PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل رو با E-buckup

farzadm
07-26-2007, 10:09 AM
سلام
من این مشکل رو با E-buckup داشتمٰ- تو انجمن به این جواب رسیدم که باید تنظیمات PHP رو تغییر بدم
[Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated - argument passed by value; If you would like to pass it by reference, modify the declaration of [runtime function name](). If you would like to enable call-time pass-by-reference, you can set allow_call_time_pass_reference to true in your INI file. However, future versions may not support this any longer. in E:\hshome\hs-1866\meraat.cc\administrator\components\com_ebacku p\admin.ebackup.php on line 660]

اما وقتی با مسئول سایت مطرح کردم به من این موضوع رو گفتن:

this is not something that concern our server. its bug at your script. you should debug your script.
call time pass is unsupported by PHP, and not functioning anyway:
"This method is deprecated and is likely to be unsupported in future versions of PHP/Zend"

الان می خوام بدونم برای حلش باید چیکار کرد؟ :-\

abtin
07-26-2007, 10:30 AM
این مشکل از عدم تنظییم بودن هاست شماست و مسئول سرور باید اون رو حل کنه !

پیشنهاد می کنم هاستتون رو عوض کنید !

farzadm
07-26-2007, 10:46 AM
ممنون آبتین!
پس این ادمین سایت داره مزخرف میگه؟!!
شما چه هاستی رو بهم پیشنهاد میدی دچار این دردسرها با مامبو و کامپوننتهاش نشم.
مخصوصا که می خوام Vitue Mart هم نصب کنم

شاد باشید :)

abtin
07-26-2007, 10:49 AM
ما برای همین منظور مامبوسرور رو راه انداختیم ! مطمئن باشید که ضرر نمی کنید !

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hossein.shokrzadeh
07-26-2007, 08:04 PM
سلام
من به عنوان يه كسي كه رو مامبوسرور هاست داره ... و از اين گفته سودي نميبره، ميگم كه مامبوسرور عالي بوده
من تا حالا مشكلي كه از هاست باشه يادم نمياد داشته باشم
ضمن اينكه پشتيباني عالي اي داره مثل همين انجمن :) كه بيشتر شبيه به چت رومه
امنيت و .. رو هم كه خودتون بهتر ميدونيد
شايد براي بعضي ها يه مقدار هزينش زياد باشه كه به نظر من اينطور نيست، و به امكانات نا محدودش ميارزه :)
موفق باشيد
يا علي