PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بعد از نصب

nikfar
07-28-2007, 03:28 AM
با سلام :) :)
من انجمن رو نصب کردم و پیام موفقیت هم نشان داد و وارد مدیریت هم شدم اما وقتی وارد فهرست میشوم ارور زیر را نشان میدهد منظورش چیه؟ متشکرم از لطفتون... ;) ;)
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/nikfari/public_html/eghlid/Sources/Calendar.php on line 572
8) 8) 8)

در ضمن یادم رفت بگم که چون دیتا بیس قبلی رو داشتم الان فونت اون رو نمیخونه و این طوری شده باز هم....

کاربر نیمه فعاÙ

به این شکل مگه از همون فونتها نمیتونه پشتیبانی کنه؟؟؟

برای راهنمایی عزیزان در موقع نصب تقویم شمسی این ایراد رو میده 14. ایجاد تغییرات در فایل ها ./Sources/Calendar.php خطا
هر چی هست مشکل توی همین فایل calendar هستش....

پوزخند پوزخند
صبح شما بخیر آینقدر جوابمو ندادین تا اینکه یکی از مشکلات رو که همون calendar بود حل کردم جالب بود موقع آپلود فایل این فایل ناقص آپلود شده بود از حدود 680 خط 572 خط را آپلود کرده بود که بقیش رو هم من اضافه کردم
Cheesy Cheesy
فقط میمونه ارور بعدی که همون نخوندن فونته
یا علی

***** 4 پست شما یکی شد !!! لطفا ............... !!

نوید
07-28-2007, 06:21 AM
در قسمت تعمیرات انجمن تبدیل تمام اطلاعات جداول به UTF-8 را انتخاب کنید

nikfar
07-28-2007, 06:34 AM
در قسمت تعمیرات انجمن تبدیل تمام اطلاعات جداول به UTF-8 را انتخاب کنید ببخشید من تو قسمت تعمیر ات انجمن کجا باید برم که تغیرات رو بدم؟/؟

sorry4uboth
07-28-2007, 06:42 AM
مشکل در ایمپورت کردن دیتابیس هست.

باید هنگام Export/Import ها Charset رو یکی انتخاب کنید.

nikfar
07-28-2007, 06:55 AM
من اصلا ایمپورت و اکسپورت نکردم
من انجمن قبلی(2-1-1) رو پاک کردم و انجمن 3-1-1 رو نصب کردم یعنی اصلا به دیتابیس دست نزدم.

sorry4uboth
07-28-2007, 11:40 AM
یوزر و پسورد هاست رو بفرستید تا من براتون نصب کنم.

nikfar
07-30-2007, 04:56 AM
با سلام
مشکل من هنوز برطرف نشده
آیا ساده ترین کار رو باید انتخاب کنم
یعنی باید کل انجمن رو پاک کنم و پستها رو از اول بنویسم ؟؟؟؟
یعنی به هیچ وجه نمیشه این ارور فونت رو برطرف کرد؟؟
یا علی

nikfar
07-30-2007, 08:10 AM
:) :-X

sorry4uboth
07-30-2007, 08:16 AM
یوزر و پسورد هاست رو بفرستید تا من براتون نصب کنم.

شما بعد از چند روز یوزر و پسورد میفرستید بعد اشاره نمیکنید که مربوط به کدوم تاپیک هست!!!!

ما اینجا روزانه 10 ها نفر مثل شما داریم!!!

لطفا دوباره ارسال کنید. بصورت کامل با لینک و ...

sorry4uboth
07-30-2007, 09:20 AM
شما میگید که از ابتدا نصب کردید!
از ابتدا نوشته ها اینجوری بود؟!!!!

nikfar
07-30-2007, 09:46 AM
با سلام
من انجمن رو دوباره نصب کردم ولی دیتا بیس همون دیتا بیس قبلی هست
وقتی که فایلهای 1-1-2 رو پاک کردم و 1-1-3 رو ریختم وقتی که نصب شد فونتهای پستهای قبلی این طوری شد من همه colection ها رو هم به utf8 از توی phpmyadmin تغییر دادم البته تیبل های انجمنو فقط تغییر دادم توی دیتا بیس هم همینطوری هستند این تاپیکها و پستها
دیگه بقیش در تخصص شماست
من میخوام بدونم میشه اونهارو بر گردونیم به قبل یا نه یعنی فرمتش قابل خوندن بشه.... :)

sorry4uboth
07-30-2007, 04:47 PM
مشکل در ایمپورت کردن دیتابیس هست.

باید هنگام Export/Import ها Charset رو یکی انتخاب کنید.

من که اینجا گفتم!!!

به دیتابیس قبلی دسترسی دارید!؟

nikfar
07-31-2007, 04:44 AM
با سلام
بله دسترسی دارم اما ایمپورت که میکنم و با همان ساختار utf1 که دانلود شده با همان ساختار هم اپلود میکنم اما نتیجه همان فونتهای به هم ریخته رو برای ما رقم میزند

اگر بخواهیم از امکانات بک اپ استفاده کنیم آیا سرور یه همچین امکانی به ما میده؟
منظور من اینه آیا بک آپی از سرور گرفته میشه که ما بخواهیم بر اساس اون یک بک آپ داشته باشیم؟ شاید این طوری بشه قضیه رو حل کرد.
مثلا در یک تاریخ معین میشه تقاضای برگشت داد.
با تشکر