PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرات ثبت نمی شود!!!

webdesigner
07-24-2007, 02:13 PM
safe mode off hast.vali baz moshkele sabte nazarat dar site hast.che kar bayad kard?

sorry4uboth
07-24-2007, 02:14 PM
Register Globals چطوره وضعیتش الان؟؟

لطفا قوانین انجمن رو مطالعه و عمل کنید. از تایپ کردن پینگلیش خود داری کنید.

webdesigner
07-24-2007, 02:29 PM
register globals در وضعیت on هست.

sorry4uboth
07-24-2007, 02:31 PM
بارها گفته شده که این مورد میبایست خاموش بشه!!

لینک سایت رو بفرمائید تا بیشتر بررسی کنیم.

webdesigner
07-24-2007, 02:45 PM
لینک سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با تشکر

sorry4uboth
07-24-2007, 03:06 PM
مامبوتش رو منتشر کردید؟
آیا اصلا فعال هست؟

کجا باید لینک نظرات باشه که نیست؟

webdesigner
07-24-2007, 03:20 PM
قسمت نظرات به صورت ماژول اضافه شده و اگر با فعال شدن مامبوت فعال میشه. این مامبوت به چه اسمیه و یا چه جوری میشه فهمید فعال هست یا نه؟

webdesigner
07-24-2007, 04:44 PM
ماژول ثبت نظرات کار نمیکند هنوز.اگه میشه راهنمایی کنید.
ممنون

mhadaily
07-24-2007, 05:55 PM
از مامبوت ها MOS Comment رو فعال کنید ( منتشر کنید )

در ضمن علاوه بر register globals باید safe mode رو هم off داشته باشید لطفا این دو رو بررسی کنید من فکر می کنم هنوز شما هر دو رو off دارید

هم تلفنی و هم محمد و هم در انجمن گفتیم که برای register globals در انجمن جستجو کنید و برای safe mode هم مدیر هاست باید این کار رو انجام بده

اگر درست نشد لطفا یوزر نیم و پسوور رو برای محمد ارسال کنید تا ایشون بررسی های لازم مورد هاست و موارد دیگر رو برای شما چک کنن

sorry4uboth
07-24-2007, 05:58 PM
مجید جان قبلا تست شده!

هاست ایشون یک سرویس ویندوز به کل ناسازگاره!

قبلا هم خدمتشون عرض کردم.

mhadaily
07-24-2007, 06:02 PM
هاست ایشون یک سرویس ویندوز به کل ناسازگاره!
قبلا هم خدمتشون عرض کردم.

بنده هم به ایشون عرض کردم
به هر حال گفتم که ایشون بدونن که ما به سوالات پاسخ کامل می دهیم همین الان هم که می نویسم دوباره من چک کردم سایت ایشون رو

به هر حال بازم کمکی از دست ما بر میاد دریغ نخواهیم کرد

یاعلی

arminimani
08-08-2007, 11:31 PM
سلام
من همه موارد را رعایت کردم اعم از register global ,safe mode, mambot ولی پیغام های رسیده در قسمت پیغام های شخصی خالی است
وقتی خودم پیغام می فرستم پیغام می دهد &quot;با تشکر. یادداشت شما با موفقیت ذخیره شد. یادداشت شما قبل از انتشار توسط مدیران باید تایید شود.
شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد&quot;
لطفا راهنمایی کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
08-09-2007, 04:49 AM
دوست عزیز

یادداشت ثبت شده در قسمت پیام ها نمی یاید باید در کامپوننت مورد نظر یعنی یادداشت اون رو تایید کنید و در ضمن ...

مامبو استفاده شده شما چه ورژنی هست ...

arminimani
08-09-2007, 05:35 AM
ببخشید حق با شماست باید در کامپوننت بیاید ولی وقتی به قسمت مدیریت یادداشتها می روم پیغام ها آمده است ولی انگار خالی است. فرستنده بعضی از پیغامها &quot;مهمان&quot; است و بقیه خالی است
الان 101 پیغام دارم که همه خالی است
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یادم رفت
ورژن 4.6.1

** 2 پست شما یکی شد

mhadaily
08-09-2007, 05:56 AM
خب چون شما ارسال یادداشت رو برای عموم آزاد گذاشتید مهمان و یا همان بازدید کننده ی غیر ثبت نام شده هم می تواند یادداشت ارسال کن کما اینکه من خودم الان یک دونه خالی فرستادم

...

خودتون تست کنید تنظیمات رو نگاه کنید و ...

