توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر در مامبو (Customization)
pooyaab
07-30-2007, 09:40 PM
سلام، من تو زمینه کارکردن با مامبو تازه کارم.می خواستم ببینم چطور می تونم ارتباط های بین صفحات مختلف مامبو رو پیدا کنم. برای مثال می خوام به فرم ثبت نام (Registeration) چند تا فیلد اضافه کنم.
اما برای این کار احتیاج دارم که بدونم این صفحه در کجای مامیو قرار داره. مستندات کلاس ها و توابع و ... رو توی سایت انگلیسی دیدم اما مفید نبودن و بیشتر گیج کننده بودن. اگه در این زمینه پیشنهادی وجود داره خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
farhad
07-30-2007, 09:52 PM
سلام
شما بهتره از کامپوننت های آماده استفاده کنید
در سایت های mamboxchange.com و mambo-extensions.com سرچ کنید ، به نتایج خوبی خواهید رسید.
firoozmandan
07-31-2007, 04:54 AM
برای این کار تا یکی دو روز دیگه کامپوننتی در سایت قرار میگیره که شما میتونید فیلدهای بیشتری به قسمت registration اضافه کنید
یا علی
pooyaab
08-02-2007, 05:40 AM
برای مثال فرض کنید که می خوایم یه جک باکس تو فرم ثبت نام بذاریم که اگه شخصی اونو تیک زد کامپوننت خبرنامه فعال بشه براش! :-\
farhad
08-02-2007, 07:50 AM
برای مثال فرض کنید که می خوایم یه جک باکس تو فرم ثبت نام بذاریم که اگه شخصی اونو تیک زد کامپوننت خبرنامه فعال بشه براش! :-\
برای اینکار باید کدنویسی بشه و حتی در اون کامپوننتی که به زودی منتشر میشه هم این امکان وجود نداره.
pooyaab
08-03-2007, 02:35 PM
چون من در جستجوی داکیومنت مناسب برای توسعه مامبو، چیزی بیشتر از متدها و کلاس های استفاده شده در مامبو چیزی پیدا نکردم. چیزی که دوست دارم بدونم یه چیزی مثل معماری مامبو هستش که ارتباط فایل ها، کلاس ها و متدهای استفاده شده در مامبو رو بفهمم چون از کد بخوام بفهمم خیلی سخته. می خواستم بدونم که برای تغییر در بخش هایی از مامبو و یا ایجاد یک کامپوننت داکیومنتی وجود داره؟ مثلا اگه بخوام کامپوننت بنویسم از کجا باید شروع کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
farhad
08-03-2007, 06:28 PM
در مورد نوشتن کامپوننت در انجمن قبلا بحث شده ، با جستجو میتونید تاپیک های قبلی رو مطالعه کنید.
در ضمن برای مطالعه api های مامبو بهتره به سایت مرجع mamboserver.com مراجعه کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.