توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یادداشت گار کامل تر
yss.ir
07-24-2007, 10:59 PM
سلام
یادداشت نگاری که روی مامبو هست کامل نیست، جای وارد کردن میل و آدرس و . .. اینجور چیزها رو نداره
کامپوننتدیگه ای هست که روتین و کامل باشه؟؟× ???
farhad
07-24-2007, 11:06 PM
کامپوننت MosCom0.8.2 :: كامنت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مامبوت MosCom :: كامنت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بصورت کامل هست !
لاگین کنید و دانلود کنید...
paymangoly
01-15-2008, 02:47 PM
این لینک ها که داغونه؟ می شه دوباره بذارید؟
abtin
01-15-2008, 04:39 PM
همه لینک های دانلود ها به بخش دانلود مامبولرن رفتن. اونجا ( سایت mambo-digg.com ) پیداشون کنید.
paymangoly
01-16-2008, 07:56 AM
نوکرتم اونجا فقط مامبوتش هست، کامپوننتش نیست!
firoozmandan
01-17-2008, 11:59 AM
ftp://download.osp.ir/mambolearn/Components/com_moscom082s/com_moscom082s.zip
paymangoly
01-20-2008, 01:21 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شرمنده ببخشید انگار برعکس گفتم در این لینک فقط کامپوننت هست و مامبوتی نیست.
firoozmandan
01-21-2008, 06:10 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
paymangoly
01-21-2008, 08:34 AM
ممنون از لطفتون ولی...
Invalid checksum for file
این ارور در موقع نصب کامپوننت می آد! چه باید کرد؟
البته وقتی به فولدر کامپوننت هامراجعه می کنم هستش.
فقط یه مشکل جدید.من اصلا مدیریت یادداشت ها رو که قاعدتا باید به منو هام اضافه بشه نه تنها نمی بینم هکه حتی بعد از فعال کردن مامبوت moscom هم یادداشت نگاری در صفحه ی وبم نمی بینم. به نظر شما چه خبر شده؟ چرا من هر چی تلاش میکنم برای نصب یک کامپوننت ناکام می مونم؟
sadeghwonder
01-26-2008, 01:37 PM
باسلام
آقامن كامپوننت رانصب كردم ودرقسمت كامپوننت هاقابل نمايش است امانمي دانم چرااخرهرپست مشاهده نمي شود.مگرقرارنيست جايگزين يادداشت نگارقبلي شود؟
باتشكرفراوان
paymangoly
01-26-2008, 03:03 PM
آقا شما باید یه کدی رو توی ایندکس قالبتون عوض کنین. اما جالبه که من اوتن کارم کردم اما نشده و کسی هم جواب بهم نداده!!
farhad
01-26-2008, 07:58 PM
باسلام
آقامن كامپوننت رانصب كردم ودرقسمت كامپوننت هاقابل نمايش است امانمي دانم چرااخرهرپست مشاهده نمي شود.مگرقرارنيست جايگزين يادداشت نگارقبلي شود؟
باتشكرفراوان
حتما در تنظيمات اون دچار اشتباه شديد.
يوزر و پسورد هاست و مامبو رو خصوصي ارسال كنيد تا چك كنم.
sadeghwonder
01-27-2008, 09:41 AM
باعرض سلام وخسته نباشيد
اقاخواهشايكي به دادم برسدمن كامپوننت يادداشت نگارقبلي راپاك كردم حالاكامپوننت يادداشت نگارپيشرفته راجايگزين كردم وقتي كه مامبوتش راانتشارمي كنم يك ارورميده ديگه هم سايت بالانمي ايدحالامن چي كاركنم؟هم يادداشت نگارقبلي پاك شده هم جديده وديگرسايتم يادداشت نگارندارد.
باتشكرفراوان
paymangoly
01-27-2008, 11:38 AM
متاسفانه اگر سرورتون ویندوزه فک نکنم که راه برگشتی باشه. به من که اینجوری گفتن... اگر تونستین یه راهی پیدا کنین تورو خدا به منم بگین که شدیدا مشکل دارم...
البته یه راه هست و اون اینه که مامبو رو از اول نصب کنین!
mhadaily
01-27-2008, 11:56 AM
خطا یی که میده چیست ؟؟
بزار متن خطا رو ؟
sadeghwonder
01-27-2008, 12:45 PM
باعرض سلام وخسته نباشيد
من وقتي مامبوت يادداشت نگاررامنتشرمي كنم صفحه اصلي سايتم سفيدبازمي شودوفقط بااين ارور:
Fatal error: Call to undefined function mc_MCBotParm() in /home/tafrihi/public_html/mambots/content/moscombot.php on line 14
لطفاراهنمايي بفرماييدخيلي ممنون مي شوم
باسپاس فراوان
mhadaily
01-27-2008, 01:06 PM
یک لطفی کن
چون این مورد بررسی شده قبلا پس احتما باید اشکالی در سرور شما باشه
شما در لوکال هاست اگر داری چک کن اگر مشکلی ندیدی به همون نتیجه ی بالا میرسی
sadeghwonder
01-27-2008, 01:21 PM
باعرض سلام وخسته نباشيد
بعيدمي دانم مشكل ازسرورباشه چون هاستم مامبوسروره درلوكال ندارم لطفاراهنماييم بفرماييدسايتم ديگه يادداشت نگارنداره.