به محض پچ ارتقا به 4.6.2 سایت رو به اون هم ارتقا بدید ( هر وقت پچ اومد )

arminimani
08-09-2007, 06:05 AM
مرسی از پاسختون
ولی مسئله من اینه که اگه نظر پر را هم بفرستی بازم خالی میاد
و نمی دانم اون قضیه &quot;شما مجاز به دیدن این مطلب نیستید&quot; بعد از ارسال نظر چیه؟

mhadaily
08-09-2007, 06:14 AM
تنظیمات کلی رو نگاه کن و بزار روی کاربر ثبت نام شده و سپس لاگین کنید و یک مطلب ارسال کنید ببینید این مشکل باز هم هست یا خیر ...

arminimani
08-09-2007, 07:52 AM
من با یک کاربر ثبت نام شده نظر دادم ولی نیامد
منظورتان را هم نفهمیدم از این جمله

تنظیمات کلی رو نگاه کن و بزار روی کاربر ثبت نام شده و سپس لاگین کنید و یک مطلب ارسال کنید ببینید این مشکل باز هم هست یا خیر ...

mhadaily
08-09-2007, 08:24 AM
وبرایش تنظیمات برید و اون جا رو چک کنید ( به فارسی نوشته شده )

درضمن یک نگاه به اطلاعات سیستم و مامبو در منوها درسیستم بندازید ببینید safe mode , register_globals هر دو آف هستند

یک جستجو هم در انجمن بکنید ببیند

arminimani
08-09-2007, 09:13 AM
من همیشه اول سرچ می کنم بعد تاپیک می زنم
safe mode &amp; register global =off
در قسمت ویرایش تنظیمات چی رو باید ست کنم همه چی به نظرم درسته؟

arminimani
08-10-2007, 05:04 PM
دوستان دو روز گذشت کسی نیست جواب من رو بده؟

abtin
08-10-2007, 07:14 PM
ازسال نظر رو براي عموم آزاد كنيد و اجازه تائيد خودكار هم بهش بديد باز هم همين مشكل وجود داره ؟

arminimani
08-10-2007, 08:26 PM
دوستان عزیزم
کارهایی که گفتید را انجام دادم ولی اتفاقات عجیبی افتاد
بعد از 777 کردن administrator\components\com_comment\config.commen t.php فایل confog قابل نوشتن شد و انتشار خودکار را تیک زدم ولی وقتی وارد سایت شدم در قسمت نظرات نوشته بود برای فرستادن نظر باید وارد شوید و وقتی وارد می شوم هم همین پیغام را میدهد.
و جالبتر اینکه وقتی برگشتم به قسمت ویرایش تنظیمات دکمه ها همه خاموش بودند و دیگه هر کدام را انتخاب می کنم و دخیره می کنم دوباره دکمه ها خاموش می شود انگار کل کامپوننت برقش قطع شده ;)
و یک سوال جانبی : می شه از یه کامپوننت استفاده کرد که کلا به جای این کامپوننت قرار بگیره شاید این جوری مشکل حل بشه اخه من ez submit رو نصب کردم و روی یک بخش هم ست کردم ولی باز همین تریپ نظر میاد
ببخشید از طولانی شدن مطلبم

abtin
08-10-2007, 08:52 PM
از كامپوننت يادداشت پيشرفته استفاده كنيد . از سايت مامبولرن قابل دانلود هستش .

arminimani
08-10-2007, 09:42 PM
آقا دیگه واقعا داره مغزم سوت می کشه
هر کاری کردم نشد
ako comment , mos comment را نصب کردم
هیچکدوم جواب نداد
همچنان با پیغام باید وارد شوید مواجهم که وقتی وارد می شوم هم باز همان پیغام میاید
اگه می تونید درستش کنید بگید یوزر پسورد بدم
مرسی

arminimani
08-11-2007, 08:51 AM
دوستان عزیزم بردمش روی لوکال akocomment مثل بنز داره کار میکنه ولی روی سرور دکمه ها خاموشن و هیچ کاری انجام نمیده
ممکنه یه فکری بکنید یه نظری بدین

arminimani
08-12-2007, 01:01 PM
دوستان خواهش می کنم یه کمکی بکنید
هیچ کارش نشد بکنم از هر ایده جدیدی استقبال می کنم

sorry4uboth
08-12-2007, 01:09 PM
شما این مشکلات رو روی لوکال هم دارید؟
وضعیت safe mod &amp; register globals در سرور شما چطوریه؟!

arminimani
08-12-2007, 01:17 PM
آقا محمد معذرت می خوام ولی لطفا پست ها رو از صفحه 1 بخونید تا در جریان مراحل مشکل و راه حل های بقیه قرار بگیرین
من کامل توضیح دادم

sorry4uboth
08-12-2007, 01:20 PM
مطالعه کرده بودم!
برای اطمینان پرسیدم!

با این اوصاف اگر روی لوکال مشکلی ندارید پس مشکل از سرور شماست!

arminimani
08-12-2007, 02:09 PM
من الان نگاه کردم دیدم روی لوکال register global = on
ولی روی سرور register global = off
1-ممکنه از اف بودن رجیستر گلوبال باشه؟
2-ایا با همچین چیزی مواجه شده بودید که دکمه های کامپوننت خاموش باشند و هیچ تغییری روش اعمال نشه؟
3-اگه از سرور از کجای سروره؟
این هم مشخصات سرورم

arminimani
08-12-2007, 02:15 PM
درست شد ;D
فقط همه انتخابهای بخشها رو در قسمت ستینگ اکو کامنت برداشتم و روی بعضیها گذاشتم
دنیای برنامه نویسی هم دنیای عجیب و غریبیه