zomorod
07-28-2007, 09:25 AM
با سلام وخسته نباشید وتبریک این روز عزیز
من در قسمت تظیمات کلی سایت با فعال کردن gettext منوهای مدیریت سایت تبدیل به انگلیسی میشه
ولی در کل با gettext مشکلی ندارم
مثلا در ایجاد کردن "جدول - بخش مطالب" در منو های برای یک بخش
در سایت یک عدد جلوی مجموعه ها است که تعداد مطالب آن هست و با 'gettext کار میکنه
اگر grttext من فعال نباشه در اون قسمت ارورر زیر را میده که عادی هست و اگر فعال باشه درست نشون میده ولی نوشتهای سایتم انگلیسی میشه
(Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/public_html/includes/phpgettext/phpgettext.class.php(314) : eval()'d code on line 1
A )
این مشکل را چگونه برطرف کنم
البته بظرم امد که کد اون قسمت را پیدا کنم و حذفش کنم حالا تعداد مطلب را نشون نده خیلی مهم نیست
سرچ هم کردم ولی به نتیجه نرسیدم بیشتر کاربران با gettext در ماژول کاربران حاضر مشکل داشتن ، و مشکل من حل نشد
چه کنم که با فعال کردن gettext زبان سایتم انگلیسی نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا
برای حذف تعداد ایتم ها در جلوی نام مجموعه به کدام فایل برم (نام فایل را بگید کافیه کدش را پیدا میکنم) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مامبوی من 4.6.1p هست و بر روی سرور نصب کردم لوکال نیست .
با تشکر فراوان
من در قسمت تظیمات کلی سایت با فعال کردن gettext منوهای مدیریت سایت تبدیل به انگلیسی میشه
ولی در کل با gettext مشکلی ندارم
مثلا در ایجاد کردن "جدول - بخش مطالب" در منو های برای یک بخش
در سایت یک عدد جلوی مجموعه ها است که تعداد مطالب آن هست و با 'gettext کار میکنه
اگر grttext من فعال نباشه در اون قسمت ارورر زیر را میده که عادی هست و اگر فعال باشه درست نشون میده ولی نوشتهای سایتم انگلیسی میشه
(Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/public_html/includes/phpgettext/phpgettext.class.php(314) : eval()'d code on line 1
A )
این مشکل را چگونه برطرف کنم
البته بظرم امد که کد اون قسمت را پیدا کنم و حذفش کنم حالا تعداد مطلب را نشون نده خیلی مهم نیست
سرچ هم کردم ولی به نتیجه نرسیدم بیشتر کاربران با gettext در ماژول کاربران حاضر مشکل داشتن ، و مشکل من حل نشد
چه کنم که با فعال کردن gettext زبان سایتم انگلیسی نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا
برای حذف تعداد ایتم ها در جلوی نام مجموعه به کدام فایل برم (نام فایل را بگید کافیه کدش را پیدا میکنم) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مامبوی من 4.6.1p هست و بر روی سرور نصب کردم لوکال نیست .
با تشکر فراوان