PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبديل html به قالب مامبو

satin_design
07-29-2007, 07:44 PM
سلام
سوال من در مورد تبديل قالب html به قالبي هست كه بتونم براي مامبو استفاده كنم !!!!
ميدونم كه اگه كسي هم جواب بده ميگه فلان آموزش را بخوان يا ميگه اول بگرد تو سايت و .... از اين حرفا
اما وقتي آموزش را ميخوانم ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) چيزايي كه نوشته نمينونم بفهمم ، نه من همه كسايي كه تازه كارن در مامبو !!!
من يه قالب html دارم به اين آدرس : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ، ميخوام اين را به يك قالب براي مامبو تبديل كنم . لطفآ راهنماييم كنيد

sorry4uboth
07-29-2007, 10:46 PM
خوب برای این کار شما باید کمی هم HTML &amp; CSS &amp; PHP بلد باشید!
انتظار نداشته باشید همه چیز برای شما هلو باشه!!!

قالب HTML رو با نرم افزار های کمکی مثل Dreamviewer باز کنید و در قسمت های مورد نظر خودتون کدهایی که در اون آموزش داده شده رو قرار بدید!

آموزش برای شما نوشته شده! اگر شما نخواید بخونید که نمیشه!!!

satin_design
07-30-2007, 04:10 AM
سلام محمد جان
ممنون كه جواب دادي
اينكه ببرم توي Dreamviewer و باهاش كار كنم را ميدونم ، ببين داخل آموزشش نوشته كه مثلااين كد بين &lt;head &gt; قرار ميگيره ، درسته ؟؟؟‌ وقتي من يه سايت را كه با مامبو كار ميكنه sourse اون رو نگاه ميكنم اصلا اين كد ها كه نوشته نميبينم !!!
به نظر شما بهترين راه چيه ؟؟؟

radmehr
07-30-2007, 07:13 AM
دوست عزیز
برای این هست که فایل index قالب پسوندش php هست نه html
اون کدها تفسیر میشن به خاطر همین دیده نمیشن!