PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب توی www روت

ssoheili
07-25-2007, 10:18 AM
من مامبو 4.6.1p رو روی هاست ویندوز نصب کردم ولی وقتی مستقیم توی www آپلود می کنم و بعد نصبش می کنم سایت بالا نمیاد و error زیرو می ده در حالی که کنترل پنلش مشکلی نداره. ولی حالا توی www یه پوشه دیگه درست کردم و فایل ها رو توی اون ریختم و بعد نصب کردم و الام مشکلی نداره. راه حلش چیه؟

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required &#039;includes/agent_browser.php&#039; (include_path=&#039;.;C:\php5\pear&#039;) in c:\Root30\Servadmin30\g3pscom\g3ps.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> s\mambofunc.php on line 175
و بعدش یه صفحه دیگه می یاد که توش یه error دیگس که میگه فایل template رو پیدا نمی کنم. چی کار باید کرد؟

abtin
07-25-2007, 10:22 AM
خوب اگه توي يه فولدر جدادرست كار مي كنه اونجا نصب كنين بهتره .. بعد مي تونين آدرس صفحه اولتون رو ريدايركت كنين رو اونجا.

ضمنا هاست هاي ويندوز زياد براي كار با مامبو پيشنهاد نمي شه !

ssoheili
07-25-2007, 11:04 AM
از پاسخ شما متشکرم
من هم همین کارو کردم و الان سایت بالا میاد ولی شاید اینجوری مشکلات دیگه ای ایجاد کنه. لطفا به موضوع زیر یه سر بزنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این مورد هم مربوط به همون سایته و البته نمیدونم این دو تا مشکل ربطی به هم دارن یا نه.

sorry4uboth
07-25-2007, 11:06 AM
خوب این موضوع نشون میده که اصلا هاست شما درست تنظیم نشده!!

هر موضوع رو در تاپیک خودش لطفا پیگیری کنید.