیکار کنم ؟

balal
04-15-2006, 08:03 PM
kasi nist behem bege moshkel az kojast ?

ahmadzadeh
04-15-2006, 09:02 PM
سلام
نام کاربریو کلمه عبور مامبو و هاست را به همراه لنک صفحه ای که مشکل را بفرست را تست کنیم
یا علی/خداحافظ

balal
04-15-2006, 10:50 PM
واستون فرستادم

balal
04-16-2006, 09:44 AM
2 تا مشکل دیگه هم داره مثلا میخوام عکس رو از تو سایت دانلود کنم.وقتی رو دکمه دانلود کلیک کنم این ارور میاد:

Fatal error: Unknown(): The script tried to execute a method or access a property of an incomplete object. Please ensure that the class definition lightbox of the object you are trying to operate on was loaded _before_ the session was started in /home/halzicom/public_html/components/com_zoom/lightbox.php on line 57

درضمن وقتی رو دکمه ایجاد فایل فشرده زیپ کلیک میکنم این ارور میاد:

Fatal error: Unknown(): The script tried to execute a method or access a property of an incomplete object. Please ensure that the class definition lightbox of the object you are trying to operate on was loaded _before_ the session was started in /home/halzicom/public_html/components/com_zoom/lightbox.php on line 119

firoozmandan
04-17-2006, 05:08 PM
پشنهاد من به شما استفاده از کامپوننت Pony بجای Zoom هست .

امکانات بیشتری داره و خیلی خوش دست تره ;)

یا علی

balal
04-17-2006, 06:19 PM
ممنونم از پیشنهادتون
نصبش کردم
هیچ مشکلی نداره

aydin
04-24-2006, 08:47 AM
ممنونم از پیشنهادتون
نصبش کردم
هیچ مشکلی نداره

سلام
خسته نباشيد من نيز اين كامپوننت را نصب كردم وقتي از داخل كامپوننت روي روي zoom medi... كليك مي كنم اين خطا را مي ده .مي شه منو راهنمايي كنيد
Error: PHP running on your server does not support the GD image library, check with your webhost if ImageMagick is installed

Error: PHP running on your server does not support GD version 2.x, please switch to GD version 1.x on the config page

Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dmin.php on line 111

firoozmandan
04-24-2006, 05:12 PM
سرور شما از GD پشتیبانی نمیکنه ...

یا علی

aydin
04-25-2006, 06:37 AM
سرور شما از GD پشتیبانی نمیکنه ...

یا علی

خسته نباشين
براي حل اين مشكل چكار كنم؟

firoozmandan
04-25-2006, 07:16 AM
این مشکل به صورت لوکال وجود داره . شما با استفاده از AppServ مشکلتون حل میشه چرا که با نصب Appserv مشکل GD ورژن 2 حل میشه .

یا اینکه طبق گفته خود کامپوننت میتونید :

please switch to GD version 1.x on the config page

یا علی