اگرممكنه يوزروپسم رابرايتان بفرستم خودتان برويدداخل مديريت بررسي فرماييداقاي نوري اين كارراكردندامانتوانستنددرس ت كنند
باسپاس فراوان
mhadaily
01-27-2008, 01:41 PM
اقا یک لطفی کن
شما ابتدا بیا و این دو تا پاک کن کلا
و دوباره نصبشون کن اگر هاستتون مامبو سرور هست که پس مشکل از نصب و یا ... می باشد مشکل از سرور نیست پس
پرمشین ها رو قبل از نصب و حذف بررسی کنید
sadeghwonder
01-27-2008, 01:53 PM
باعرض سلام وخسته نباشيد
همين كارراهم كردم دوتاراكاملاپاك كردم ودباره نصب كردم .نصب مامبو هم هيچ مشكلي نداشت وتمام مراحل راكاملاصحيح انجام دادم.آقاي نوري خودشان واردهاست ومديريت مامبوي من شدندولي نتوانستندكاري كنند.لطفااگرزحمتي نيست يوزروپسم رابه شماتقديم كنم شايدخودتان مستقيماواردعمل شويدبهترباشد.خيلي ممنون ميشوم
mhadaily
01-27-2008, 01:59 PM
بفرستید و برام توضیح بدید کامل
mhadaily
01-27-2008, 02:35 PM
الان فکر کنم درست شده باشه ;D
حالا شما یک کاری کنید لطفا این کد رو هم در کنار کد mainbody در فایل index.phP قرار بدید
<?php if (file_exists($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php")) { require_once($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php"); } ?
sadeghwonder
01-27-2008, 08:09 PM
باعرض سلام وخسته نباشيد
آقامنظورتون قالب سايت است ديگه كه index.php دارداگراره من اين طوري كپي كردم:
<p>
<?php mosMainBody(); ?><?php if (file_exists($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php")) { require_once($mosConfig_absolute_path."/components/com_comments/comments.php"); } ?
</p>
امابازهم ارورمي دهدلطفااگرممكن است شماكه اين همه زحمت كشيديداين راهم درست كنيدمن خيلي وقته دارم روش كارمي كنم .
خيلي ممنون اززحماتتان
sadeghwonder
01-28-2008, 06:53 AM
باسلام
ممنون درست شدولي اين كداخرش اين راهم دارد:"<"وگرنه خطامي دهد.
ممنون ازتمام مديران اين انجمن كه باصبروحوصله خوش اخلاقي جواب كاربرهارامي دهندواقعادستتون دردنكند.
paymangoly
01-28-2008, 08:28 AM
استاد !
1- ارور دیده نمیشه فقط خودش و کامپوننت هاش نیستن
2- در نصب از طریق آپلود ارور media میده
mhadaily
01-29-2008, 05:53 AM
استاد !
1- ارور دیده نمیشه فقط خودش و کامپوننت هاش نیستن
2- در نصب از طریق آپلود ارور media میده
سوالتون اگر مربوط به این تاپیک نیست در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید
به هر حال موقع آپلود اگر این خطا رو میده پرمشین فولدر Media رو چک کنید و 777 کنید
sadeghwonder
02-01-2008, 03:56 AM
باعرض سلام وخسته نباشيد
آقامن اين كامپوننت رانصب كردم اين قدرمخلفات داردكه هيچ كس ديگردرسايتم نظرنمي دهداول كه لايسنس مامبواست بعدهم كلي پيچيده است حالامن مي خواهم كامپوننت ساده(قبلي)رابرگردانم اين پيشرفته رانمي خواهم لطفاراهنمايي بفرماييدچه كاربايدبكنم؟
باسپاس فراوان
mhadaily
02-01-2008, 08:08 AM
پاک کنید
بعد از قسمت کامپوننت های یک مامبو زیپ شده این کامپوننت رو جدا کنید ودوباره از اول نصب کنید
paymangoly
02-02-2008, 07:29 AM
ممنون از لطفتون ولی...
Invalid checksum for file
این ارور در موقع نصب کامپوننت می آد! چه باید کرد؟
البته وقتی به فولدر کامپوننت هامراجعه می کنم هستش.
فقط یه مشکل جدید.من اصلا مدیریت یادداشت ها رو که قاعدتا باید به منو هام اضافه بشه نه تنها نمی بینم هکه حتی بعد از فعال کردن مامبوت moscom هم یادداشت نگاری در صفحه ی وبم نمی بینم. به نظر شما چه خبر شده؟ چرا من هر چی تلاش میکنم برای نصب یک کامپوننت ناکام می مونم؟
hossein.shokrzadeh
02-02-2008, 07:33 AM
سلام
پیمان جان، یه تاپیک جدید بزن با عنوان یادداشت نگار، invalid checksum اونجا سوالت رو بپرس :) این تاپیک مربوط به این ارور نیست
یا علی علیه السلام
majd66
04-15-2008, 02:59 PM
باید مامبو یادداشت نگار قبلی غیر فعال کنی تا وب سایتت بالا بیاد
من نصب کردم فقط یه مشکل کوچک داره
ببخشید یه مشکل دیگه هم داره آن هم بهینه سازی لینک ها است
می دوني چي نظرها رو مال من مي دن وقتي رفت به صفحه 2
وقتي مي زنه صفحه 2 نمي ره به بقيه صفحه های یاداشت ها
صفحه قبلي مي ياره
hasan121
05-23-2008, 06:47 AM
سلام خدمت تمام عزیزانی که تو انجمن فعالیت می کنن.
منم همون مشکلی را که sadeghwonder داشت ، دارم لطفا راهنمایی ام کنید.
یا علی(ع)
hossein.shokrzadeh
05-23-2008, 07:45 AM
سلام
از این استفاده کنید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی علیه السلام
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.