ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : SMF با Bridge یا بدون Bridge ?

Vito
07-25-2007, 07:18 PM
میشه لطفا توضیح کاملی در مورد مزایا و معایب استفاده از Bridge در سایتهای مامبو یی بدید? ممنون میشم

نوید
07-25-2007, 07:48 PM
از مزایای bridge این هستش که کاربر یک بار عضو میشه و از انجمن و سایت با یک بار ورود استفاده میکنه
من عیبی ندیدم ، با تجربه ترها نظر بدن

Vito
07-25-2007, 08:24 PM
بله این یکی از مزایا هستش ولی دوتا یوزر و پس داشتن هم چیز زیاد مشکلی نیست حتی خود مامبو لرن هم از Bridge استفاده نمیکنه, از معایبش من بعضی وقتها error cannot connect to database رو دریافت میکردم و در نهایت هم SMF رو بیخیال شدم. ولی دیگه چه مواردی هست?

sorry4uboth
07-25-2007, 10:43 PM
یکی از بزرگترین عیب هاش اینه که مجبورید هر 3 رو باهم به روز رسانی کنید

مثال ساده:

فرض کنید فردا روز SMF یک پچ امنیتی خیلی مهم بده بیرون ولی شما چون بریج دارید نتونید اون رو نصب کنید!

نتیجتا سایت شما نفوذ پذیر میشه و ...

یا مثلا یکی از این برنامه ها (بریج - مامبو یا SMF) دیگه تولید نشه!!! کما اینکه جوملا دیگه نداره بریج اون وقت شما هستید و یه سایت نفوذ پذیر و یه سری هکر بیکار و گرسنه!!

Vito
07-26-2007, 02:31 PM
بله این چند نکته ای که اشاره کردی واقعا درسته ولی حالا سئوال:

1) ایا داشتن Bridge باعث میشه که نتونیم SMF رو اپدیت کنیم?
2) ایا Bridge هم احتیاج به نصب patch و اپدیت داره?
3) اگه بخواییم اخرین اخبار انجمن رو در وبسایت داشته باشیم, مثل سایت مامبو لرن ایا احتیاج به نصب Bridge هست?

ممنون

sorry4uboth
07-26-2007, 04:11 PM
1- بله
2- بله
3- خیر

Vito
07-26-2007, 04:33 PM
محمد جان میشه درباره مورد اخر توضیح بدی? فکر کنم از طریق rss امکان پذیر باشه. ولی میه توضیح بیشتر?

sorry4uboth
07-27-2007, 01:53 PM
لینکهای زیر رو ببینید
لینک 1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لینک2 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

hossein.shokrzadeh
07-29-2007, 09:31 AM
سلام
محمد جان ممنون از جواب هات
یه سوال برام پیش اومد
اگر SMF یه پچ امنیتی بده، بعدش قاعدتا باید bridge رو هم خودش Update کنه و نسخه جدید بده دیگه نه؟
اینو یه توضیح راجع بهش میدی؟ که چجوریه سیستم :)
مرسی، یا علی

sorry4uboth
07-29-2007, 10:01 AM
ببین بریج فقط به تیبل کاربران کار داره!

اگه بروزرسانی SMF مربوط به یوزها نباشه مشکلی پیش نمیاد! اما اگه باشه اون موقع باید صبر کنی تا ورژن جدید بریج + مامبو بیاد تا بتونی ارتقا بدی ها 3 رو

میتونی ارتقا بدی اما اون موقع ثبت نام کاربرانت با مشکل روبرو میشه!