توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر های خودکار
mohajer
07-30-2007, 01:18 PM
سلام
من تازه مامبو نصب کردم و در زبان php هم خیلی مبتدی هستم
الان دوتا مشکل دارم
یکی اینکه می خوام چند خبر اول یک خبر گزاری مثلا ایرنا یا ایسنا به صورت خود کار توی صفحه اول سایتم بیاد در بخش اصلی ( همون قسمت وسط صفحه )
دوم اینکه کد صفحات زیر صفحات نوشته شده که نمای خوبی نداره چطور می تونم اونها رو حذف کنم
ممنون میشم کمکم کنید
شما بايد خروجي آر اس اس RSS سايت اونها رو داشته باشيد. معمولا اگر داشته باشند لينكش رو در صفحه اول سايت مي گذارن.
براي اين كار بايد وارد بش ماژول ها شده و يك ماژول جديد ايجاد كنيد. از اونجا مي تونيد پارامترهاي فيد رو تعيين كنيد.
سپس بايد اين ماژول رو در موقعيتي كه در قالب سايتتون تعيين شده به نمايش بگذاريد.
ضمنا اگر مي خواهيد كه خبرهيي كه فقط داراي كليدواژه مورد نظر مشا باشند مي تونيد از سايت قطره استفاده كنيد
قطره: موتور جستجوي خبر فارسي: اين موتور خبرهاي تمام خبرگزاري هاي داخلي رو در اختيارتون مي گذاره. GHATREH.COM
radmehr
07-30-2007, 05:07 PM
دوم اینکه کد صفحات زیر صفحات نوشته شده که نمای خوبی نداره چطور می تونم اونها رو حذف کنم
ممنون میشم کمکم کنید
کجا ؟ آدرس سایت رو لطف بفرمایید
mohajer
07-31-2007, 04:26 AM
ممنون از توجهتون
سایت هنوز تو مرحله تسته و روی هاست قرار نگرفته زیر نمای گرافیکی صفحات کد های زیادی هست که فکر می کنم همون کد صفحه باشه که نمی دونم چطور می تونم پاکشون کنم
mohajer
07-31-2007, 05:06 AM
در قسمت پارامتر های ماژول آدرس rss رو می خواد این آدرس رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
farhad
07-31-2007, 08:06 AM
در قسمت پارامتر های ماژول آدرس rss رو می خواد این آدرس رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
در اکثر سایت ها خروجی RSS کاملا مشخص هست !
یا بصورت آیکون های گرافیکی و یا بصورت لینک ...
abtin
07-31-2007, 08:07 AM
ممنون از توجهتون
سایت هنوز تو مرحله تسته و روی هاست قرار نگرفته زیر نمای گرافیکی صفحات کد های زیادی هست که فکر می کنم همون کد صفحه باشه که نمی دونم چطور می تونم پاکشون کنم
از تنظیمات کلی مامبو ... خطایابی سایت رو غیر فعال کنید .
mohajer
07-31-2007, 10:16 AM
در اکثر سایت ها خروجی RSS کاملا مشخص هست !
یا بصورت آیکون های گرافیکی و یا بصورت لینک ...
من لینک rss رو می شناسم منتها وقتی که بازش می کنم یه صفحه طویل و عریض کد میده
توی اون کادری که از من آدرس می خواد آیا باید همه این کد ها رو وارد کنم یا چیز دیگه ای ملاکه ؟
farhad
07-31-2007, 10:36 AM
شما باید همون لینک رو بزارید فقط !
همونی که وقتی بازش میکنید ...
mohajer
07-31-2007, 12:13 PM
شما باید همون لینک رو بزارید فقط !
همونی که وقتی بازش میکنید ...
یعنی همون آدرسی که توی |آدرس بار مرورگرم باز میشه
خیلی ممنون
mohajer
07-31-2007, 12:19 PM
یه مشکل دیگه هم دارم که اگر کمک کنید خیلی ممنون میشم
من قالب پیش فرض مامبو رو انتخاب کردم ولی می خوام یه تغییرات جزیی بهش بدم مثلا لوگو رو عوض کنم یا بعضی از رنگها و ...
منتها نمی دونم از کجا می تونم به کد قالبش دسترسی پیدا کنم تا تغییرات لازم رو اعمال کنم
abtin
07-31-2007, 12:30 PM
سوالتون رو بهتر بود در يك تاپيك جديد مطرح مي كرديد .
قالب را مي تونين در فولدر مامبو داخل پوشه template پيدا كنيد .
mohajer
08-15-2007, 12:28 PM
با سلام
با توجه به راهنمایی های شما عمل کردم و نتیجه این شد :
Warning: MagpieRSS: Failed to fetch <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (HTTP Error: connection failed (9024009) in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 238
آخرین اخبار روز
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 72
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 83
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 104
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 104[/code
]
به نظر شما اشکال کار از کجاست ؟
sorry4uboth
08-15-2007, 12:54 PM
سوالتون رو بهتر بود در يك تاپيك جديد مطرح مي كرديد .
mohajer
08-16-2007, 04:00 AM
اون نتیجه ای که دیدید به ازای خبر های خودکار ظاهر شده و مربوط به همین بخشه
خواهش می کنم راهنمایی کنید
mohajer
08-18-2007, 08:23 AM
با سلام
می خواستم موضوع جدید باز کنم ولی چون مربوط به این قسمت هم میشه همینجا مطرح می کنم
من هنوز سایتم رو آپلود نکردم و روی ویندوز 2003 که به اینترنت هم وصله اون رو آماده می کنم . ممکنه اون خطایی که بالا میده به همین خاطر باشه ؟
چون در بخش خبر خوان ها هم که لینک خبرگزاری مهر رو بهش دادم وقتی که این لینک رو فراخوانی می کنم نتیجه زیر حاصل میشه :
Warning: MagpieRSS: Failed to fetch <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (HTTP Error: connection failed (9050243) in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 238
hossein.shokrzadeh
08-18-2007, 10:23 AM
سلام
اون لینک <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> لینک rss نیست
باید بگردید لینک rss که انتهاش xml داره رو پیدا کنید
ممکنه اون سایت از rss پشتیبانی نکنه، میتونید باهاشون تماس بگیرید اگه مشکلی داشتید (درخواست لینک rss)
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.